Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Odens vēl nespēlēs

Andrejs Siliņš

Odens vēl nespēlēs
Gregs Odens
Foto: AP

Nacionālās Basketbola Asociācijas (NBA) kluba Portlendas "TrailBlazers" centra spēlētājs Gregs Odens, kurš sezonas sākumā atkal guva savainojumu, tuvākajā laikā turpinās vērot spēles uzvalkā no laukuma malas.

Odens nepiedalījās aizvadītajā naktī brīnumainā kārtā izcīnītajā uzvarā par Hjūstonas "Rockets", un basketbolists noteikti nepiedalīsies arī naktī uz svētdienu paredzētajā spēlē pret Minesotas "Timbervolwes", kā arī pastāv tikai ļoti maza iespējamība, ka basketbolists varēs iziet laukumā vēl pēc tam nākamajā spēlē, kad "Blazers" uzsāks četru izbraukuma maču sēriju.

"Viņš joprojām jūt kaut ko," sacīja komandas galvenais treneris Neits Makmilans. Pēc tam, kad izlaidis visu pagājušo sezonu ceļgala savainojumu dēļ, Odens beidzot debitēja NBA šīs sezonas atklāšanas spēlē pret Losandželosas "Lakers", taču atkal tika pie savainojuma. Līdz ar to basketbolists NBA aizvadījis tikai vienu vienīgu spēli līdz šim, ja neskaitām pirmssezonas pārbaudes spēles, kas nav oficiālas.

Izmantotie resursi:
oregonlive.com

  +2 [+] [-]

, 2008-11-07 22:15, pirms 16 gadiem
Neko taa arii nepateicaat!!

  -2 [+] [-]

, 2008-11-07 22:20, pirms 16 gadiem
tā vins noteikti ari kko jutis visu mūžu

  +1 [+] [-]

, 2008-11-07 22:49, pirms 16 gadiem
Sasodīts. Atkal neveicas. Čalis pēc fiziskajiem auguma rādītājiem izskatās diezgan labi.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja