Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Džordans uzmet Dalasu un paraksta līgumu ar "Clippers"

Džordans uzmet Dalasu un paraksta līgumu ar "Clippers"
Deandrē Džordans
Foto:AFP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) brīvais aģents Deandrē Džordans izlēmis tomēr nepievienoties Dalasas "Mavericks", bet gan palikt Losandželosas "Clippers". Basketbolists jau parakstījis līgumu ar Losandželosas komandu.

Džordans paliek "Clippers"

Jau vakar ziņojām, ka "Clippers" vēlējās pārliecināt Džordanu mainīt savu lēmumu, turklāt pats basketbolists arī sāka šaubīties, vai vēlas spēlēt Dalasas "Mavericks", ar kuru iepriekš bija panācis mutisku vienošanos par četru gadu līgumu. Darījumu gan nevarēja oficiāli apstiprināt līdz pat šodienai, un šo apstākli izmantoja "Clippers".

Tikties ar Džordanu uz viņa mājām Hjūstonā devās "Clippers" īpašnieks Stīvs Balmers, galvenais treneris un ģenerālmenedžeris Doks Riverss, basketbolisti Bleiks Grifins, Dž. Dž. Rediks, Pols Pīrss un Kriss Pols. Visas iesaistītās puses izrunājās, Džordans jau bija pieņēmis lēmumu palikt "Clippers", turklāt neviens atbraukušais nedevās projām - tika spēlētas kārtis, video spēles, un Džordana mamma esot pat pasūtījusi ēdienu ciemiņiem.

Atbraukušie "Clippers" pārstāvji vēlējās sagaidīt pusnakti (plkst. 7.00 pēc Latvijas laika), kad oficiāli var parakstīt līgumus. Džordans vienojās par četru gadu līgumu un maksimāli iespējamo summu - 88 miljoniem ASV dolāru. Gadījumā, ja Džordans tiks aizmainīts, viņš papildus saņems 15% no līguma summas, bet pēc trešās sezonas viņam ir iespēja kļūt par brīvo aģentu.

Jau vienu minūti pēc pusnakts "Clippers" savā "Twitter" kontā paziņoja par to, ka Džordans paliek komandas sastāvā, savukārt Pols Pīrss publicēja bildi, kurā redzams Deandrē Džordans, kurš paraksta līgumu, un galvenais treneris Doks Riverss.

Arī Dalasas "Mavericks" īpašnieks Marks Kjūbans un basketbolists Čendlers Pārsonss devās uz Hjūstonu, lai tiktos ar Deandrē Džordanu, taču sazināties ar basketbolistu viņiem neizdevās. Atsaucoties uz avotiem, ESPN vēsta, ka "Mavericks" iesaistījusies cīņā par brīvo aģentu Džošu Smitu.

Vīmss atgriežas NBA un pievienojas "Suns"

Sonijs Vīmss, kurš pēdējos gados spēlēja Eiropā, piekritis Fīniksas "Suns" piedāvājumam un turpmākos divus gadus pavadīs Arizonā, nopelnot 5,8 miljonus ASV dolāru. Argentīnietis Luiss Skola pēc divu sezonu aizvadīšanas Indiānas "Pacers" pārcelsies uz Kanādu un pievienosies "Raptors". Paredzams, ka līgums būs uz vienu sezonu un basketbolists saņems trīs miljonus.

Džeremijs Lins izraisīja lielu interesi par sevi, un basketbolists nolēmis karjeru turpināt Šarlotes "Hornets". Abas puses drīzumā parakstīs divu gadu līgumu, kura kopējā vērtībā ir vairāk nekā četri miljoni. Sanantonio "Spurs", pastiprinot aizsargu līniju, maiņas darījumā no Sakramento "Kings" iegūs Reju Makkalumu, bet uz Sakramento ceļos nākotnes drafta otrās kārtas izvēle.

Izmantotie resursi:
NBA - National Basketball Association Teams,...

  +2 [+] [-]

, 2015-07-09 09:22, pirms 9 gadiem
nice try Mavs

  +1 [+] [-]

, 2015-07-09 09:26, pirms 9 gadiem
Joooptvai

  -2 [+] [-]

, 2015-07-09 09:27, pirms 9 gadiem
LAC šogad jāspēlē Konforenču finālā, savādāk nemaz nevar

  +4 [+] [-]

, 2015-07-09 09:33, pirms 9 gadiem
Tā kā maza meitene, tas neko labu par spēlētāju neliecina .

