Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

"Warriors" pārspēj Bruklinas "Nets"; "Lakers" zaudē Oklahomā

Rolands Eliņš

"Warriors" pārspēj Bruklinas "Nets"; "Lakers" zaudē Oklahomā
Deivids Lī var būt apmierināts ar "Warriors" uzvaru pār Bruklinas "Nets"
Foto: AFP/Scanpix

Šīs nakts Nacionālās Basketbola asociācijas ietvaros Goldensteitas "Warriors" izcīnīja uzvaru pār Bruklinas "Nets". Kopā šonakt NBA tika aizvadītas 12 spēles, vienā no kurām Oklahomas "Thunder" pārspēja Losandželosas "Lakers", un šajā spēlē trīs spēlētāji guva vairāk kā 30 punktus.

Goldensteitas „Warriors” savu septiņu izbraukuma spēļu sēriju šonakt turpināja Bruklinā, kur sacentās ar vietējo „Nets” vienību. „Nets” bija zaudējusi iepriekšējās divās spēlēs pēc kārtas, tiesa, abi zaudējumi tika piedzīvoti pret spēcīgajām „Heat” un „Thunder”.

Spēles sākumā „Warriors” piedzīvoja pamatīgas grūtības, cenšoties apturēt Džo Džonsonu, kurš realizēja savus pirmos sešus metienus un pirmajā ceturtdaļā guva 17 punktus. Turpinājumā gan Džonsons tik precīzs vairs nebija, taču veiksmīgu pirmo puslaiku „Nets” rindās aizvadīja Andrejs Blatče, kurš guva 13 punktus, kā arī izcīnīja astoņas atlēkušās bumbas. Blatče, kurš šobrīd uzņēmies savainotā „Nets” centra Brūka Lopeza pienākumus, otrās ceturtdaļas pēdējās sekundēs arī realizēja savu pirmo tālmetienu sezonā. Rezultatīvo un kļūdām reto puslaiku Bruklinas „Nets” noslēdza ar astoņu punktu pārsvaru (63:55).

Otrā puslaika sākumā vairākus sarežģītus metienu pēc kārtas realizēja Stefans Karijs un visa „Warriors” komanda bija precīza sešos no pirmajiem astoņiem metieniem. Stefans Karijs arī saņēma tehnisko piezīmi, jo nespēja saprast, kādēļ netika fiksēts Krisa Hamprīsa pārkāpums, veidojot aizsegu. Atkārtojumā gan bija redzams, ka Karija kritiens īsti neatbilst tā mirkļa kontaktam. Šī epizode gan netraucēja Karijam realizēt vēl divus tālmetienus ceturtdaļas beigās, kas ļāva ceturto spēles ceturtdaļu uzsākt ar divu punktu pārsvaru „Warriors” vienībai – 84:82.

„Nets” lielu daļu savu uzbrukumu ceturtajā ceturtdaļā izvēlējās virzīt no tālmetienu līnijas, tiesa, tik precīzi kā Ņujorkas kaimiņi no „Knicks” viņi nebija, spēlē realizējot 11 no 33 metieniem. Tikmēr savus centra spēlētāja pienākumus veiksmīgi pildīja Deivids Lī, kura seši pēc kārtas gūtie punkti (un 11 ceturtdaļā) ļāva „Warriors” iegūt deviņu punktu pārsvaru pusotru minūti līdz spēles beigām, kuru Goldensteita prata noturēt un uzvarēt ar 109:102.

Latviešu basketbolists Andris Biedriņš spēlē iesaistījās no rezervistu soliņa pirmajā ceturtdaļā, nospēlēja sešas minūtes un izcīnīja vienu atlēkušo bumbu. Viņam esot laukumā, komanda guva par četriem punktiem mazāk nekā „Nets”. Jāpiezīmē, ka visu otro ceturtdaļu „Warriors” aizvadīja bez savu centra spēlētāju līdzdalības, turklāt bieži laukumā no garajiem spēlētājiem bija tikai viens pats Lī. Viņš uz sevi liktās cerības attaisnoja, gūstot 30 punktus un izcīnot 15 atlēkušās bumbas, kamēr Stefanam Karijam 28 punkti. Zaudētāju rindās Džo Džonsonam 32 punkti, bet Andrejam Blatčem 22 punkti un 15 atlēkušās bumbas.

