Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Autors: Edgars Bērziņš

Turiafs ķircina Biedriņu

Turiafs ķircina Biedriņu
Stīvens Džeksons un Andris Biedriņš
Foto: San Francisko Chronicle

NBA kluba Goldensteitas ''Warriors'' garā gala balsti Andris Biedriņš un Ronijs Turiafs pirms sezonas izteikušies, ka viņi nebūs viens otra konkurenti. Gluži pretēji. Abu attiecības ir ļoti draudzīgas, un vienā treniņā francūzis Andri pavilka uz zoba, prasot, kāpēc latvietis pirms treniņiem neieveido matus ar želejas palīdzību.

''Es jautāju viņam - ''Andri, kur palikusi matu želeja? Tev parasti mati ir ieveidoti ar želeju.'' Viņš man atbild - ''treniņā? Treniņos es to nelietoju''. Kopš tā laika es viņu nereti ķircinu par to,'' smaidot atzīst ''Warriors'' centra spēlētājs Ronijs Turiafs.

''Esmu ļoti priecīgs, ka Ronijs spēlē mūsu komandā. Viņš laukumā darbojas ļoti enerģiski un aktīvi. Viņš ļoti palīdz cīnīties zem groziem,'' jauno komandas biedru slavē Andris Biedriņš.

Francūzis uzskata, ka viņš ar Biedriņu komandas sastāvā nebūs konkurenti: ''Protams, mēs uzlabosim viens otra sniegumu, tomēr neuzskatu, ka mēs būsim ļoti sīvi konkurenti. Ja uzlabosim viens otra spēli, tad progresēs arī mūsu komanda kopumā.''

''Lai gan Biedriņš ir latvietis, bet Turiafs - francūzis, iespējams, labākais veids, kā raksturot šos abus spēlētājus, ir nosaukt viņus par brāļiem,'' raksta "Contra Costa Times'' basketbola apskatnieks Markuss Tomsons.

Neilgi pirms sezonas sākuma ''Warriors'' galvenais treneris Dons Nelsons pavēstīja, ka viņš ar Biedriņu rēķinās kā ar pamatsastāva centra spēlētāju. Tas nozīmē, ka Turiafs laukumā iesaistīsies no rezervistu soliņa. Nelsons uzskata, ka nedz latvietis, nedz francūzis sezonas laikā nespēlēs ceturtā numura pozīcijā.

Biedriņš: "Ieceres ir augstākas!"

Tāpat ''Warriors'' galvenais treneris Nellijs sacīja, ka šosezon Biedriņš bumbu saņems biežāk, nekā visas savas karjeras laikā. ''Protams, no šīs sezonas gaidu ļoti daudz. Tagad manas ieceres sniedzas augstāk nekā iepriekš. Esmu gatavs paveikt labas lietas laukumā. Pildīšu tās pašas funkcijas, tikai tagad centīšos tās pildīt biežāk un labāk,'' pašmērķus nosprauž Andris.

''Turiafa sniegumam šosezon būs milzīga nozīme. Jo labāk viņš spēlēs, jo vairāk varēšu atpūtināt Andri,'' teica Nelsons. ''Rezerves centrs ir viena no svarīgākajām pozīcijām komandā. Tieši tāpēc parakstījām ar viņu līgumu.''

