Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

"Knicks'' bez Čendlera četras - sešas nedēļas

Raivis Dombrovskis
Raivis Dombrovskis

"Knicks'' bez Čendlera četras - sešas nedēļas
Taisons Čendlers (pa labi) vismaz mēnesi basketbolu nespēlēs.
Foto: AP/Scanpix.

Nacionālās Basketbola asociācijas (NBA) kluba Ņujorkas ''Knicks'' centra spēlētājs un aizsardzības balsts Taisons Čendlers labās kājas apakšstilba lūzuma dēļ nevarēs palīdzēt savai komandai turpmākās četras līdz sešas nedēļas, teikts komandas izplatītajā paziņojumā.

Savainojumu Čendlers guva naktī no otrdienas uz trešdienu, kad mačā ar Šarlotes ''Bobcats'' sadūrās ar pretinieku saspēles vadītāju Kembu Vokeru, kā rezultātā gūts neliels labās kājas apakšstilba plīsums. ''Knicks'' ārsti norādījuši, ka 2011./2012. gada labākais aizsardzības spēlētājs izticis bez saišu vai nervu bojājumiem, līdz ar to operācija šī savainojuma ārstēšanai nebūs nepieciešama.

Čendleru, kurš sezonas pirmajās četrās spēlēs vidēji atzīmējās ar 7,3 gūtiem punktiem un deviņām izcīnītām atlēkušajām bumbām, centra postenī epizodiski varēs aizstāt tādi spēlētāji kā Kenjons Martins, Amāre Stadamairs, Kols Aldridžs un Andrea Barnjani.

''Beigu beigās viss, ko mēs varam darīt, ir apārstēt Taisonu un pēc ārstu noteiktā termiņa sagaidīt viņu ar atplestām rokām,'' sacījis ''Knicks'' galvenais treneris Maiks Vudsons, kurš tagad plāno izmantot mazo sastāvu ar Barnjani centrā un Karmelo Entoniju un Meta Vorldu Pīsu spēka uzbrucēja posteņos. ''Taisons ir viens no komandas līderiem un bez viņa pēdējās divās sezonās mēs nebūtu tur, kur bijām.''

Izmantotie resursi:
Associated Press

  -1 [+] [-]

, 2013-11-07 09:43, pirms 11 gadiem
Garais gals NYK paliek gaužām šķidrs, it sevišķi aizsardzībā un atlēkušo bumbu vākšanā.

  +1 [+] [-]

, 2013-11-07 10:07, pirms 11 gadiem
Apakšstilba? Tad lūzums vai plīsums? Nekas nav pareizs no šī raksta.

  -1 [+] [-]

, 2013-11-07 11:22, pirms 11 gadiem
yeah rakstīja: Garais gals NYK paliek gaužām šķidrs, it sevišķi aizsardzībā un atlēkušo bumbu vākšanā.
Reali viniem tur vispar nav ko likt
Martins speles,ka C?
Savadak galigi dibena

  +1 [+] [-]

, 2013-11-07 17:28, pirms 11 gadiem
Vēl joprojām Stadamairam neuzticas?

  +1 [+] [-]

, 2013-11-07 19:52, pirms 11 gadiem
fredijs48 rakstīja: Vēl joprojām Stadamairam neuzticas?
tā izskatās