''Thunder'' mājās pārspēj "Lakers"

Uz spēli Oklahomā uzvalkos bija spiesti noraudzīties „Lakers” spēlētāji Po Gazols un Stīvs Nešs, taču spēles sākums rosināja domas, ka „Lakers” varētu tīri labi iztikt bez viņiem, jo spēli daudzsološi iesāka Dvaits Hovards. Jau pirmajā ceturtdaļā Hovards savāca 10 atlēkušās bumbas, kā arī precīzi uzbruka no soda metienu līnijas (4 no 5). Taču drīz izpaudās „Lakers” vājā pozīcija, proti, spēle ātrajos uzbrukumos, un „Thunder” sastāvā bija Rasels Vestbruks, kurš šādā spēlē jutās kā zivs ūdenī. Vestbruks aizvadīja lielisku pirmo puslaiku, ar fantastisku precizitāti (5 no 7 tālmetieniem) gūstot 27 (!) punktus un izdarot piecas rezultatīvas piespēles. Uz viņa sasnieguma fona nobāla Durenta 18 punkti puslaikā un „Thunder” 41 punkts otrajā ceturtdaļā. „Thunder” guva 26 punktus ātrajos uzbrukumos, kamēr „Lakers” tikai astoņus, kas ļāva puslaiku noslēgt ar 67:53.

Lai arī Vestbruks otrajā puslaikā nebija ne tuvu tik veiksmīgs kā pirmajā, stafeti pārņēma Kevins Durents, un „Lakers” patstāvīgi atrādās 15-20 punktu iedzinējos. Kobe Braients gan iedvesmoja komandu vēl vienam spurtam, un divas minūtes līdz spēles beigām viņi bija pietuvojušies jau līdz deviņu punktu atstatumam. Spriedzei atgriežoties laukumā, asā vārdu apmaiņā iesaistījās Meta Vorlds Pīss un Seržs Ibaka, taču arī šis domstarpības izdevās ātri nogludināt. Spēles pēdējā minūtē Braients atkal realizēja sarežģītu tālmetienu, samazinot rezultāta starpību līdz četriem punktiem. Bet Durents bija precīzs no soda metienu līnijas, un „Thunder” svinēja savu septīto uzvaru pēc kārtas ar rezultātu 114:108.

Rezultatīvākais uzvarētāju sastāvā izrādījās Kevins Durents, kurš guva 36 punktus. Viņa komandas biedram Vestbrukam 33 punkti un atdeva astoņas rezultatīvas piespēles, bet zaudētājiem Kobe Braientam šajos rādītājos attiecīgi 35 un septiņi. Dvaits Hovards guva 23 punktus un izcīnīja 18 atlēkušās bumbas.

Uzvaras izcīna arī "Spurs" un "Grizzlies"

Uzvaras šonakt izcīnīja arī abas pārējās Rietumu konferences līderes. Memfisas „Grizzlies” pārspēja Ņuorleānas „Hornets” (topošos „Pelicans”), uzlabojot savu bilanci līdz iespaidīgai 14-3. Rūdijs Gejs guva 28 punktus un izcīnīja astoņas atlēkušās bumbas, kas palīdzēja „Grizzlies” dominēt zem groziem – 46 atlēkušās bumbas pret „Hornets” 29.

Savukārt Hjūstonas „Rockets” sastāvā 29 punktus guva Džeimss Hārdens, kas gan neraisīja lielu satraukumu Sanantonio „Spurs” rindās, jo viņi uzbruka grozam ar lielisku 55% precizitāti. „Spurs” sastāvā punktus guva visi mačam pieteiktie spēlētāji, seši no tiem vairāk kā 12 punktus, turklāt komanda kopā izdarīja 33 rezultatīvas piespēles, kas palīdzēja pārliecinoši uzvarēt „Rockets” ar 24 punktu pārsvaru – 114:92.

"76ers" uzvar Bostonu par spīti Rondo "triple-double"

Filadelfijas „76ers” papildlaikā pārspēja Bostonas „Celtics”, kuras sastāvā iespaidīgu spēli aizvadīja Reižons Rondo. Viņam 16 punkti, 14 rezultatīvas piespēles, 13 atlēkušās bumbas un pa trim bloķētiem metieniem un pārtvertām bumbām. Tiesa, medaļas otra puse rāda, ka Rondo arī pieļāva piecas kļūdas un netrāpīja divus potenciālos uzvaras metienus. Viņam bija iespēja atnest komandai uzvaru papildlaikā , taču tieši pirms metiena izdarīšanas Rondo paslīdēja, un līdz ar to arī metiens bija pagalam nesekmīgs.

