Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

"Wizards" savainotie garajā galā

"Wizards" savainotie garajā galā
Entuāns Džeimisons
Foto: AP

NBA komandas Vašingtonas "Wizards" garais gals vēl pirms regulārās sezonas sākuma kļuvis šaurāks - savainojumu dēļ no ierindas izgājuši centrs Brendans Hejvūds un spēka uzbrucējs Entuāns Džeimisons.

Jau pirms spēles bija zināms, ka tajā nepiedalīsies "Wizards" centrs Brendans Hejvūds, kuram savainota ir labās plaukstas locītava. Trešdien Hejvūds atradīsies Ņujorkā, kur viesosies pie speciālista, kurš noteiks savainojuma nopietnību. Otrdien Hejvūds jau tikās ar vienu ārstu, kurš esot ieteicis operācijas veikšanu, pēc kuras būtu nepieciešams nespēlēt basketbolu četrus līdz sešus mēnešus... Ja trešdienas pārbaude atklās tos pašus bojājumus, ko otrdien, tad Hejvūds izlems par operācijas veikšanu.

Savukārt pirmajā "Wizards" pirmssezonas pārbaudes spēlē pret Dalasas "Mavericks" jau pirmajā ceturtdaļā savainojumu guva uzbrucējs Entuāns Džeimisons. Ceļgala savainojumā viņš iedzīvojās aizsardzībā, spēlējot pret "Mavericks" līderi Dirku Novicki. Spēlē Džeimisons neatgriezās.

"Tas bija bailīgs brīdis, jo sākumā tas pamatīgi sāpēja. Tomēr tiklīdz atgriezos ģērbtuvēs, kur uzliku ledu, vairs nejutu nekādas sāpes, kas ir laba zīme. Jāpagaida līdz medicīniskās pārbaudes rezultātiem, bet domāju, ka viss būs kārtībā," tā pats Džeimsons.

Izmantotie resursi:
washingtonpost.com

     [+] [-]

, 2008-10-09 21:10, pirms 16 gadiem
Ceru, ka ar Heivudu viss būs kārtībā, jo negribu, lai būtu tas pats, kas Arenasam, jo tā jau viens no komandas līderiem nevarēs spēlēt vismaz 3 mēnešus - Heivuds tomēr izkonkurēja Ītanu Tomasu no pamatcentra posteņa, kūva par vienu no komandas balstiem un būtu slikti, ja tieši uz sezonas sākumu vēl kāds iedzīvotos savainojumos! Cerams, ka Wizards tiks uz izslēgšanas spēlem un, iespējams, lauzīs tradīciju un tiks tālāk par 1. kārtu, uzvarot savu mūždienīgo konkurentu Clleveland Cavaliers ar LeBronu priekšgalā