Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Marejs traumas dēļ tuvākajā laikā nepalīdzēs čempionei ''Nuggets''

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Marejs traumas dēļ tuvākajā laikā nepalīdzēs čempionei ''Nuggets''
Kanādietis Džamals Marejs. Foto: David Zalubowski/AP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandas Denveras ''Nuggets'' galvenais treneris Maiks Melouns atklājis, ka kluba viens no līderiem Džamals Marejs paceles cīpslas traumas dēļ tuvākajā laikā laukumā nedosies.

Denveras ''Nuggets'' treneris Maiks Melouns paziņojis, ka viens no kluba līderiem Džamals Marejs gūtās labās kājas paceles cīpslas traumas dēļ nespēlēs ilgāku laika periodu, to gan nekonkretizējot. Ar paceles cīpslas problēmām Marejs bija cīnījies kopš treniņnometnes sākuma, bet spēlē pret ''Bulls'' jau pirmajā ceturtdaļā viņš to sastiepa, spēli pametot.

Melouns norādīja, ka Mareja atgriešanās netiek gaidīta tuvāko spēļu laikā, vien sakot, ka viens no ''Nuggets'' līderiem tuvākajā nākotnē laukumā nedosies. Konkrēts atlabšanas periods no trenera netika minēts. Spēlē pret ''Bulls'' Mareja vietā laukumā devās Redžijs Džeksons, kurš tajā izcēlās ar 16 punktiem.

Marejs, kurš pagājušajā sezonā palīdzēja Denveras ''Nuggets'' izcīnīt NBA titulu, šo sezonu bija sācis ar vidēji gūtiem 16.3 punktiem un atdotām 7.4 rezultatīvajām piespēlēm. ''Nuggets'' jauno sezonu sācis ar izcīnītām septiņām uzvarām astoņās spēlēs, kas tai dod pirmo vietu Rietumu konferencē.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/story/_/id...

     [+] [-]

, 2023-11-07 16:01, pirms 11 mēnešiem
Šī varētu būt arī veiksmīga sagadīšanās. Labāk tagad, nekā sezonas beigās. Tagad viņi viegli var iztikt regulārajā bez Mareja. Galvenais atgriezties neilgi pirms play-offiem. Iepriekš tādā veidā titulu dabūja.