Savukārt „76ers” sastāvā 26 punktus guva Evans Tērners, kura metiens izvirzīja „76ers” vadībā četras sekundes pirms papildlaika beigām. Viņam arī 10 atlēkušās bumbas. Visa Filadelfijas vienība pieļāva uz pusi mazāk kļūdu kā viņu pretinieki – 9:18. Bostonai gan būs iespēja revanšēties jau rītdienas spēlē, taču nu jau savās mājās.

Lava un Noā iespaidīgie ”double-double” atnes komandām uzvaras

Čikāgas „Bulls”, kuras treneris Toms Tibodou noraidījis nesenās baumas par Dereka Rouza drīzo atgriešanos sastāvā, pieveica Detrotais „Pistons”, un šī uzvara nebūtu iespējama bez francūža Džoakima Noā karjeras labākās spēles. Noā guva 30 punktus, savāca 23 atlēkušās bumbas, kā arī izdarīja sešas rezultatīvas piespēles. „Bulls” šajā spēlē gan izmantoja tikai astoņus spēlētājus, taču ar to izrādījās pietiekami, jo visi pamatsastāva spēlētāji guva vairāk par 10 punktiem.

Tikmēr Minesotā Kevins Lavs sameta 36 punktus un izcīnīja 13 atlēkušās bumbas, un „Timberwolves” viegli pārspēja Klīvlendas „Cavaliers”. Lavam šajā spēlē bija jāspēkojas ar līgas šā brīža labāko cīnītāju par atlēkušajām bumbām Andersonu Varežao, kurš šajā rādītājā izcēlās arī šodien, izcīnot 14 bumbas zem groziem.

7. decembra NBA spēļu rezultāti

KomandasRezultātsRezultatīvākie
Celtics-76ers94:95Pīrss 27` Tērners 26`
Nuggets-Pacers92:89Makgī 20` Džordžs 22`
Warriors-Nets109:102Lī 30` Džonsons 32`
Wizards-Hawks95:104Serafins 19` Smits 23`
Bulls-Pistons108:104Noā 30` Stakijs 24`
Grizzlies-Hornets96:89Gejs 28` Andersons 15`
Cavaliers-Timberwolves73:91Džī 16` Lavs 36`
Rockets-Spurs92:114Hārdens 29` Pārkers 17`
Bobcats-Bucks93:108Hendersons 19` Iljasova 21`
Raptors-Jazz99:131Barnjāni 20` Milsaps 20`
Lakers-Thunder108:114Braients 35` Durents 36`
Magic-Kings82:91Deiviss 20` Kazinss 17`

Izmantotie resursi:
NBA.com
Espn.com

 +14 [+] [-]

, 2012-12-08 07:55, pirms 12 gadiem
Tik saturīgs raksts agrā sestdienas rītā autoram žetons!

  +4 [+] [-]

, 2012-12-08 08:17, pirms 12 gadiem
Prieks par Chicagu|!
Bet nu Oklahoma atkal limeni!

  +3 [+] [-]

, 2012-12-08 08:25, pirms 12 gadiem
Kur pazūduši tie, kas sezonas sākumā teica ka LAL visus šogad liks, būs parspēts Bulls rekords ?

  +4 [+] [-]

, 2012-12-08 08:38, pirms 12 gadiem
Skatoties Warriors galvenā trenera spēles taktiku, nesaprotu, kā viņš centīsies spēlē iesaistīt A.Bogutu. Kārtīgs D-D vecis, tāds pats kā pirms sezonam piecām bija AB, ja Bogutam strauji kritīsies statistika, tad zinam, ka pie sliktās statistikas vaina ir jāuzņemas arī treneru korpusam ne tikai pašam spēlētājam.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -3 [+] [-]

, 2012-12-08 09:10, pirms 12 gadiem
@quick. eat my shorts. ja vel tagad neredzi to ko tev teicu tad dumjsh esi tu nevis es. Un pret noh pat es varetu iemest virs 30 punktiem. un nakamreiz pirms saki ka kads kaut ko nesaprot padoma vai tev ir taisniba.

