Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Gordonam savainojums

Andrejs Siliņš

Gordonam savainojums
Bens Gordons
Foto: AP

Nacionālās Basketbola Asociācijas (NBA) kluba Čikāgas "Bulls" aizsargs Bens Gordons, kurš tikai nesen parakstīja jaunu līgumu ar komandu, guvis vēl vienu kājas savainojumu, kā dēļ spiests izlaist daļu komandas treniņu.

Pirmdien "Bulls" aizvadīja trīs stundu un 15 minūšu garu treniņu, kuru Gordonam daļēji nācās noskatīties no laukuma malas. Proti, basketbolists savainojis pēdu, kas traucē pilnvērtīgi piedalīties treniņos. Tāpat spēlētājs joprojām ārstē iepriekš savainoto potīti. Komandas galvenais treneris Vinnijs del Negro gan teic, ka basketbolista savainojumi nav pārāk nopietni, līdz ar to drīz vien Gordonam nāksies atgriezties treniņos ar pilnu jaudu.

"Bulls" rindās šobrīd ir četri savainotie - bez Gordona vēl arī Maikls Rafins (potīte), Joakims Noā (asins izplūdums acī), kā arī Ārons Grejs, kurš gan sastiepto potīti jau sadziedējis un daļēji piedalās treniņos.

Pirmo pirmssezonas pārbaudes spēli "Bulls" aizvadīs naktī uz piektdienu pēc Latvija slaika, kad komandai pretī stāsies Dirks Novickis ar draugiem Dalasas "Mavericks" komandā.

Izmantotie resursi:
chicagotribune.com