Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Džordžs vēlas palikt "Warriors"

Edgars Bērziņš
Edgars Bērziņš

Džordžs vēlas palikt "Warriors"
Devens Džordžs
Foto: AP/Scanpix

Nacionālās Basketbola asociācijas (NBA) kluba Goldensteitas ''Warriors'' uzbrucējs Devens Džordžs atzinis, ka vēlas palikt Oklendā un spēlēt ''kareivju'' rindās arī nākamsezon.

''Es vēlos palikt šeit un spēlēt pie Nellija. Man šeit patīk. Man patīk, ka tu laukumā vari justies atbrīvoti. Ja spēlē ar lielu pašatdevi, treneris tevi iemīlēs. Ja cīnies no visas sirds, problēmas nemaz neradīsies. Pie Nellija ir ļoti viegli spēlēt, jo viņš atļauj improvizēt un laukumā justies ļoti brīvi,'' pirms nesenā mača ar Vašingtonas ''Wizards'' teica Devens Džordžs.

''''Warriors'' komandā ir niša, kuru es varu aizpildīt. Ikvienā komandā, pat ja tā ir tendēta uz jauniem spēlētājiem, ir nepieciešama dažādu spēlētāju mikstūra. Vienmēr vajag kādu veterānu ar lielu pieredzi, kurš tam visam ir izgājis cauri.

32 gadus vecais uzbrucējs, kurš savas karjeras laikā trīs reizes kļuvis par NBA čempionu, šosezon ''Warriors'' sastāvā izgājis laukumā 41 spēlē, caurmērā gūstot 4,8 punktus un izcīnot 2,4 atlēkušās bumbas.

Izmantotie resursi:
nba.fanhouse.com

Vai vēlies Džordžu redzēt arī nākamās sezonas "Warriors" modelī?

  • 28

  • 14

  • 8


  +3 [+] [-]

, 2010-04-08 21:46, pirms 15 gadiem
Neinteresē, fanoju par "Cavs"