Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Mejo pārsteiz komandu

Andrejs Siliņš

Mejo pārsteiz komandu
O. Dž. Mejo drīz pēc drafta ceremonijas
Foto: AP

Nacionālās Basketbola Asociācijas (NBA) kluba Memfisas "Grizzlies" galvenais treneris Marks Aiavaroni un komandas spēlētāji ir patīkami pārsteigti par pirmgadnieka O. Dž. Mejo nobriedušo domāšanu un attieksmi.

Mejo šogad jauno spēlētāju izvēles ceremonijā tika draftēts ar kopējo trešo kārtas numuru, taču klubs, kas to izdarīja - Minesotas "Timbervolwes" - uzreiz spēlētāju aizmainīja uz "Grizzlies". Sagaidāms, ka pirmajā Memfisas pārbaudes spēlē, kas notiks rīt un pretī stāsies Hjūstonas "Rockets", Mejo izies pamatpieciniekā.

"Viņš ir ļoti konkurētspējīgs," uzskata Aiavaroni. "Viņš lielu uzmanību pievērš aizsardzībai, viņš sabalansē savu spēli. Turpinot mācīties, viņš var kļūt par "murgu" citām komandām šajā spēlē."

"Esmu pacietīgs," saka pats basketbolists, kurš pēc mēneša kļūs 21 gadu vecs. "Mēģinu pielāgoties un būt labā līmenī ar pārējiem komandas biedriem. Vēlos atrast ritmu. Ikviens man palīdz pielāgoties šai sistēmai. Sezona ir gara. Gribu smagi strādāt, bet saprotu, ka tas viss notiks procesā. Ir forši, kad komanda veidojas un gatavojas kopā doties karā."

Izmantotie resursi:
commercialappeal.com

  +4 [+] [-]

, 2008-10-07 11:48, pirms 16 gadiem
Ar šitādu attieksmi,vairāk sasniegs mērķi kā nekā bīzlijs,un Rose

  +4 [+] [-]

, 2008-10-07 13:26, pirms 16 gadiem
Rozs vspar kka aizmirsts

  -2 [+] [-]

, 2008-10-07 21:05, pirms 16 gadiem
21 gads un pirmā sezona, Biedram 22 gadi un piektā, interesanti.