Izmantotie resursi:
contracostatimes.com


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2008-10-09 19:03, pirms 16 gadiem
Izklausaas ka tas Turiafs normaals chalis...
, 2008-10-09 19:03, pirms 16 gadiem
Pozitiivaaku basketbolistu par Turiafu laikam nezinu.
, 2008-10-09 19:03, pirms 16 gadiem
Turiafs toč uztur komandā lielisku gaisotni!!! tieši tas bija vajadzīgs Kareivjiem!!!
Slēpts komentārs: bush
, 2008-10-09 19:03, pirms 16 gadiem
veiksmi.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: S.T.A.T.
, 2008-10-09 19:05, pirms 16 gadiem
Nē, starp pamatspēlētājiem
Slēpts komentārs: S.T.A.T.
, 2008-10-09 19:07, pirms 16 gadiem
Nē nu skaidrs, ka nebūs konkurenti, AB jau priekšā šim tur nav divu domu.
, 2008-10-09 19:08, pirms 16 gadiem
tagad joki Turiafa virzienaa jaagaida no Biedra! piem. Turiafa frizuuras sakaraa-ala Reggae,kaut ko starp Bobu Marliju un griidas slaukaamo birsti,kas ļoti atgaadina drebus!
, 2008-10-09 19:20, pirms 16 gadiem
Kameer dzied himnas veel var pakomenteet.
Savaadi, bet man likās, ka Turiafs vairāk tā kā ceturtais numurs...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: basiiiccc
, 2008-10-09 19:48, pirms 16 gadiem
Turiafam ar vajadzētu savu regeja frizūru pamainīt,nu Andrim želeja ir cieņā to nevar nepamanīt)) Lai noskuj galvu pamaina imidžu no saldā uz skarbāku
, 2008-10-09 19:52, pirms 16 gadiem
nu ceru vismaz uz play off un tad varbūt izdodas kādam arī tur iekost
, 2008-10-09 20:01, pirms 16 gadiem
bush rakstīja: Biedriņ! tagad vai nekad!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2008-10-09 20:27, pirms 16 gadiem
turiafs? biedriņu? par frizūru? skat. uz turiafu te: slamonline.com
, 2008-10-09 20:36, pirms 16 gadiem
a-zu rakstīja: turiafs? biedriņu? par frizūru? skat. uz turiafu te: http://slamonline.com/online/wp-content/uploads/2007/04/turiaf.jpg
nu, kas tur tads? niga paliek niga.
, 2008-10-09 20:38, pirms 16 gadiem
No viena francūža pie otra.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2008-10-09 22:06, pirms 16 gadiem
archijs86 rakstīja: tu esi taads d.auni.s ei cirst kaa var pateikt kaut ko tik stulbu blj.e tu spried ja turiafs nedaudz buudiigaaks tad uzreiz labaaks, lo.h ja nezini biedrinjs ir liimeni labaaks par turiafu, soda metienu precizitaate biedram 2x labaaka turiafs ir tizls un tizli speelee, esmu redzeejis, biedrs labaaks
brizhiem tu esi tads pats,ka Leonards
, 2008-10-09 22:14, pirms 16 gadiem
Leonards_Dravnieks rakstīja: Diemzel Turiafs ir specigaks par Andri. Prognozeju, ka sezonas sakuma Nellijs sakuma laidis Andri, tomer ir tacu skaidrs, ka iecere Nellijam ir pakapeniski vilkt speles laiku par labu Turiafam. Calim jaunaja komanda ir jaiespelejas, japierod pie klimata, mikrovides. Sezonas pirmajos macos Andris vel varetu iet sakuma, tomer pakapeniski Turiafs vinu aizstas. Jabut pilnigam oluham, lai nesaprastu to, ka vini abi ir vistiesakie konkurenti. Kurs gan vel, ja ne Turiafs, Goldensteitaa ir Biedra konkurents? Kads no pirmajiem numuriem varbut? Smiekligi. Nellijs Turiafu noteikti ir nemis ka potencialu galveno centru. Bet Andrim ir jamegina pieradit pretejais. Ceru, bet neticu, ka izdosies. Turiafs ir patiesam labs.
jau atkal skeptiskais Leonards ar savaam praata urdaliņām(atceroties komentu-basketbols britos paliek populaaraaks par futbolu)!!! cilveekbeerns,saliidzini abu status,un arii liiguma summas,un tad izsaki savus komentaarus! Biedrs ir GSW tipiski izaudzinaats produkts priekš naakotnes,kameer Turiafs var ceļot no komandas uz komandu! nesaku ka francuuzis ir slikts,bet viņam Goldensteitaa naaksies samierinaaties ar otraa centra funkcijaam!!!
, 2008-10-09 22:20, pirms 16 gadiem
p.s un veel kas...peec tevis teiktaa,ja viņš ir tik labs,tad kaapeec nebija pirmais centrs Leikeros un nenostiprinaajaas tur?
, 2008-10-09 22:20, pirms 16 gadiem
ingars31 rakstīja: tagad joki Turiafa virzienaa jaagaida no Biedra! piem. Turiafa frizuuras sakaraa-ala Reggae,kaut ko starp Bobu Marliju un griidas slaukaamo birsti,kas ļoti atgaadina drebus!
žetons par birsti !
, 2008-10-09 22:30, pirms 16 gadiem
Euu viiri sanjemas, katram ir briiva iespeeja izteikt savu viedokli par jebko. ok, shaaja momentaa lai jau Leonards izsakas kaa veelas. arii es vinjam nepiekritu un uzskatu, ka Biedrs sezonas laikaa pakapeniski uzlabos savus status. Beidziet njemties un nolikt viens otru. la vins izsaka savu viedokli, katram no mums vins ir savadaks.....
, 2008-10-09 23:05, pirms 16 gadiem
man liekas ka GSW shogad buuus izcili un Biedrinjsh buuus vienkaarshi DIEVISHKJS !!! Juutu
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2008-10-09 23:43, pirms 16 gadiem
"Tāpat ''Warriors'' galvenais treneris Nellijs sacīja, ka šosezon Biedriņš bumbu saņems biežāk, nekā visas savas karjeras laikā" Tāpēc jau Traikovičš ir izlases treneris, lai sagatavotu Biedriņu NBA sezonai un uzlabotu viņa uzbrukumu. A, jūs domājāt, ka viņam izlase interesē
, 2008-10-10 00:24, pirms 16 gadiem
Leonards_Dravnieks rakstīja: Andris bus labs otrais centrs. Domajams, bus pat loti siva konkurence starp vinu un Roniju. Katram ir loti atskirīgi plusi. Baidos,ka Turiafam par labu nospeles GSW tendence spelet atri un agresivi, energiski. Biedram piemerotaks butu pozicionals basis. Bet to Nellijs nekad nespeles. Vel kad Kriss Mulins un Vebers bija Gsw, vini speleja atru speli. Tas nav Andrim parocigi.
bedziet besiit AB buus 1st un punkts.
rakstu paarlasi!
Aizeja Džeksons aizsardzībā pret Džeilenu Bransonu. Foto: AFP. Scanpix
3

