Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

"Spurs" pret "Warriors" plāno spēlēt labākajā sastāvā

"Spurs" pret "Warriors" plāno spēlēt labākajā sastāvā
Foto: AP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) vicelīdere Sanantonio "Spurs", kas aizvadītajā naktī atpūtināja vairākus līderus, naktī uz pirmdienu laukumā dosies labākajā sastāvā, kad pretī stāsies NBA rekordu labot alkstošā Goldensteitas "Warriors".

Pagājušajā naktī "Spurs" zaudēja Denveras "Nuggets" (98:102), bet galvenais treneris Gregs Popovičs, kurš ir pazīstams ar līderu atpūtināšanu regulārās sezonas laikā, deva atpūtu Lamarkusam Oldridžam, Kavi Lenardam, Tonijam Pārkeram, Manu Džinobili, Denijam Grīnam un Borisam Diāvam. Šai neveiksmei no sportiskā viedokļa bija maza nozīme, jo "Spurs" vairs nevar apsteigt "Warriors" un nevar arī zaudēt otro pozīciju Rietumu konferencē.

"Mēs esam iesprostoti vietā, kurā pašlaik atrodamies, tādēļ Popovičs darīs to pašu, ko vienmēr, lai mēs būtu svaigi un veseli uz play-off spēļu sākumu un to laikā," norādījis "Spurs" veterāns Tims Dankans.

Tomēr naktī uz pirmdienu "Spurs" uzņems "Warriors" komandu, kurai jāuzvar atlikušajās trīs spēlēs, lai labotu 1995./1996. gada sezonā uzstādīto Čikāgas "Bulls" rekordu - 72 uzvaras sezonā. Arī Sanantonio, kas zaudēja "Warriors" ceturtdien, tiecas labot kādu rekordu. "Spurs" šosezon savā laukumā ir uzvarējuši visās 39 spēlēs, tādējādi viņiem ir iespēja pārspēt 1985./1986. gada sezonā Bostonas "Celtics" sasniegto mājas spēļu rekordbilanci - 40 uzvaras 41 mačā.

"Domāju, ka svētdienas mačs ir svarīgs arī no tāda aspekta, ka mums vēl jāpiestrādā pie atsevišķām lietām," uzskata "Spurs" aizsargs Kevins Mārtins. "Mums ir lielisks plāns virzīties uz priekšu, lai izslēgšanas spēles uzsāktu ar pilnu jaudu. Un tas ir pats galvenais."

Izmantotie resursi:
Reuters

  -1 [+] [-]

, 2016-04-09 12:19, pirms 8 gadiem
Tas tik bùs mačs. Pat vesels raksts uzcepts dēļ šī.

  +3 [+] [-]

, 2016-04-09 12:25, pirms 8 gadiem
RahX rakstīja: Tas tik bùs mačs. Pat vesels raksts uzcepts dēļ šī.
drīzāk jau - vājš pārkopējums!

     [+] [-]

Hehehe, negrib ļaut šamajiem rekordu uzstādīt

  -2 [+] [-]

, 2016-04-09 12:57, pirms 8 gadiem
Kāpēc SC nav raksts par Iļju Gromovu, kurš uz Trevīzo Adidas Eurocamp uzaicināts? Kalnītis jau vakar twitterī ziņoja..

  -1 [+] [-]

, 2016-04-09 12:58, pirms 8 gadiem
eksperts ar lielo e cilveces pedejais glabins birojs rakstīja: Hehehe, negrib ļaut šamajiem rekordu uzstādīt
SAS ir pie pakaļas GSW rekords. Šeit notiek gatavošanās konferences finālam.

     [+] [-]

, 2016-04-09 13:23, pirms 8 gadiem
budamank rakstīja: SAS ir pie pakaļas GSW rekords. Šeit notiek gatavošanās konferences finālam.
Izlasi rakstu. SAS, protams, ir vienalga par GSW rekordu, bet viņiem noteikti nav vienalga par savu rekordu - uzvarēt visās mājas spēlēs sezonā. Ja Spuriem nespīdētu rekords, skaidrs, ka tajā spēlē nespēlētu ne Dankans, ne Aldridžs, Lenards, Pārkers, Džinobili... Bet nu tagad, kad katra komanda iet pēc sava rekorda (un katrai ir jāuzvar, lai pie tā tiktu), tad nu būs interesanti. Jo Spuri nevienā ''grūtajā'' mājas spēlē savu sastāvu nav atpūtinājuši, kā Popovičs to bija darījis iepriekšējās sezonās, visās mājas spēlēs ir bijis TOP sastāvs, varbūt ar kādu reto izņēmumu traumu dēļ vai varbūt Timijs pie kādas atpūtas ticis ir mājās...

