Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

"White" un "Heat" turpina bez zaudējumiem

"White" un "Heat" turpina bez zaudējumiem
Šabazs Napjērs
Foto: AFP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) Soltleiksitijas Vasaras līgā bija brīvdiena, tāpēc mači tika aizvadīti tikai Orlando Vasaras līgā. Pārliecinoši spēlē Orlando "White" un Maiami "Heat", kuras aizvadītajā kārtā uzvarēja un ir divas no trim, kurām nav zaudējumu.

Pie trešā panākuma trijos mačos tika Orlando "White" komanda, kas apspēlēja Šarlotes "Hornets" ar 81:68. Trijās ceturtdaļās "White" guva vismaz 20 punktus, bet tikai vienā tika ielaisti vairāk par 15, tādējādi turpinot uzvaru sēriju, kamēr "Hornets" piedzīvoja trešo zaudējumu četros mačos.

2011. gada NBA drafta 48. izvēle Kīts Bensons kaldināja "White" uzvaru ar 16 punktiem, bet pagājušajā gadā nedraftētais Skotijs Vilbekins guva 15 punktus, turklāt desmit punkti vēl triju spēlētāju rēķinā. "Hornets" komandā rezultatīvākie bija Ārons Harisons (15 punkti) un P. Dž. Heirstons (14 punkti).

Detroitas "Pistons" izrēķinājās ar Indiānas "Pacers", kas tika sagrauta ar 90:65. Visas ceturtdaļas Detroita aizvadīja diezgan pārliecinoši, tādējādi neatstājot nekādas cerības "Pacers", kurai tas bija trešais zaudējums trīs spēlēs. "Pistons" dominēja cīņā par atlēkušajām bumbām - 47 atlēkušās bumbas pret 29.

"Pistons" komandā lielisks bija Stenlijs Džonsons, kura kontā 20 punkti un desmit atlēkušās bumbas, bet 14 punktus guva Daruns Hiliards un Sandiata Geinss. 48 no 65 "Pacers" punktiem guva Džo Jangs un Mailss Tērners - attiecīgi 25 un 23 punkti. Lietuvietis Mants Kalnietis nepilnu divu minūšu laikā visos statistikas rādītājos palika uz nulles.

Bez zaudējumiem turpina spēlēt Maiami "Heat", kas izsēja desmit punktu pārsvaru, bet pārspēja Losandželosas "Clippers" ar 87:85. Ceturtās ceturtdaļas sākumā "Heat" bija vairāk nekā +10, taču "Clippers" izdevās atspēlēties, un 42 sekundes pirms mača beigām rezultāts bija vienāds (11:1 izrāviens). "Clippers" varēja izvirzīties vadībā, bet metiens nebija precīzs, savukārt Šabazs Napjērs izprovocēja uz piezīmi, ko pārvērta divos realizētos soda metienos un uzvarā.

Ar 17 punktiem rezultatīvākais "Heat" komandā bija Vilijs Rīds, bet 14 punktus guva NBA pieredzi uzkrājušie Džeimss Eniss un Šabazs Napjērs. Nedraftētais Diante Garets, gūstot 20 punktus, bija rezultatīvākais "Clippers" rindās, bet šogad ar 56. numuru draftētais Brandens Davsons guva 15 punktus un izcīnīja 11 atlēkušās bumbas.

Orlando Vasaras līga, 8. jūlijs

SpēleRezultāts
Hornets - White68:81
Pistons - Pacers90:65
Heat – Clippers87:85

Izmantotie resursi:
NBA.com

  +1 [+] [-]

, 2015-07-09 07:52, pirms 9 gadiem
Starpcitu, Deandre Jordans uzmeta mavs un parakstīs līgumu ar Clipperiem hahaha labi uzmeta Mavs.

  +1 [+] [-]

, 2015-07-09 10:43, pirms 9 gadiem
hmm, cik sen jau Orlando ir White? pirms kaada laika dzirdēju, nodomaju, ka taa kaut kaada D līgas komanda.

  +2 [+] [-]

, 2015-07-09 11:23, pirms 9 gadiem
Cipanz rakstīja: hmm, cik sen jau Orlando ir White? pirms kaada laika dzirdēju, nodomaju, ka taa kaut kaada D līgas komanda.
ir divas orlando komandas vasaras līgā, black un white
orlando vēljoprojām ir magic