  +6 [+] [-]

, 2012-12-08 09:20, pirms 12 gadiem
Tā Andžs Rudņevu vairs nepanāks!!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +6 [+] [-]

, 2012-12-08 09:35, pirms 12 gadiem
RajonRondo rakstīja: @quick. eat my shorts. ja vel tagad neredzi to ko tev teicu tad dumjsh esi tu nevis es. Un pret noh pat es varetu iemest virs 30 punktiem. un nakamreiz pirms saki ka kads kaut ko nesaprot padoma vai tev ir taisniba.
Komanda kura meklē savu pavedienu, zaudēja vienai no līgas labākajām komandām.

Un droši varu apalvot, ka Kobe nav vainīgs pie zaudējumiem. Tu gribi teikt, ja viņš samet 30 punktus, tad arī ir vainīgs pie citu spēlētāju kļūdām? Šī Kobem bija laba spēle, bet pretinieki bija par cietu.

Plus, tev sajēga ir nulles līmenī, ka Tu neizproti spēli puika.

Vari pateikt kāpēc komanda zaud, kad Kobe met pāri 30? Iemeslu?

  -4 [+] [-]

, 2012-12-08 09:48, pirms 12 gadiem
jūs bērniņi nāciet ar priecīgu prāt'
pie teļļuka istabā visi nu klāt
to prieku lai katrs savā sirsniņā jūt
kad kobe kārtējo reizi zaudē un raud
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2012-12-08 12:37, pirms 12 gadiem
kobe.james rakstīja: O labi pateica spēles kopsavilkuma beigās- Lakers ir 1-8, kad Kobe samet 30+ punktus. Tas liek padomāt.
Tas tikai pasaka, ka kad komandai neiet, Kobe mēģina vilkt, bet ar to ir par maz, ja komanda nenāk pretī..
Manuprāt, līderis ir tas, kurš samet 30 pts zaudējumā,mēģinot izraut uzvaru, nevis tas, kurš samet 30 pts kad komanda uzvar pa 30 vai vairāk pts(ja vēl samet lielāko daļu kad jau ir lieli plusi..).
Kad komandai iet, Kobe nemēģina tik daudz pats spēlēt, bet lai spēlē pārējie..

  +1 [+] [-]

, 2012-12-08 12:56, pirms 12 gadiem
One Man Show! rakstīja: Komanda kura meklē savu pavedienu, zaudēja vienai no līgas labākajām komandām.

Un droši varu apalvot, ka Kobe nav vainīgs pie zaudējumiem. Tu gribi teikt, ja viņš samet 30 punktus, tad arī ir vainīgs pie citu spēlētāju kļūdām? Šī Kobem bija laba spēle, bet pretinieki bija par cietu.
ko saki pr Miami sniegumu? itkā bilance laba, bet daudz minimālu uzvaru pret vājākām komandām un bijis veiksmīgs kalendārs, bet pret labajām NYK, MEM lieli zaudējumi un tikko pret WAS.. jeb viss kārtībā un patlaban neko labāku viņiem nevajag rādīt?

  +1 [+] [-]

, 2012-12-08 13:09, pirms 12 gadiem
labs rakstrs !

  -2 [+] [-]

, 2012-12-08 13:17, pirms 12 gadiem
Priecājos par OKC, malači, it sevišķi prieks par Vestbruku!
Kobe jau nevar viens pats ar Hovardu visu komandu izvilkt! Lakers vajag lielas pārmaiņas, sākot ar treneri līdz spēlētājiem.

  +1 [+] [-]

, 2012-12-08 13:43, pirms 12 gadiem
zigiss rakstīja: ko saki pr Miami sniegumu? itkā bilance laba, bet daudz minimālu uzvaru pret vājākām komandām un bijis veiksmīgs kalendārs, bet pret labajām NYK, MEM lieli zaudējumi un tikko pret WAS.. jeb viss kārtībā un patlaban neko labāku viņiem nevajag rādīt?
Miami ir problēmas, bet vai viņi uz to iespringts es nezinu. Varbūt viņi spēlē ar rezervi, varbūt nē. Kaut parasti nācās vērot agresīvo Heat aizsardzību, tagad kautkā tas nenotiek. Bet vai viņiem tas reali ir vajadzīgs? Pat spēlējot ne uz 100% viņi cīnīsies par 1. vietu austrumos. Pa lielam komanda uzvar un tas ir galvenais, jo tomēr sezona ir ļoti gara un uztraukumam nav pamata.

