Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Dončičs par augšstilba savainojumu: ''Nav labi''

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Dončičs par augšstilba savainojumu: ''Nav labi''
Luka Dončičs. Foto: USA Today Sports/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandas Dalasas ''Mavericks'' līderis Luka Dončičs komentēja augšstilba savainojumu, sakot, ka tas viņu ietekmējis jau vairākas iepriekšējās spēles. Sagaidāms, ka spēlētājam tiks veikta magnētiskā rezonanse, kas arī ļaus saprast traumas nopietnību.

Naktī uz ceturtdienu Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) zaudējumu piedzīvoja Dāvja Bertāna pārstāvētā Dalasas ''Mavericks'', kas viesos ar septiņu punktu starpību (106:113) piekāpās Ņūorleānas ''Pelicans''. Vēl lielāks zaudējums tika piedzīvots trešās ceturtdaļas laikā, kad kreisā augšstilba traumas dēļ spēli turpināt nevarēja līderis Luka Dončičs.

''Nav labi,'' pēc spēles žurnālistiem par savu savainojumu pauda Dončičs. Viņš minēja, ka sāpes augšstilbā bijušas jau pirms šīs spēles un sākušās pēc Zvaigžņu mača. ''Šķiet, ka sāpes sāku just otrajā spēlē pēc Zvaigžņu spēles. Parasti man sāpētu, ja kāds man tur iesistu. Šoreiz tā nebija, tāpēc ir dīvaina sajūta. Nezinu, kāpēc tā ir,'' par traumu turpināja teikt slovēnis.

''Ieiet ritmā un skriet,'' uz jautājumu, ko augšstilba trauma ietekmē visvairāk viņa spēlē, atbildēja Dončičs. ''Visvairāk to jūtu, kad izpildu metienus, jo lēcienam nepieciešamas abas kājas.'' Galvenais treneris Džeisons Kids izteica cerību, ka Dončiča savainojums nav nopietns.

''Manuprāt, visi var redzēt, ka viņš nekustas labi laukumā. Trauma ietekmē visu - gan metienu precizitāti, gan darbību aizsardzībā. Viņš cenšas spēlēt caur sāpēm un palīdzēt komandas biedriem, bet šoreiz viņam bija jāpamet spēle. Cerams, ka nav nekas nopietns. Mums ir dažas dienas laika līdz spēlei pret Memfisu, tāpēc ceru, ka Luka būs drīz atpakaļ ierindā,'' pēc mača komentēja Kids.

Dalasas ''Mavericks'' līdz ar zaudējumu atkāpās uz astoto vietu Rietumu konferencē (34-33). Naktī uz svētdienu tā spēkosies izbraukumā pret vienu no konferences vadošajām komandām Memfisas ''Grizzlies''.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/story/_/id...

     [+] [-]

, 2023-03-09 13:35, pirms 2 gadiem
Protams tā spēlēt vienam nav labi! Kaut kad jau problēmas būs! Dončič next Harden!