Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Pārkers guvis savainojumu

Pārkers guvis savainojumu
Tonijs Pārkers uzbrukumā
Foto: AP

83 : 99

Spurs - Heat

Šīsnakts NBA spēlē starp Sanantonio ''Spurs'' un Maiami ''Heat'', kur ar 99:83 pārāki izrādījās ''Heat'' basketbolisti, potītes traumu guva viens no ''Spurs'' līderiem Tonijs Pārkers.

Spēlētājs savainojumu guva spēles pirmajā ceturtdaļā, kad, ejot caurgājienā, viņš pagrieza potīti, kā rezultātu, cīņu turpināt vairs nevarēja un devās uz ģērbtuvēm. Vēlāk veicot rentgenuzņēmumu, Pārkeram netika diagnozēta ļoti smaga trauma, tomēr komandas ārsts Pauls Saenzs zināja teikt, ka Tonijam ir sastiepta potīte un viņš nevarēs spēlēt aptuveni divas līdz četras nedēļas. Šodien Pārkeram tiks veikta padziļinātāka izmeklēšana.

Šī savainojuma iegūšana nozīmē to, ka no ''Spurs'' lielā trijnieka, kuri bijuši komandas līderi ceļā uz trīs NBA titulu iegūšanu, varēs spēlēt vien Tims Dankans. Manu Džinobili joprojām atgūstas no iegūtās potītes traumas un viņš savu pirmo spēli šajā sezonā aizvadīs ne ātrāk kā decembrī.

Pirms savainojuma iegūšanas Tonijs Pārkers bija izvirzījies par līgas rezultatīvāko spēlētāju, vidēji spēlē gūstot 33,3 punktus.

Izmantotie resursi:
nba.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +7 [+] [-]

, 2008-11-08 13:17, pirms 16 gadiem
scorpion rakstīja: kā jau tas vienmēr gadās ar tiem,kam spēle aiziet.. [masaļska variants].
nejauc pim*i ar pirkstu