Uztraukties var Lakers, Celtic, Bulls. Komandas no kurām sniegumu tomēr gaida labāku, bet nekas neliecina par to, ka kautkas mainās.

  +1 [+] [-]

, 2012-12-08 13:48, pirms 12 gadiem
Tieši tā, kā jau te daži minēja. Kobe ar lielāko prieku nemestu 30+ punktus. Bet viņam ir šobrīd daudz jāspēlē uz sevi. Ja uzskatiet, ka viņš ir ļoti savtīgs spēlētājs, tad cilvēki maz seko basketbolam. Jā viņš ņem spēli uz sevi, un bieži nedod piespēles. Bet tam visam ir pamats!

Kobe ir vienīgais komandā kurš var reali spēlēt 1vs1 un arī pret double team. Kad spēle neiet nevienam, tad viņam jāturpina dot citiem bumba?

Kā tas parasti ir, kad Kobe jau aizmetis garām 7-8 metienus, viņš vairs pa grozu negāzīsn, bet spēlēs uz komandu. Tāpat arī jādara komandai. Ja redz, ka Kobem spēle iet, bet komandai nē - tad spēlējam uz Kobi. Jo tad vēl ir kāda cerība.

     [+] [-]

, 2012-12-08 13:59, pirms 12 gadiem
Biedriņš varētu izrādīt cieņu saviem faniem, nav ideju kā viņu "aplikt".
Varbūt, lai lietderīgi pavadītu laiku NBA.
Biedriņ, tu labi skrien un lec, gatavojies vasaras olimpiādei kā barjerskrējējs.
Būs mazajai Latvijai savs Liu Sjans.

  +1 [+] [-]

, 2012-12-08 14:15, pirms 12 gadiem
Skrien AB gan tizli, tā kā parasta skolas meitene, neveikli un lēni.

  -1 [+] [-]

, 2012-12-08 16:47, pirms 12 gadiem
"Jāpiezīmē, ka visu otro ceturtdaļu „Warriors” aizvadīja bez savu centra spēlētāju līdzdalības, turklāt bieži laukumā no garajiem spēlētājiem bija tikai viens pats Lī. " Viņiem tiešām plaukst, ka NBA ir sapists centru jēdziens kā tāds šobrīd, savādāk viņus izvarotu kā mazus bērnus...

  +1 [+] [-]

, 2012-12-08 17:23, pirms 12 gadiem
arejs87 rakstīja: "Jāpiezīmē, ka visu otro ceturtdaļu „Warriors” aizvadīja bez savu centra spēlētāju līdzdalības, turklāt bieži laukumā no garajiem spēlētājiem bija tikai viens pats Lī. " Viņiem tiešām plaukst, ka NBA ir sapists centru jēdziens kā tāds šobrīd, savādāk viņus izvarotu kā mazus bērnus...
Lī šogad ir pielicis. Viennozīmīgi labāks aizsardzībā. Plus izmanto savas iepsējas. Cīnās par bumbām, plus spēj atdod piespēles. Ja tā turpinās, būs viens no labākajiem PF līgā. Vari raudāt puika.

     [+] [-]

, 2012-12-08 18:05, pirms 12 gadiem
One Man Show! rakstīja: Lī šogad ir pielicis. Viennozīmīgi labāks aizsardzībā. Plus izmanto savas iepsējas. Cīnās par bumbām, plus spēj atdod piespēles. Ja tā turpinās, būs viens no labākajiem PF līgā. Vari raudāt puika.
Es neko nesaku par Lee.. šogad nevienu viņu spēli vēl neesmu redzējis un Ņujorkā viņš bija centrs, bet tas nenozīmē ka tas ko es teicu nav taisnība - Warriors centrus nemāk izmantot un NBA vispār centru jēdziens čakarējas pēdējā laikā... uz to norāda arī tas ka All Star spēlē ir izņemti centri āŗā un atstāti tikai uzbrucēji.

