Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

"Clippers" treneris būs arī ģenerālmenedžeris

"Clippers" treneris būs arī ģenerālmenedžeris
Viens no pēdējiem Beilora darbiem ģenerālmenedžera amatā - Berona Deivisa pieaistīšana
Foto: AP

NBA kluba Losandželosas "Clippers" ģenerālmenedžeris būs Maiks Danlīvijs, kurš jaunos pienākumus apvienos ar komandas galvenā trenera amatu. Līdzšinējais "Clippers" ģenerālmenedžeris bija Eldžins Beilors.

Otrdien Losandželosas "Clippers" paziņoja, ka komandas jaunais ģenerālmenedžeris būs Maiks Danlīvijs, kurš ir arī galvenais treneris. Iepriekš par "Clippers" ģenerālmenedžeri strādāja Eldžins Beilors, kurš amatā bija kopš 1986. gada.

Jāatzīst, ka pēdējo mēnešu laikā Eldžins Beilors, kurš savulaik bija NBA superzvaigzne, tika atbīdīts no kluba, jo nepiedalījās "Clippers" jaunā treniņu kompleksa atklāšanā, nebija redzēts treniņnometnē, kā arī kopumā viņa loma mazinājās, līdz aprāvās pavisam. 74 gadus vecais Beilors nevēlējās komentēt lēmumu par ģenerālmenedžera maiņu.

Izmantotie resursi:
latimes.com