Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Kerijs atsācis treniņus

Andrejs Siliņš

Kerijs atsācis treniņus
Edijs Kerijs (centrā)
Foto: AP

Nacionālās Basketbola Asociācijas (NBA) kluba Ņujorkas "Knicks" centra spēlētājs Edijs Kerijs atsācis treniņus pēc tam, kad pagājušajā nedēļā komandas treniņnometnes laikā saslima un bija spiests izlaist visu nedēļu.

"Tas bija grūti," sacīja Kerijs, kurš treniņnometnes laikā viesnīcas numuriņu atstāja tikai brīžos, kad bija jāiet pārbaudēs pie ārstiem. "Tagad noteikti būs nepieciešams smags darbs, lai atkal iekļautos ritmā. Labi, ka šī ir treniņnometne, šī ir pirmssezona, un man ir laiks, lai atgūtos un atkal būtu iepriekšējā formā."

"Viņu šodien nevar tiesāt," pēc pirmā treniņa pirmdien sacīja komandas galvenais treneris Maiks d'Antoni. "Viņam jādod vismaz nedēļa vai pat divas, lai kājas un viss pārējais ķermenis atkal aprastu ar slodzēm. Bet ir labi, ka viņš vismaz ir atgriezies laukumā. Protams, tas viņam traucēs, bet, ja esi slims, tad esi slims. Tur neko nevar izdarīt."

Pirmo pārbaudes spēli "Knicks" aizvadīs naktī uz ceturtdienu pēc Latvijas laika, kad viesosies Kanādā pie vietējās Toronto "Raptors" vienības. Visticamāk, Kerijs laukumā nāks no rezervistu soliņa.

Izmantotie resursi:
Associated Press