     [+] [-]

, 2015-07-09 09:33, pirms 9 gadiem
Dalabi 19 rakstīja: LAC šogad jāspēlē Konforenču finālā, savādāk nemaz nevar
pret SPURS. Bet pats šis stāsts ļoti interesants, kā Jordan apvainojies uz CP3, kā MAVS ir ieguvēji un malači, bet beidzot, kā MAVS ir palikuši pie sasites siles... Gaidām nākamās pasakas, kuras nebeidzas ar "un viņi dzīvoja laimīgi", kad kāds noskatītais pateiks: NOP!

  +2 [+] [-]

, 2015-07-09 09:33, pirms 9 gadiem
Nez ko taada ciiniishanaas par parastu centru, ja GSW tikko pieraadiija, ka small ball wins (pretiniekiem pat laukumaa esot LBJ un ljaunot vinju centram iemest 28 punktus).

     [+] [-]

, 2015-07-09 09:35, pirms 9 gadiem
Labi ka puikas pielauza garo, jo Mavs džeks stabili pazustu

  -3 [+] [-]

, 2015-07-09 09:40, pirms 9 gadiem
Kāpēc nav pieminets ka Dreimonds Grins,Butlers un lopezs paliek savās komandas?

  +1 [+] [-]

, 2015-07-09 09:46, pirms 9 gadiem
DzhonyFrontana rakstīja: Kāpēc nav pieminets ka Dreimonds Grins,Butlers un lopezs paliek savās komandas?
Deiviss vienojas ar "Pelicans" par NBA...
Grīnam jauns līgums ar "Warriors", "Kings"...
Lavs paliks Klīvlendā, Batlers - Čikāgā,...

  +1 [+] [-]

, 2015-07-09 09:50, pirms 9 gadiem
Sava zina diezgan pathetic no D.J puses,bet fakts ir tads,ka vinam nemaz nebija nekur citur jaiet.
88 mijoni par 4 sezona,tas ir parak daudz prieks speletaja kuram uzbrukuma arsenals ir tuvu nullei.

  +1 [+] [-]

, 2015-07-09 10:10, pirms 9 gadiem
Dalabi 19 rakstīja: LAC šogad jāspēlē Konforenču finālā, savādāk nemaz nevar
Viņiem ir otrās kārtas lāsts. Nekas tur nebūs! Popovich turpinās smieties par DJ soda metieniem!

  +2 [+] [-]

, 2015-07-09 10:16, pirms 9 gadiem
Nu sastaavs LAC ir iespaidiigs..

     [+] [-]

, 2015-07-09 10:33, pirms 9 gadiem
Cerams ka LAC neko nesasniegs. Mani interesē ko LAC spēlētāji+treneris sastāstīja Džordanam, lai viņš paliktu.

  +2 [+] [-]

, 2015-07-09 10:35, pirms 9 gadiem
Raicha rakstīja: Cerams ka LAC neko nesasniegs. Mani interesē ko LAC spēlētāji+treneris sastāstīja Džordanam, lai viņš paliktu.
Un ko Kubans sastāstīs tagad. Atkal būs kāda pērle no viņa!

  -2 [+] [-]

, 2015-07-09 10:49, pirms 9 gadiem
cobham rakstīja: Labi ka puikas pielauza garo, jo Mavs džeks stabili pazustu
Viņš jau iekš LAC ir pazudis, jo bumba vispār netiek dota. Tik, cik pats izkārto ar OReb vai uzliekot perfektu skrīnu.

  +2 [+] [-]

, 2015-07-09 10:59, pirms 9 gadiem
vienmēr prieks, kad Kjubans aplaužas!
tagad varēs teikt, ka patiesībā Deandre nav nekāds nākotnes Šaks.

  +1 [+] [-]

, 2015-07-09 12:01, pirms 9 gadiem
chubaki rakstīja: Un ko Kubans sastāstīs tagad. Atkal būs kāda pērle no viņa!
Nu Kubans stastija to ko DJ gribeja dzirdet un par to ko sapno. Es gan nezinu kursh iedomajas ka DJ var but 20+20 čalis un pats izkartot sev metienu. Viss vinam ir/bija pateicoties Paulam+Grifinam.

Šobrīd Mavs 2 varianti -
"full tank mode", lai nokristu zem 8picka nākošajā draftā
vai
"nozog" LA Hibertu un turpina cīnīties par PO ne uz ko īsti necerot. Serafins vēl ir opcija, bet nezinu kas no tā sanāks. Wiz viņš nebija slikts...

