Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Bertāna nākamās pretinieces "Cavaliers" līderim Sekstonam plīsis menisks

Agris Suveizda

Bertāna nākamās pretinieces "Cavaliers" līderim Sekstonam plīsis menisks
Kolins Sekstons. Foto: AP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas komanda Klīvlendas "Cavaliers" pavēstījusi, ka 22 gadus vecajam aizsargam Kolinam Sekstonam medicīniskajās pārbaudēs atklāts meniska plīsums.

Klīvlendas "Cavaliers" izbraukumā ar 126:109 sakāva Ņujorkas "Knicks" un izcīnīja ceturto uzvaru pēc kārtas, taču jau otrajā ceturksnī cīņa priekšlaicīgi beidzās Sekstonam, kurš savainoja kreiso ceļgalu. Šodien veiktajās pārbaudēs atklāts meniska plīsums, tomēr "Cavaliers" pagaidām vēl neatklāj plīsuma pakāpi un gaidāmo atlabšanas periodu, jo spēlētājam vēl tiks veiktas padziļinātākas pārbaudes.

Sezonu Klīvlendas "Cavaliers" sākusi ar septiņām uzvarām vienpadsmit spēlēs, Austrumu konferencē ieņemot sesto vietu, un Sekstons ir komandas rezultatīvākais spēlētājs – vidēji 28,7 minūtēs 16,0 punkti, 3,3 atlēkušās bumbas, 2,1 rezultatīva piespēle un 2,9 kļūdas. Pagājušajā sezonā, kas statistiski bija labākā Sekstona karjerā, viņš vidēji 35,3 minūtēs izcēlās ar 24,3 punktiem, 4,4 rezultatīvām piespēlēm, 4,1 atlēkušo bumbu un 2,8 kļūdām. Komanda gan ar bilanci 22-50 palika 13. vietā konferencē.

Saspēles vadītājs Sekstons 2018. gadā tika draftēts ar astoto numuru, taču saspēles veidošana vairāk tiek uzticēta citam saspēles vadītājam Deriusam Gārlendam, kurš gadu vēlāk tika draftēts ar piekto numuru. Gārlendam šosezon ir vidēji 15,4 punkti, 7,6 rezultatīvas piespēles, 2,3 atlēkušās bumbas un 4,0 kļūdas.

Klīvlendas "Cavaliers" nākamo spēli aizvadīs naktī uz ceturtdienu, plkst. 2:00 pēc Latvijas laika uzņems Dāvja Bertāna pārstāvēto Vašingtonas "Wizards", kas ar bilanci 7-3 Austrumu konferencē ieņem ceturto vietu.

Izmantotie resursi:
https://www.nba.com/cavaliers/relea...