Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Dalemberts: "Spēlēšu Zvaigžņu spēlē"

Andrejs Siliņš

Dalemberts: "Spēlēšu Zvaigžņu spēlē"
Semjuels Dalemberts
Foto: AFP

Nacionālās Basketbola Asociācijas (NBA) kluba Filadelfijas "76ers" centra spēlētājs Semjuels Dalemberts uzskata, ka šosezon noteikti kļūs par Visu zvaigžņu spēles dalībnieku.

"Būšu Zvaigžņu spēlē," sarunā ar medijiem sacīja basketbolists. Arī spēlētāja komandas biedrs Andrē Igudola uzskata, ka tas ir iespējams: "Tas ir ļoti reāli. Kad Sems uzstāda mērķi, viņš ir spējīgs to izpildīt. Viņam ir gan spēles ar 20 atlēkušajām bumbām, gan spēles ar astoņiem deviņiem bloķētiem metieniem. Pavisam noteikti uzskatu, ka viņš ir spējīgs piepildīt savu mērķi."

"Sixers" galvenais treneris Moriss Čīkss atzīmē komandas garā gala spēku šogad: "Domāju, ka viņš būs vēl efektīvāks kopā ar Eltonu [Brendu]. Nav daudzi tādi puiši, ka svar izdarīt to, ko spēj Sems. Ja viņš regulāri skries ātrajos, izcīnīs bumbas un bloķēs metienus, nav nekāda iemesla, lai Sems nekļūtu par Zvaigžņu spēles dalībnieku."

Izmantotie resursi:
phillyburbs.com

Slēpts komentārs: Raitcha

  +5 [+] [-]

, 2008-10-07 11:20, pirms 16 gadiem
Raitcha rakstīja: Nu starta piecinieks domāju ka nespīd, bet ja jau ir pielicis savā aktivitātē... iespējams tas ir. Bloķēt metienus viņš māk...
EAST saakumsastaava centra vieta shogad un veel kaadu laiku ir rezerveeta Dvaitam Hovardam
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2008-10-07 14:59, pirms 16 gadiem
Da ladna konferences finaalaa,nesmidini tautu. Playoff 2kaarta max!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-10-08 00:23, pirms 16 gadiem
da nu nav tas reali