     [+] [-]

, 2016-04-09 13:42, pirms 8 gadiem
Come on SPURS!

     [+] [-]

, 2016-04-09 14:04, pirms 8 gadiem
Nedarbs rakstīja: Izlasi rakstu. SAS, protams, ir vienalga par GSW rekordu, bet viņiem noteikti nav vienalga par savu rekordu - uzvarēt visās mājas spēlēs sezonā. Ja Spuriem nespīdētu rekords, skaidrs, ka tajā spēlē nespēlētu ne Dankans, ne Aldridžs, Lenards, Pārkers, Džinobili... Bet nu tagad, kad katra komanda iet pēc sava rekorda (un katrai ir jāuzvar, lai pie tā tiktu), tad nu būs interesanti. Jo Spuri nevienā ''grūtajā'' mājas spēlē savu sastāvu nav atpūtinājuši, kā Popovičs to bija darījis iepriekšējās sezonās, visās mājas spēlēs ir bijis TOP sastāvs, varbūt ar kādu reto izņēmumu traumu dēļ vai varbūt Timijs pie kādas atpūtas ticis ir mājās...
Muļķības. Pops vienmēr ir smējies par visiem šiem rekordiem, jo svarīgs ir tikai tituls.

     [+] [-]

, 2016-04-09 17:13, pirms 8 gadiem
Nu, protams, visi stāstīs, cik tie rekordi ir mazsvarīgi utt, BET - čempionu ir daudz un tos ilgi neatceras, bet par tādām Buļļu 72 uzvarām sezonā runā un atcerās vēl tagad... Pie kam, - ja Spurs uzvar VISAS mājas spēles, tad viņi ar garantiju paliek vēsturē, jo šis būtu rekords, ko vairs varētu tikai atkārtot, bet ne pārspēt!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2016-04-09 20:58, pirms 8 gadiem
jagris rakstīja: Nu, protams, visi stāstīs, cik tie rekordi ir mazsvarīgi utt, BET - čempionu ir daudz un tos ilgi neatceras, bet par tādām Buļļu 72 uzvarām sezonā runā un atcerās vēl tagad... Pie kam, - ja Spurs uzvar VISAS mājas spēles, tad viņi ar garantiju paliek vēsturē, jo šis būtu rekords, ko vairs varētu tikai atkārtot, bet ne pārspēt!
Piekrītu, ka šis rekords vairs teorētiski pārspējams nav un tādejādi tas ir pat ''krutāks'' (ja vien netiek sezona vēl vairāk pagarināta, par ko gan šaubos ļoti), bet par to sākumu gan nepiekritīšu - rekordi ir domāti lai tos pārspētu un brīdī, kad tas notiek, par iepriekšējo īpašnieku visi pēc laika aizmirst. Čempionus zina visi, jo īpaši tos, kas ir nozīmīgu lomu komandā veikuši. Bet tur jau tā burvība - NBA iepriekšējos čempionus nesauc par ex-čempioniem vai kā citādi. Ja esi čempions, tad tāds arī būsi visu atlikušo mūžu. Tagad jau grūti to tā pateikt, bet nu, piemēram - ja nu pirms gadiem 20 NBA rekords komandai bija kādi 20 3pt spēlē(es minu, tiešām nezinu patiesos ciparus) - tolaik tas varbūt likās kaut kas fenomenāls, bet mūsdienās tā ir pilnīga norma komandām! Tā pat būtībā ar lielāko daļu rekordiem, izņemot dažus, kas tiešām ir šķietami nepārspējami - kā Vilta 100p spēlē, tā Vilta 50p spēlē vidēji sezonā, tā pilnīgi noteikti arī Spurs potenciālais rekords, kuru pat teorētiski nevar pārspēt. Bet ja neskaita šos un vēl dažus citus, tad pārējie rekordi ir pārspējami un tiks agri vai vēlu lauzti un tajā brīdī par iepriekšējo rekorda īpašnieku cilvēki sāks lēnām aizmirst!