Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Rendolfam potītes savainojums

Rendolfam potītes savainojums
Entonijs Rendolfs pēc potītes savainojuma gūšanas
Foto:AP/Scanpix

Nacionālās Basketbola Asociācijas (NBA) kluba Goldensteitas "Warriors" uzbrucējs Entonijs Rendolfs pēc šīs nakts spēles savainojis potīti, iespējams lūzums.

Goldensteitas kluba uzbrucējs savainojumu guva spēles pirmajā ceturtdaļā, cenošoties bloķēt Džeisona Tomsona metienu, kad viņš neveiksmīgi piezemējās uz potītes. Rendolfs uz laukuma nogulēja vairākas minūtes līdz viņu aiznesa uz garderobi. Viņam nāksies izlaist nenoteiktu spēļu skaitu. Pēc spēles Entonijam tika veiktas rentgena pārbaudes, kas parādīja, ka potīte ir sarauta un ir iespējams lūzums. Komandas neoficiālie avoti ziņo, ka tomēr Rendolfa potītei ir konstatēs lūzums un viņam nāksies izlaist četras līdz sešas nedēļas. Šodien tiks veiktas atkārtotas pārbaudes, lai noteiktu galīgo diagnozi.

Pēc spēles pret Sakramento "Kings" Goldensteitas kluba vadība paziņoja, ka līga viņiem ir atļāvusi parakstīt līgumu ar vēl vienu spēlētāju, jo klubu nomoka savainojumi. Dons Nelsons, komandas galvenais treneris, izteicās, ka šis spēlētājs būs Kartjē Martins, kurš var spēlēt gan otrā, gan trešā numura pozīcijā. Martins šobrīd aizvada produktīvu sezonu NBA attīstības līgā, 12 spēlēs gūstot 14.4 punktus un savācot 4.3 atlēkušās bumbas. Martins piedalījās Goldensteitas "Warriors" vasaras līgā, tomēr nespēja iekļūt sastāvā un pēc nometnes devās uz Eiropu.

Interesantu aicinājumu NBA līgas vadībai paudis komandas galvenais treneris Dons Nelsons, paziņojot, ka pārējo līgas klubu vadībām būtu jāaizliedz savu komandu spēlētājiem apmeklēt kazino. "Lidojumu laikā mums vairāk nav pokera galds, bet kad šeit vēl spēlēja Stīvens Džeksons, mums tāds bija. Es nedomāju, ka mūsu spēlētājiem ir problēmas ar azartspēlēm, bet līgai būtu jāsāk pievērst lielāka loma šim jautājumam," paziņoja Nelsons. Nākamo spēli Goldensteitas "Warriors" klubs aizvadīs pirmdien, tiekoties ar Klīvlendas "Cavaliers".

Izmantotie resursi:
insidebayarea.com

 +12 [+] [-]

, 2010-01-09 12:47, pirms 14 gadiem
Sūdīgi, ka tā. Skats riebīgs ';

  +7 [+] [-]

, 2010-01-09 12:52, pirms 14 gadiem
raivisss rakstīja: Sūdīgi, ka tā. Skats riebīgs
TAs pat nav riebīgs vairs, bet nežēlīgs, atru un veiksmīgu atveseļošanos, jaunajam un talantīgajam censonim.

     [+] [-]

, 2010-01-09 12:58, pirms 14 gadiem
Tur ir skaidri redzams pamatīgs lūzums, pēc šādas traumas, var arī beigties karjeras augšupeja, jo ļoti smaga trauma, un tā atstāj arī ļoti lielu morālo traumu!

  +1 [+] [-]

, 2010-01-09 12:59, pirms 14 gadiem
Ja viss tipiskakas traumas speletajiem, zel ka warriors ta neiet ar traumam.
Nu Andrim bus vairak jaspele

  +6 [+] [-]

, 2010-01-09 13:10, pirms 14 gadiem
Ja Nelsons turpinaas savu "izcilo taktiku" Mageti par 4 nummuru, tad sezona buus kaarteejo reizi norakstita.

  +5 [+] [-]

, 2010-01-09 13:16, pirms 14 gadiem
flipsider rakstīja: Ja Nelsons turpinaas savu "izcilo taktiku" Mageti par 4 nummuru, tad sezona buus kaarteejo reizi norakstita.
Ar šādu spēles stilu BEZ laba saspēles vadītāja Warriors nekad netiks PO.

 +14 [+] [-]

, 2010-01-09 13:17, pirms 14 gadiem
Zheel, bet taa ir kad censhas visu noblokjeet, kas lido groza virzienaa. Taapeec nebriinos ka arii Turiafam visu laiku kaut kaadas traumas. Potenciaals jau Rendolfam milziigs, bet citrreiz vajag nospeeleet ar galvu, nevis lidinaaties virs stiipas un maukt ar galvu sienaa.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -3 [+] [-]

, 2010-01-09 15:26, pirms 14 gadiem
Žēl Rendolfa, ka tā ir atgadījies ,
bet no vienas puses tas ir labi Andrim , vairāk spēles laika , atlēkošās bumbas....

  -4 [+] [-]

, 2010-01-09 16:02, pirms 14 gadiem
raivisss rakstīja: Sūdīgi, ka tā. Skats riebīgs
No mana viedokļa šī trauma ir "pretīgākā" kāda basketbolā var būt. Pats šādi arī esmu vairākas reizes cietis un laiciņš lai atlabtu paiet diezgan ilgs, ja muskuļu saites ir kārtīgi sastieptas, kur nu vēl lūzums. Pats Līgo vakarā šādi sabeidzu savu kāju un uzmieniet nu - mani sauc Jānis.