Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

"Bobcats" papildina sastāvu

"Bobcats" papildina sastāvu
Šenons Brauns
Foto: AFP

Nacionālās Basketbola Asociācijas klubs Šārlotes "Bobcats" parakstījis līgumu uz vienu sezonu ar aizsargu Šenonu Braunu, kura alga būs 800 000 ASV dolāru.

Pagājušajā sezonā 22 gadus vecais Brauns pārstāvēja divas NBA komandas - Klīvlendas "Cavaliers" un Čikāgas "Bulls", kā arī uzspēlēja NBA Attīstības līgā. Aizvadīto sezonu Brauns uzsāka "Cavaliers", kur aizvadīja 15 spēlēs, vidēji gūstot septiņus punktus, izcīnot 1,2 atlēkušās bumbas un atdodot 1,1 rezultatīvu piespēles. Februārī Braunu aizmainīja uz "Bulls", spēlētāju apmaiņā, kurā centrālā persona bija Bens Voless. "Bulls" rindās Brauns nospēlēja sešas spēles, kopā gūstot deviņus punktus.

Šenonu Braunu 2006. gada NBA draftā ar 25. numuru izvēlējās "Cavaliers". Savā pirmajā NBA sezonā aizsargs kājas savainojuma dēļ pedalījās tikai 23 spēlēs, vidēji gūstot 3,2 punktus. Pēc sastāva papildināšanas ar Braunu "Bobcats" ir līgumi ar 14 spēlētājiem.

Izmantotie resursi:
sports.yahoo.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja