Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Pieredzējušais Markīfs Moriss turpinās pārstāvēt Dalasas ''Mavericks''

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

Pieredzējušais Markīfs Moriss turpinās pārstāvēt Dalasas ''Mavericks''
Markīfs Moriss. Foto: AP/Scanpix

''The Athletic'' apskatnieks Šems Šaranija vēstī, ka Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komanda Dalasas ''Mavericks'' panākusi vienošanos ar pieredzējušo spēka uzbrucēju Markīfu Morisu par sadarbību arī nākamajā sezonā.

35 gadus vecais Markīfs Moriss teksasiešu rindās nonāca 2023. gada februārī, maiņas darījumā kopā ar Kairiju Ērvingu pārceļoties uz Dalasu no Bruklinas ''Nets''.

Aizvadītajā NBA regulārajā sezonā Morisam vien 26 spēles, kurās vidēji 2,5 punkti un 1,5 atlēkušās bumbas. Tāpat viņš uz parketa arī izgāja vienā play-off mačā, nospēlēdams 12 minūtes. Tajās Morisam trīs punkti un četras atlēkušās bumbas.

Kā vēstī Šaranija, Morisa noturēšana sastāvā esot bijis viens no ''Mavericks'' starpsezonas mērķiem. Klubs augsti vērtējot viņa līdera dotības un pienesumu ģērbtuvē.

Karjeras laikā Moriss pārstāvējis arī Fīniksas ''Suns'', Vašingtonas ''Wizards'', Detroitas ''Pistons'', Oklahomsitijas ''Thunder'', Losandželosas ''Lakers'' un Maiami ''Heat''.

Izmantotie resursi:
https://twitter.com/ShamsCharania/s...

     [+] [-]

, 2024-09-08 09:18, pirms nedēļas
marqueef.

     [+] [-]

, 2024-09-08 11:51, pirms nedēļas
Moris un ir paliek moris