     [+] [-]

, 2012-12-08 18:28, pirms 12 gadiem
arejs87 rakstīja: Es neko nesaku par Lee.. šogad nevienu viņu spēli vēl neesmu redzējis un Ņujorkā viņš bija centrs, bet tas nenozīmē ka tas ko es teicu nav taisnība - Warriors centrus nemāk izmantot un NBA vispār centru jēdziens čakarējas pēdējā laikā... uz to norāda arī tas ka All Star spēlē ir izņemti centri āŗā un atstāti tikai uzbrucēji.
Vari nosaukt, kad pēdejo reizi Warriors bija normāla līmeņa centrs? Un nedomāju AB, bet īstu C, kurš spēj spēlēt poustā augstā līmenī?

Sen Warriors nav bijuši normāli centri, un tāpēc, kad parādās kāds kurš itkā var būt - viņi dod viņam visu. Tā tas bija ar Foilu, tā tas bija ar Andri.

Tagad viņiem ir Boguts, kurš izaudzis ir citur un reali ir arī īsts Centrs. Labi cīnās par bumbām, lielisks defā, un uzbrukumā viņam ir lērums arsenāla. Tik vājība - traumas. Bet nu jāskatās kā būs. Kad izārstēs pilnīgi 100%, jo tas ko viņš rādīja arī ar vēl izjātu potīti bija iespaidīgi. Un bez šaubām Warriors ir PO komanda, kaut pirms sezonas Tu klidzināji pretējo.

Tik nesaprotu kāpēc?

  +1 [+] [-]

, 2012-12-08 19:03, pirms 12 gadiem
One Man Show! rakstīja: Vari nosaukt, kad pēdejo reizi Warriors bija normāla līmeņa centrs? Un nedomāju AB, bet īstu C, kurš spēj spēlēt poustā augstā līmenī?

Sen Warriors nav bijuši normāli centri, un tāpēc, kad parādās kāds kurš itkā var būt - viņi dod viņam visu. Tā tas bija ar Foilu, tā tas bija ar Andri.

Tagad viņiem ir Boguts, kurš izaudzis ir citur un reali ir arī īsts Centrs. Labi cīnās par bumbām, lielisks defā, un uzbrukumā viņam ir lērums arsenāla. Tik vājība - traumas. Bet nu jāskatās kā būs. Kad izārstēs pilnīgi 100%, jo tas ko viņš rādīja arī ar vēl izjātu potīti bija iespaidīgi. Un bez šaubām Warriors ir PO komanda, kaut pirms sezonas Tu klidzināji pretējo.

Tik nesaprotu kāpēc?
Pirms sezonas es neko neteicu ja kas.
Šobrīd vispār reti kurai komandai ir kāds jēdzīgs centrs NBA... un jau labu laiku tā...

  +2 [+] [-]

, 2012-12-08 19:05, pirms 12 gadiem
Cik tur karaviiriniem 7 game road trip tagad laikam un jau 2:0!Ja nenomudiijaas sonakt pret Washingtonas miesniekiem kurus vajadzeetu nemt ta 3:0 izbraukumu seerijaa saakta un 3 game winning streak un 13:7!Baigie karaviirini sosezon!

     [+] [-]

, 2012-12-08 19:37, pirms 12 gadiem
arejs87 rakstīja: Pirms sezonas es neko neteicu ja kas.
Šobrīd vispār reti kurai komandai ir kāds jēdzīgs centrs NBA... un jau labu laiku tā...
Taisnība. Jau sen esmu teicis, ka tas, ko tagad spēlē ir balets ar driblēšanu.

Bet kas tieši noplauka Lī un citiem? Viņš arī būtu meistarīgs blakus normālam centram. Pat varbūt vēļ labāks.

  -2 [+] [-]

, 2012-12-08 19:39, pirms 12 gadiem
One Man Show! rakstīja: Komanda kura meklē savu pavedienu, zaudēja vienai no līgas labākajām komandām.

Un droši varu apalvot, ka Kobe nav vainīgs pie zaudējumiem. Tu gribi teikt, ja viņš samet 30 punktus, tad arī ir vainīgs pie citu spēlētāju kļūdām? Šī Kobem bija laba spēle, bet pretinieki bija par cietu. Nuja. Un paarejie zaagji ar ir pret liigas labaakajaam komandaam. Es runaaju par statistiku un to kas reaali ir iredzams skaitljos. tev iespejams nepatiik tas ko saku bet tas nenoziimee ka taa nav taisniiba. Pasaki man cik speeles ir uzvareetas kur kobem ir 25 un vairaak? Un tad apskaties uzvareetaas. Un es teicu ka daljeeji vainiigs. Bet visvairaak no visiem. Takaa skaitlji runaa par sevi speele nav jaaizprot. Vinjam ir jasaprot ka paareejo komandu liimenis ar aug un vinjsh tos lakers vair vieniitii nepavilks. Start sharing un tad buus rezultaats.

