Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Rouzs: "Es spēlēju šausminoši"

Rouzs: "Es spēlēju šausminoši"
Maikls Bīzlijs un Dereks Rouzs.
Foto: AP

Savas pirmās spēles Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) Orlando vasaras līgā aizvada vairāki jaunie talanti, kas šogad izvēlēti draftā. Pēc pirmās spēles eksperti ir sajūsmā par Maiami "Heat" uzbrucēju Maiklu Bīzliju, taču Dereks Rouzs no Čikagas "Bulls" savu spēli raksturo, kā sliktu.

Jau ziņojām, ka Orlando notiekošajā vasaras līgā Maiami "Heat" vienība ar draftā izvēlēto otro numuru, uzbrucēju Maiklu Bīzliju priekšgalā uzveica drafta pirmā numura Dereka Rouza Čikāgas "Bulls". Spēlē ar buļļu vasaras līgas komandu Bīzlijs atstājis patīkamu un visai pārliecinošu sniegumu, gūstot 28 punktus un izcīnot deviņas bumbas zem groziem, un to visu jaunais uzbrucējs paveicis 23 minūtēs.

23 minūšu laikā Bīzlijs izmetis 21 metienu, kas ir atzīstams rādītājs. Ar 28 gūtajiem punktiem basketbolists bijis labākais spēlētājs laukumumā, ko atzinuši arī vairāki eksperti. Pats Bīzlijs pēc piedzīvotās debijas Orlando vasaras līgā izteicies, ka spēlē basketbolu un izbauda spēli.

"Tas ir tas pats basketbols, ko spēlēju jau no mazotnes, koledžā, vidusskolā un tagad," stāsta pats Bīzlijs. "Tāpati spēle, tie paši noteikumi, vienkārši izbaudu to," izsakās draftā ar otro numuru paņemtais talants. Citās domās par aizvadīto debijas spēli ir draftā ar pirmo numuru izvēlētais saspēles vadītājs Dereks Rouzs. "Jūs pat negribēsiet dzirdēt, ko es domāju (par savu spēli – aut.)," kritiski savu sniegumu vērtē Rouzs. "Es spēlēju slikti. Mēs zaudējām un savu spēli uzskatu par šausminošu, taču rīt ir jauna diena."

Protams, tā ir tikai viena spēle un pareizs priekšstats par abiem jaunajiem censoņiem rasties nevar, taču vairāki par basketbolu rakstoši žurnālisti ASV jau izteikuši domas par redzēto. ESPN basketbola apskatnieks Deivids Torps afišējis Bīzlija uzbrukuma arsenālu. Izskatījās, ka tā ir kārtēja spēle, kurā viņš atkal ir labākais spēlētājs laukumā. Mierīgs un pārliecināts un ar uzbrukuma spēli, daudz pieskaroties bumbai. Tā redzēto raksturo Torps.
Neskatoties uz Rouza neizteiksmīgo sniegumu pirmajā spēlē Deivids Torps saskatījis daudzus plusus. Afišējot Rouza ātruma īpašības, un spēcīgo ķermeni, kas pretspēlētājiem agrāk vai vēlāk radīs lielas galvassāpes.

Izmantotie resursi
espn.com
nba.com

     [+] [-]

, 2008-07-08 16:34, pirms 16 gadiem
Katru dienu jau nevar spēlēt labi Rouzs. Nevajag jau tagad pašam sevi tā nolikt.
Sāksies sezona un tad gan būs .

     [+] [-]

, 2008-07-08 16:35, pirms 16 gadiem
Jā, Rouzs dažbrīd nesās jau pamatīgi, ātrums un pirmais solis ir iespaidīgs. Bīzlijs nepievīla, bet nu uz viņu jau arī daudz spēlēja un šis izmantoja izdevību
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-07-08 18:11, pirms 16 gadiem
Nu viena varda sakot sodien ka MISKASTE vins speleja
nu tas 4ista nevar but 1 drafta pick

     [+] [-]

, 2008-07-08 19:38, pirms 16 gadiem
Savaa debijas speelee Rouzam vnk pagadiijaas labs pretinieks Čalmers, kursh jau agraak, vairaakkaart bija speeleejis pret Rouzu viduskolaa un tas Čalmers lloti labi speeleeja pret Rouzu...

  -1 [+] [-]

, 2008-07-08 22:07, pirms 16 gadiem
Tas ir tas pats basketbols, ko spēlēju jau no mazotnes, koledžā, vidusskolā un tagad," stāsta pats Bīzlijs. "Tāpati spēle, tie paši noteikumi, vienkārši izbaudu to,

Regulārais čempis būs krietni savādāks it īpaši pēc kādas 50. spēles

     [+] [-]

, 2008-07-09 18:46, pirms 16 gadiem
Vnk bīzlijam aizgāja spēle,rouzam nē.!