Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Farīds oficiāli noslēdz līgumu ar "Nuggets", NBA diskvalificē četrus "Wizards" spēlētājus

Rolands Eliņš

Farīds oficiāli noslēdz līgumu ar "Nuggets", NBA diskvalificē četrus "Wizards" spēlētājus
Kenets Farīds cīņā ar "Lakers" basketbolistiem
Foto: AP/Scanpix

NBA klubs Denveras "Nuggets" apstiprinājis līguma noslēgšanu ar spēka uzbrucēju Kenetu Farīdu, turklāt uz četrām, nevis piecām sezonām kā sākotnēji ziņots. Līgas vadība savukārt paziņojusi par četru "Wizards" spēlētāju diskvalifikāciju uz vienu spēli par rezervistu soliņa pamešanu un neatļautu došanos laukumā, iesaistoties asumos.

Nule kā pasaules čempiona godu ieguvušais Kenets Farīds oficiāli apstiprinājis savu palikšanu "Nuggets" komandā vēl uz četrām sezonām par apmēram 50 miljoniem dolāru. Sākotnēji ar klubu bija panākta vienošanās par piecām sezonām un 60 miljoniem, taču nācās saskarties ar birokrātiskām problēmām, proti, NBA jaunais kolektīvais līgums pieļauj piecu gadu līgumus ar spēlētājiem, kuriem šobrīd ir debitanta līgums, tikai par maksimālo līguma summu.

Līdz ar to Farīds un "Nuggets" vienojās par četrām sezonām ar algu, kas apmierina abas puses. Farīds tika draftēts 2011. gadā, un līgums ar viņu bija jānoslēdz līdz 30. oktobrim.

24 gadus vecais spēka uzbrucējs ieguvis līdzjutēju un spēlētāju cieņu par savu neizsīkstošo enerģiju, spēli komandas labā un atlētismu, kas ļāva iepriekšējās sezonas pēdējos 22 mačos vidēji gūt 20 punktus un savākt 11,1 atlēkušo bumbu.

Savukārt daudz nepatīkamākas ziņas sagaidījušas "Wizards" komandu - pēc Pola Pīrsa un Žoakima Noā uzsāktā konflikta iepriekšējā pārbaudes spēlē tajā iesaistījās arī četri Vašingtonas spēlētāji, kuriem tobrīd bija jāatrodas uz rezervistu soliņa. Lai arī neko īpašu viņi neizdarīja un atpalika no Pīrsa un Noā emociju krāšņumā, līgas vadība kārtējo reizi pierādījusi, ka šis pārkāpums netiek piedots.

Kamēr Pīrss un Noā katrs sodīti ar 15 tūkstošu dolāru soda naudu par nesportisku uzvedību, Blērs, Nene, Daniels Ortons un Ksavjers Silass diskvalificēti uz vienu regulārās sezonas spēli. Viņiem būs jāizlaiž sezonas atklāšanas mačs pret Miamia "Heat".

Izmantotie resursi:
NBA.com
https://sports.yahoo.com/news/sourc...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2014-10-09 12:24, pirms 10 gadiem
Raķete Pafss rakstīja: PP 34 is tha man ka iedeva tam sievišķim Noah pa pieri
Nu nezinu gan! Ar tādu kapāšanu, kādu Noah rādīja pagaišsezon, grūti nosaukt viņu par sievišķi. Un ja pavērosi situāciju, tad PP bija vainineks. Uzsit pretīgu sodu un tad vēl kko murmina. Butlers labi turējās sākumā.

  +1 [+] [-]

, 2014-10-09 16:52, pirms 10 gadiem
Valchunas rakstīja: Nu nezinu gan! Ar tādu kapāšanu, kādu Noah rādīja pagaišsezon, grūti nosaukt viņu par sievišķi. Un ja pavērosi situāciju, tad PP bija vainineks. Uzsit pretīgu sodu un tad vēl kko murmina. Butlers labi turējās sākumā.
Tak pretīgāku purnu par Pīrsu otru nezinu (kak raz manā bildē redzam to lempi). Vēl Kobe, Rondo, Gārnets var sacensties.

  +1 [+] [-]

, 2014-10-09 16:54, pirms 10 gadiem
Raķete Pafss rakstīja: PP 34 is tha man ka iedeva tam sievišķim Noah pa pieri
Aha... "ritīgi" iebakstīja ar pirkstu. Droš tiko no d.... izvilka un gribēja iedot Noā paošņāt...