Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Vienam no "Bucks" līderiem Midltonam veikta ceļgala operācija

Agris Suveizda

Vienam no "Bucks" līderiem Midltonam veikta ceļgala operācija
Kriss Midltons. Foto: AP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas komandas Milvoki "Bucks" uzbrucējam Krisam Midltonam pēc izstāšanās izslēgšanas spēļu pirmajā kārtā ir veikta ķirurģiska procedūra labajā ceļgalā, ziņo Milwaukee Journal-Sentinel un ESPN.

Problēmas ar labo ceļgalu Midltonu nomoka jau kopš 2022. gada pavasara, un dažādu savainojumu dēļ viņš šajā regulārajā sezonā aizvadīja tikai 33 spēles. Atlabšanas process visdrīzāk nebūs ilgs – Midltona atgriešanās pie darba gaidāma jau jūlijā.

Regulārajā sezonā Midltons sāka 19 no savām 33 spēlēm un vidēji 24,3 minūtēs sakrāja 15,1 punktu, 4,9 rezultatīvas piespēles un 4,2 atlēkušās bumbas, bet piecās izslēgšanas spēlēs bija rezultatīvākais komandā – vidēji 34,6 minūtēs 23,8 punkti, 6,4 atlēkušās bumbas, 6,2 rezultatīvas piespēles un 3,4 kļūdas.

Milvoki "Bucks" ar bilanci 58-24 kļuva par regulārās sezonas uzvarētāju, taču izslēgšanas spēlēs izstājās jau pirmajā kārtā, ar 1-4 kapitulējot topošajai finālistei Maiami "Heat". Midltonam šī bija ceturtā sezona piecu gadu līgumā par 177,5 miljoniem, un līguma pēdējais gads par 40,3 miljoniem ir ar spēlētāja iespēju.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/story/_/id...

     [+] [-]

, 2023-06-09 14:40, pirms 11 mēnešiem
Play off parādīja ka ir max līguma vērts, bet te laikam būs jāizvēlas spēlētāja opciju, jo ar viņa traumu vēsturi neticu ka kāds gribēs dot ilgtermiņa līgumu.