Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Biedriņš: Iznācām laukumā mīksti

Biedriņš: Iznācām laukumā mīksti
Andris Biedriņš, foto:
R. Kokšarovs, Sporta Avīze

Pēc šorīt piedzīvotā negaidītā zaudējuma novājinātajiem Čikāgas "Bulls" Andris Biedriņš eSports.lv atzina, ka par labu komandai nebija nākusi piecu dienu pauze, un problēmas ar noskaņošanos pirmajā puslaikā jau kļuvušas par akūtu "Warriors" problēmu.

"Nezinu, kaut kas šodien nebija... Šonedēļ sanāca piecas dienas bez spēlēm, un laikam bijām pazaudējuši to ritmu - laukumā visi iznāca tādi mīksti. Un pirmais puslaiks mūs arī iegāza. Pēc tam pievilkām, taču līdz galam saņemties nevarējām," piedzīvoto 108:114 zaudējumu "Bulls" komentēja Biedriņš. "Bēdīgākais, ka nekas dižs jau no tās Čikāgas šobrīd nav - turklāt vēl spēlējot bez trijiem līderiem un otro vakaru pēc kārtas. Šī bija cerēta kā viena no drošajām uzvarām, taču, kā jau parasti - pirmais puslaiks. Nekad nevaram saņemties, un pēc tam otrajā puslaikā mēģinām atspēlēties un uzvarēt. Dažreiz izdodas, taču katru spēli mēs tā nevinnēsim."

Jautāts, vai negatīvu iespaidu uz komandas kopspēli neatstāja arī Krisa Vēbera (turklāt - neveiksmīgā) iesaistīšanās, latvietis to kā attaisnojumu neizmantoja. "Nevar teikt, ka tas būtu sačakarējis spēli, varbūt tikai minimāli ietekmēja. Vēl paies laiks, kamēr viņš iejutīsies un pieradīs pie mūsu spēles stila. Mēs tomēr skrienam, metam, visu laiku kaut kas notiek - tāds neliels haoss. Taču ar laiku būs labāk, iedzīvosies. Šodien viņam bija pievērsta liela uzmanība, varbūt tāpēc nesanāca kā gribētos."

Aizvadītajā spēlē Biedriņš uzrādīja sev neraksturīgi zemu precizitāti metienos - no spēles tikai četri precīzi no 11. "Aizmetu garām pats savus metienus. Toties uzbrukuma bumbas savācu. Deviņas - šķiet, tas man ir rekords, līdz šim bija astoņas. Zini kā, savus metienus aizmetu garām, bet pats pēc tam paņēmu bumbu... Kaut kā šodien bumba nekrita tā kā vajadzētu," neapmierināts Biedriņš, kurš spēles pēdējās minūtes pavadīja uz soliņa - pēc trim īsā laikā saņemtām piezīmēm, treneris Dons Nelsons izšķīrās par latvieša nomaiņu. "Bija grūti. Nevarējām tikt galā ar vienu [Džo Smitu], tad sākām aizsardzībā mainīties, bet beigu beigās tā arī neatradām labāko variantu, kurš kuru segs. Un tur arī sākās tās problēmas."

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

 +11 [+] [-]

, 2008-02-08 10:39, pirms 16 gadiem
Biedrs baigais malacis!

Ir jaunajiem basketbolistiem viens iists elks!

  +4 [+] [-]

, 2008-02-08 10:49, pirms 16 gadiem
vienkarsi nebija gatavi istai cīņai domaja ka chicago uzvares bez problemam...

  +3 [+] [-]

, 2008-02-08 10:51, pirms 16 gadiem
Žēl gan par zaudējumu, bet galvenais ka normāla spēle Biedriņam!!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-02-08 11:24, pirms 16 gadiem
Nu nekrita gan... cik reizes Barons aizmetis no pašas apakšas... Nezinu kuru tur noblokjeja beigas, bet nesaprotu kapec ir jaamet bumba, tad kad var iedankot ar speeku +2pts droshi. Bet Biedrs izskatijas diezgan labi ... uz pilno atdevi speleja - centaas.

     [+] [-]

, 2008-02-08 11:26, pirms 16 gadiem
To Tukums

Andris Biedriņš spēli sāka starta pieciniekā, nospēlēja 35 minūtes, guva 12 punktus (divpunktnieki 4/11, soda metieni 4/4), izcīnīja 18 atlēkušās bumbas (deviņas uzbrukumā, kas ir jauns spēlētāja personiskais rekords (!)) un pārkāpa noteikumus piecas reizes.
Slēpts komentārs: zigiss

  +3 [+] [-]

, 2008-02-08 11:55, pirms 16 gadiem
zigiss, aizej, bļin, savāc uzbrukumā atlēkušo bumbu pat pēc sava metiena, kad tur zem groza ir simtiem kilogramuu muskuļu un visi to bumbu grib izcīnīt... Tā ir Andžas priekšrocība, kas daudziem nemaz nav dabas dota... par to ir tikai un vienīgi japriecājas
Slēpts komentārs: DDB
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-02-08 13:20, pirms 16 gadiem
Vebers gan /savos 35 gados vai cik viņam tur/ vairs īpaši nejaudā izdarīt to, ko visi bija pieraduši no viņa redzēt.

     [+] [-]

, 2008-02-08 13:24, pirms 16 gadiem
bāc super intervija- laikam jurisons malacis- tā turpināt
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2008-02-08 14:40, pirms 16 gadiem
Tā jau arī bija! Beigās pašu dēļ zaudēja, lielākoties Matt Barnes nopelns!

Kopumā interesanta spēle. Biedriņš ar noplosījies!

  -1 [+] [-]

, 2008-02-08 15:23, pirms 16 gadiem
Nu es uzskatu, ka taas daudzaas briivaas dienas naaca par ljaunu... nespeeja uztvert ritmu... Bet buus jau labi... zheel, ka biedrinjam arii metiena precizitaate nepaaraak augsta, bet sodi 4/4 tas gan labi... galvenais nenokart degunu!!!

     [+] [-]

, 2008-02-08 21:29, pirms 16 gadiem
loģiski, ka daudzām brīvās dienas vianīgas. tas pats, kas 5 dienas nodzert no vietas un tad 6. dienā zināt, kas par dienu un uzsākt normālu ritmu..
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-02-09 02:12, pirms 16 gadiem
Man ar kaut ka dusmas uz Barnsu.. To metienu pedejaa minute vajadzeja realizet.. Bet nu ka ir ta ir, pasi jau vien vainigi.