  +1 [+] [-]

, 2015-07-09 12:58, pirms 9 gadiem
Tas kas tur notika... Pārsmieties var. Pus Clippers organizācija aizbrauc pie Jordana uz mājām, nolaupa viņu, ieslēdz paša mājā un neatstāj kamēr nav parakstīts līgums. Bet Jordans ar pilnīgs mīkstais. Slēpjas aiz komandas, lai nav jārunā ar Mavs pārstāvjiem.

  +1 [+] [-]

, 2015-07-09 13:19, pirms 9 gadiem
Jāpameklē netā, ko tad Kubans tagad saka par nākotnes Šaku

  +1 [+] [-]

, 2015-07-09 13:52, pirms 9 gadiem
Prieks, ka Skola paliek NBA, buus veertiigs paliigs Raps, naakot no solinja.

  +1 [+] [-]

, 2015-07-09 15:17, pirms 9 gadiem
Paliek interesantāk. Līdz ar šo arī Dalasa ir ārpus PO zonas rietumos. Bez centriem un ar Dirku tas frontlains pārāk sūkās aizsardzībā.
Loģika saka, ka Portlendas un Dalasas vietā plejos būtu jātiek OKC un PHX. Bet ej nu sazin kā Fīniksai būs. Neko dižu offsezonā nedabūja, un vajājot Aldridžu arī beņķa saīsināja.
Mans tumšais zirdziņš priekš rietumu plejiem varētu būt Sakramento. Ja Rondo tur normāli sāks spēlēt un nevārīs huiņu, tad vismaz uz papīra tas ir diezgan solīds sastāvs ar gana labu beņķi lai tēmētu uz PO.

  -1 [+] [-]

, 2015-07-09 16:11, pirms 9 gadiem
mar4uks5 rakstīja: Tas kas tur notika... Pārsmieties var. Pus Clippers organizācija aizbrauc pie Jordana uz mājām, nolaupa viņu, ieslēdz paša mājā un neatstāj kamēr nav parakstīts līgums. Bet Jordans ar pilnīgs mīkstais. Slēpjas aiz komandas, lai nav jārunā ar Mavs pārstāvjiem.
Visas sarunas pa lielam ar DAL laikam ir vedis aģents. DJ pat īsti neesot runājis. Tādas baumas virmoja....

  -1 [+] [-]

, 2015-07-09 17:09, pirms 9 gadiem
Nupat iedomājos ko visi teiktu, ja piemēram LBJ šādi izdarītu! noteikti atcerētos un pieminētu kādus 10 gadus, bet tā kā šo izdarīja DJ, tad ātri visiem aizmirsīsies! bet ko darīt - haters gonna hate!

  +1 [+] [-]

, 2015-07-09 17:52, pirms 9 gadiem
LA-BOS antifans rakstīja: Visas sarunas pa lielam ar DAL laikam ir vedis aģents. DJ pat īsti neesot runājis. Tādas baumas virmoja....
Nu tā jau īsti nav... tās versija stur ir dažādas... Pat tik tālu, ka Līga varētu neļaut ar LAC parakstīt.
Kā arī, sāk jau parādīties runas, ka citu spēlētāju lēmumi ir bijuši balstīti uz faktu, ka DJ ir Mavs sastāvā, kas tagad jūtas piekāsti utt.
Katrā gadījumā, mūsdienu ātrumi mēdiju apriņķos ir izvērsuši šo par diezgan lielu uzmešanu tagad. 10 gadus atpakaļ sekas nebūtu nekādas, šobrīd bez maz vai puse no FA garajiem esot lēmumu piņēmuši ar faktu, ka DJ ir Mavs sastāvā... Jāskatās, ko līga teiks

  +1 [+] [-]

, 2015-07-09 18:06, pirms 9 gadiem
Raitcha rakstīja: Nu tā jau īsti nav... tās versija stur ir dažādas... Pat tik tālu, ka Līga varētu neļaut ar LAC parakstīt.
Kā arī, sāk jau parādīties runas, ka citu spēlētāju lēmumi ir bijuši balstīti uz faktu, ka DJ ir Mavs sastāvā, kas tagad jūtas piekāsti utt.
Katrā gadījumā, mūsdienu ātrumi mēdiju apriņķos ir izvērsuši šo par diezgan lielu uzmešanu tagad. 10 gadus atpakaļ sekas nebūtu nekādas, šobrīd bez maz vai puse no FA garajiem esot lēmumu piņēmuši ar faktu, ka DJ ir Mavs sastāvā... Jāskatās, ko līga teiks
A ko Līga var pateikt? Viņš kā FA parakstīja līgumu ar Clipers, Kjubans varēs atkal raudāt pie līgas vadības, bet šoreiz tur neko nevar aizliegt kā Lakers gadījumā ar CP3. Un tas ka citi gāja ar domu ka būs DJ tur, tad noteikumi visiem ir vieni un viņi nevarēja būt vēl parakstījuši tos līgumus takā viss sākās no jauna A ja paraksti nezinot ka DJ parakstīja ar LAC, tad pats vainīgs. Bet tā tam sīkajam resnim arī vajag...