Saldais ēdiens Ņujorkā: "Pacers" uzvar "Knicks", visu izšķirs septītais mačs MSG arēnā

Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) trešo uzvaru sērijā pret Ņujorkas "Knicks" izcīnījusi Indianas "Pacers". Pateicoties uzvarai (116:103), "Pacers" izdevās izlīdzināt rezultātu sērijā (3-3) un nokārtot septīto spēli starp abām vienībām. Savainojumā šajā spēlē iedzīvojās "Knicks" spēlētājs Džošs Hārts.
Kristaps Porziņģis Atlantā. Foto: USA Sports Today/Scanpix
29

Porziņģis, visticamāk, izlaidīs Austrumu konferences fināla pirmās divas spēles

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandas Bostonas "Celtics" spēlētājs Kristaps Porziņģis turpina atlabt no ikra muskuļa savainojuma, kurā iedzīvojās play-off pirmajā sērijā pret Maiami "Heat". Kā ziņo ESPN, latvietis ir tuvu tam, lai atgrieztos laukumā, tomēr vēl pāris spēles, visticamākais, Porziņģis izlaidīs.
Minesotas līderis Entonijs Edavrdss sestajā sērijas spēlē guva 27 punktus. Foto: AFP/Scanpix
17

"Timberwolves" sabradā "Nuggets", sērijā tiks izspēlēta septītā spēle

Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) aizvadīta sestā sērijas spēle starp divām Rietumu konferences komandām. Minesotas "Timberwolves" izdevās sagraut čempioni Denveras "Nuggets" sērijas sestajā mačā (115:70), tādējādi Rietumu konferences fināliste tiks noskaidrota septītajā spēlē, kas tiks aizvadīta Denverā.