Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Mo Viljamss un Vestbruks atzīti par nedēļas labākajiem spēlētājiem NBA

Agris Suveizda

Mo Viljamss un Vestbruks atzīti par nedēļas labākajiem spēlētājiem NBA
Rasels Vestbruks
Foto: AP/Scanpix

Šarlotes "Hornets" un Olkahomsitijas "Thunder" spēlētāji atzīti par aizvadītās nedēļas labākajiem spēlētājiem Nacionālajā basketbola asociācijā. Vērā tika ņemts laika periods no 2. marta līdz 8. martam.

32 gadus vecais Mo Viljamss palīdzēja Šarlotes "Hornets" uzvarēt visās četrās spēlēs, ieskaitot divas uzvaras izbraukumā un panākumu mājās pār Toronto "Raptors". Viljamss vidēji spēlē guva 19,5 punktus un izdarīja 10,8 rezultatīvas piespēles. Trīs no četrām spēlēm Viljamss guva vismaz 20 punktus.

Savukārt 26 gadus vecais Rasels Vestbruks vidēji spēlē izcēlās ar triple-double, bet viņa pārstāvētā Oklahomsitijas "Thunder" uzvarēja divās no trim cīņām. Vestbruka vidēji gūtie 40,7 punkti šajā nedēļā bija labākais rādītājs visā līgā, bet 11,3 rezultatīvas piespēles Rietumu konferencē bija trešais labākais sasniegums.

Tāpat Vestbruks izcīnīja 11,3 atlēkušās bumbas un pārtvēra 3,0 bumbas. Šonakt uzvarā pār Toronto "Raptors" (108:104) Vestbruks ar 30 punktiem, 17 rezultatīvām piespēlēm un 11 atlēkušajā bumbām sakrāja savu septīto triple-double sezonā un piekto pēdējo sešu maču laikā.

Izmantotie resursi:
Williams, Westbrook named Players of the Week |...

  +1 [+] [-]

, 2015-03-10 00:02, pirms 9 gadiem
Ja uzvarētu spēlētāju individuālā statistika, tad čempionātu varētu beigt jau tgd Thunder pasniedzot kausu, tomēr dzīve ir interesantāka

  -1 [+] [-]

, 2015-03-10 14:35, pirms 9 gadiem
tomy91 rakstīja: Ja uzvarētu spēlētāju individuālā statistika, tad čempionātu varētu beigt jau tgd Thunder pasniedzot kausu, tomēr dzīve ir interesantāka
nekas kad atgriezīsies KD, tad dzirdēsi pērkonu visā krāšņumā, turklāt arī RW ir progresējis manāmi, iepriekš viņš bija decent shooters, tagad jau lādē trojkas un jumpshotus ar pārliecību, vāc punktus, piespēles, atlekušās, priekš PG ļoti labi.. šobrīd viņš ir labākais PG līgā, gan pēc individuālās statistikas, gan eksplozivitātes, gan vēl pāris rādītājiem - viņš uz laukuma ir kā spridzeklis..