Plus, tev sajēga ir nulles līmenī, ka Tu neizproti spēli puika.

Vari pateikt kāpēc komanda zaud, kad Kobe met pāri 30? Iemeslu?

  +1 [+] [-]

, 2012-12-08 19:41, pirms 12 gadiem
One Man Show! rakstīja: Taisnība. Jau sen esmu teicis, ka tas, ko tagad spēlē ir balets ar driblēšanu.

Bet kas tieši noplauka Lī un citiem? Viņš arī būtu meistarīgs blakus normālam centram. Pat varbūt vēļ labāks.
tas ka šobrīd izskatās, ka NBA centra pozīcijā arī aizsargs var mierīgi spēlēt, tāpēc viņi var visus paņemt priekšā bez garajiem... pagaidām... un varbūt pat tikt playoff.

  -1 [+] [-]

, 2012-12-08 19:49, pirms 12 gadiem
Nuja. Un paarejie zaagji ar ir pret liigas labaakajaam komandaam. Es runaaju par statistiku un to kas reaali ir iredzams skaitljos. tev iespejams nepatiik tas ko saku bet tas nenoziimee ka taa nav taisniiba. Pasaki man cik speeles ir uzvareetas kur kobem ir 25 un vairaak? Un tad apskaties uzvareetaas. Un es teicu ka daljeeji vainiigs. Bet visvairaak no visiem. Takaa skaitlji runaa par sevi speele nav jaaizprot. Vinjam ir jasaprot ka paareejo komandu liimenis ar aug un vinjsh tos lakers vairs vieniitii nepavilks. Tas ka citiem neiet speele noziimee ka vinjiem bumba nav jaasanjem? Tas noziimee ka jaavelk dekjis uz savu pusi? kamoon veciit. Es ceru ka Nash ieviesiis korekcijas jo savaadaak komandaam ir jaapasedz paareejie taa nopietnaak lai shie nesamet un tad paareejo speeli var koncentreeties uz kobi. Simple.

  -3 [+] [-]

, 2012-12-08 19:50, pirms 12 gadiem
Bla nojuudzaas ipad.

  +1 [+] [-]

, 2012-12-08 21:48, pirms 12 gadiem
One Man Show! rakstīja: Vari nosaukt, kad pēdejo reizi Warriors bija normāla līmeņa centrs? Un nedomāju AB, bet īstu C, kurš spēj spēlēt poustā augstā līmenī?

Sen Warriors nav bijuši normāli centri, un tāpēc, kad parādās kāds kurš itkā var būt - viņi dod viņam visu. Tā tas bija ar Foilu, tā tas bija ar Andri.

Tagad viņiem ir Boguts, kurš izaudzis ir citur un reali ir arī īsts Centrs. Labi cīnās par bumbām, lielisks defā, un uzbrukumā viņam ir lērums arsenāla. Tik vājība - traumas. Bet nu jāskatās kā būs. Kad izārstēs pilnīgi 100%, jo tas ko viņš rādīja arī ar vēl izjātu potīti bija iespaidīgi. Un bez šaubām Warriors ir PO komanda, kaut pirms sezonas Tu klidzināji pretējo.

Tik nesaprotu kāpēc?
Principā NBA īstie centri kas postā spēlē efektīvi ir tikpat kā izmiruši, šobrīd varu iedomāties tikai par Bynum (kas vairāk boulingu nekā basketbolu spēlē), vēl varbūt Lopez un Cousins, kam ir milzīgs potenciāls, bet viņš ir tāds kā kombinācija - var gan bliezt old-school postā, gan arī iemest mazliet tālāk un diezgan labi driblē. Žēl ka vairs nav tā kā vecajos NBA laikos kad bija dominantie centri - Shaq, Olajuwon, vēl senāk Kareem u.c. Tad manuprāt basketbols bija interesantāks, jo bija lielāka dominance zem groziem un tik viegli caurgājienos nevarēja aiziet, ja mūsdienu SF, SG un PG ieliktu tajos laikos tad ātri nopluktu daudzi, kas šobrīd daudz caurgājienos iet.