Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Marejs vienojas ar "Hawks" par 120 miljonu līgumu

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Marejs vienojas ar "Hawks" par 120 miljonu līgumu
Dežonte Marejs. Foto. USA Sports Today. Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) klubs Atlantas "Hawks" vienojies ar aizsargu Dežonti Mareju par līguma pagarināšanu uz četrām sezonām. Darījuma summa ir 120 miljoni dolāru, pavēstījis basketbolista aģents Ričs Pols.

26 gadus vecais Dežonte Marejs karjeru sāka ar piecām sezonām Sanantonio "Spurs" rindās, līdz tika aizmainīts uz Atlantu. Pirmajā sezonā "Hawks" sastāvā viņš sāka visas 74 regulārās sezonas spēles un vidēji izcēlās ar 20,5 punktiem, 6,1 rezultatīvu piespēli, 5,3 atlēkušajām bumbām un 1,5 pārtvertām bumbām.

Marejs nākamajā vasarā varētu kļūt par brīvo aģentu, taču "Hawks" laicīgi izdevies nodrošināties pret šādu scenāriju, vienojoties par līgumu, kas aizsargu piesaistīs komandai līdz 2027./28. gada sezonas beigām. Tiesa, līguma pēdējais gads ir ar spēlētāja izvēli.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/story/_/id...

     [+] [-]

, 2023-07-07 09:58, pirms gada
Interesanti.
Visi bija uz treidu galda izņemot Youngu,bet beigās dabuj normālu extension

     [+] [-]

, 2023-07-07 10:09, pirms gada
Bija jau vispār baumas, ka tieši domā par Yanga aizmainīšanu. Ņemot vērā smago raksturu, īso augumu un smago līgumu. Bet neko dižu starpsezonā nav treidojuši (izņemot atdeva Kolinsu), kaut gan tiešām likās ka veiks baigo pārbūvi. Nu divas pamatlietas izdarītas. Tagad līdz februārim varēs skatīties kā komandai būs ķīmija un kā spēlēs visi jaunie uzbrucēji, kas gaidīja aiz Kolinsa.

     [+] [-]

, 2023-07-07 10:28, pirms gada
Nesaprotu Atlantas kursu - komanda, kura ne īsti stagnē, ne īsti progresē - pietiekami labs sastāvs, lai tiktu Austrumu TOP 6-10, taču bez reālām iespējām pacīnīties par titulu. Nav arī izcili pelnoša komanda, kurai sportiskie principi ir otrajā plānā, jo nauda nāk tāpat(kā Knicks, piemēram). Palaida Kolinsu, pagarināja Mareju - vai komanda kļuva labāka vai sliktāka? Nē, nekas nav mainījies...