  -1 [+] [-]

, 2015-07-09 18:15, pirms 9 gadiem
Raitcha rakstīja: Nu tā jau īsti nav... tās versija stur ir dažādas... Pat tik tālu, ka Līga varētu neļaut ar LAC parakstīt.
Kā arī, sāk jau parādīties runas, ka citu spēlētāju lēmumi ir bijuši balstīti uz faktu, ka DJ ir Mavs sastāvā, kas tagad jūtas piekāsti utt.
Katrā gadījumā, mūsdienu ātrumi mēdiju apriņķos ir izvērsuši šo par diezgan lielu uzmešanu tagad. 10 gadus atpakaļ sekas nebūtu nekādas, šobrīd bez maz vai puse no FA garajiem esot lēmumu piņēmuši ar faktu, ka DJ ir Mavs sastāvā... Jāskatās, ko līga teiks
Nu jā... versija kā parasti ir daudz un dažādas un no daudziem un dažādiem avotiem.

Bet DJ neesot pirmais, kas tā izdarījis. Kas tur vēl bija, bet bija arī sarakstā vēl viens klipers Eltons Brants.

  -1 [+] [-]

, 2015-07-09 18:16, pirms 9 gadiem
karpins rakstīja: A ko Līga var pateikt? Viņš kā FA parakstīja līgumu ar Clipers, Kjubans varēs atkal raudāt pie līgas vadības, bet šoreiz tur neko nevar aizliegt kā Lakers gadījumā ar CP3. Un tas ka citi gāja ar domu ka būs DJ tur, tad noteikumi visiem ir vieni un viņi nevarēja būt vēl parakstījuši tos līgumus takā viss sākās no jauna A ja paraksti nezinot ka DJ parakstīja ar LAC, tad pats vainīgs. Bet tā tam sīkajam resnim arī vajag...
Ja godīgi es nesaprotu nafig vajadzīgs tas 8 dienu periods. Ja reiz pielauz kādu, tad paraksti. Ja pats muļķis pa ātri parakstīji, tad pats vainīgs.

  +1 [+] [-]

, 2015-07-09 22:16, pirms 9 gadiem
LA-BOS antifans rakstīja: Visas sarunas pa lielam ar DAL laikam ir vedis aģents. DJ pat īsti neesot runājis. Tādas baumas virmoja....
Kaut ko jau tādu te runā, ka tas viņa aģents Fegans baigais čoms Kjūbanam un mēģināja piespēlēt Jordanu, tā pat kā pirms tam Howardu (Howards pat neesot gribējis uz Mavs) Pat runā, ka tas aģents esot Rockets izteicis ultimātu, ka Howards tur ies tikai tad ja atbrīvos Parsonu (kuram arī Fegans ir aģents) Un protams Parsons nonāca Mavs. Visādi brīnumi tur notiek.

     [+] [-]

, 2015-07-09 23:32, pirms 9 gadiem
Lēmums diezgan saprotams. Ja būtu pievienojies Mavs tad LAC vienalga zaudētu vairāk kā Mavs iegūtu, vismaz īstermiņā. BET, tomēr tas par Džordanu iespaidu krietni ir pabojājis un nākotnē var viņam atspēlēties... ja reiz esi pateicis jā un paspiedies roku, tad tomēr vajadzētu mēģināt pie saviem vārdiem turēties. Kas to zin, mož publiski atvainosies...

  +1 [+] [-]

, 2015-07-10 15:10, pirms 9 gadiem
kaaja rakstīja: Nupat iedomājos ko visi teiktu, ja piemēram LBJ šādi izdarītu! noteikti atcerētos un pieminētu kādus 10 gadus, bet tā kā šo izdarīja DJ, tad ātri visiem aizmirsīsies! bet ko darīt - haters gonna hate!
Ja neatceries, Lebrons to jau izdarīja televīzijā uzmetot Cavs un aizejot uz Heat!