Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Džeks pievienojas "Cavaliers", Lendrijs atgriežas "Kings"

Džeks pievienojas "Cavaliers", Lendrijs atgriežas "Kings"
Džarets Džeks
Foto: AP/Scanpix

Aizvadītajā naktī Nacionālajā Basketbola Asociācijā (NBA) tika panāktas vairākas mutiskās vienošanās. Bijušie Goldensteitas "Warriors" spēlētāji Džarets Džeks un Kārls Lendrijs savas karjeras turpinās attiecīgi Klīvlendas "Cavaliers" un Sakramento "Kings".

Džarets Džeks, kurš pagājušajā sezonā palika trešais labākā rezervista balsojumā, Klīvlendā pavadīs nākamās četras sezonas, kuru laikā kopā nopelnīs 25 miljonus ASV dolāru. Pagājušajā sezonā Džeks vidēji spēlē guva 12,9 punktus, kā arī atdeva 5,6 rezultatīvas piespēles.

Vienošanos ar Sakramento "Kings" panācis Kārls Lendrijs, kurš jau iepriekš ir pārstāvējis karaļus. Vienojoties par četru gadu sadarbību, basketbolists kopā nopelnīs no 26 līdz 27 miljoniem. Pagājušajā sezonā Lendrijs vidēji mačā guva 10,8 punktus un izcīnīja sešas bumbas zem groziem.

Iepriekšējā klubā ir atgriezies arī Devins Hariss, kurš panācis trīs gadu sadarbību par deviņiem miljoniem ar Dalasas "Mavericks". Iepriekš "Mavs" Hariss pārstāvēja no 2004. līdz 2008. gadam. Aizvadītajā sezonā, pārstāvot Atlantas "Hawks", Hariss izcēlās ar vidēji gūtajiem 9,9 punktiem un atdotajām 3,4 rezultatīvajām piespēlēm.

Bijušais Dalasas "Mavericks" saspēles vadītājs Darens Kolisons izlēmis pievienoties Losandželosas "Clippers", tādējādi aizstājot Ēriku Bledso. Abas puses vienojušās par divu gadu sadarbību, bet pirms otrās sezonas Kolisonam būs jāizdara izvēle - turpināt sadarbību vai kļūt par brīvo aģentu.

Zaza Pačulija vairs nepārstāvēs Atlantas "Hawks", bet pievienosies Milvoki "Bucks", tādējādi atgriežoties Milvoki klubā. Nākamajā nedēļā Pačulija parakstīs trīs gadu līgumu, kura vērtība ir 16 miljoni ASV dolāru. Pagājušajā sezonā gruzīns vidēji mačā guva 5,9 punktus un izcīnīja 6,5 bumbas zem groziem.

Ar saspēles vadītājiem sastāvu ir papildinājušas Bruklinas "Nets" un Portlendas "Trail Blazers", kuras ir vienojušās attiecīgi ar Šonu Livingstonu un Ērlu Vatsonu. Livingstons piekritis Bruklinā spēlēt par veterāna minimumu, savukārt Vatsons vienas sezonas laikā nopelnīs 1,4 miljonus.

Izmantotie resursi:
ESPN: The Worldwide Leader In Sports

  +2 [+] [-]

, 2013-07-07 11:08, pirms 11 gadiem
normāls Džeks!

     [+] [-]

, 2013-07-07 11:38, pirms 11 gadiem
Kaut kā ''Warriors'' sastāvs izplūst pa dažādām komandām,GSW nākošsezon būs daudz stiprāki...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2013-07-07 11:44, pirms 11 gadiem
Mjā, izskatās, ka GW riskē attiecībā uz nākošo sezonu... pēc tik labas sezonas pārsteidzoši, kā viņi izformē vadošos rezervistus... nākošsezon viņiem var nākties kost pirkstos un pa lielam ja jaunais sastāvs nespēs vilkt vismaz šīs sezonas līmeni.

     [+] [-]

, 2013-07-07 11:49, pirms 11 gadiem
Jaromir_jagr68 rakstīja: Sveiki!
Shis ir ne pa temu, bet jus kads laimejat bileti uz Pestivalu piedaloties taja SA konkursa kur bija jaizsaka viedoklis!
Jā laimēju!

  +2 [+] [-]

, 2013-07-07 11:53, pirms 11 gadiem
Džeks tiešām liels zaudējums, ņemot vērā ka Karijs ir visai traumatisks. Rezervistu soliņš GW šobrīd tāds pašķidrs: Lendrijs, Dzeks,Rush prom, Ezeli trauma.

  +1 [+] [-]

, 2013-07-07 11:54, pirms 11 gadiem
ļoti žēl ka Džeks un Lendrijs nepaliks. viņi biji ļoti spēcīgi, no soliņa darīja praktiski to pašu ko pamatpiecinieks. eh.

  +2 [+] [-]

, 2013-07-07 11:56, pirms 11 gadiem
Dobleens rakstīja: da ko tu gvelz - viņi uz beigām saķers tādus pašus rezevistus un pat nebūs saspēlējušies, tapēc nu play-off nebūs 100%, varbūt pēc gadiem, bet sobriid tiešām nav lemts.
tu pats kaut kādu lažu gvelz! ar Kariju, Lī un Iguodalu nebūs play off? vēl Bārns, Boguts, Tompsons.
Tev pašam smiekli nenāks par to ko pateici?

  +1 [+] [-]

, 2013-07-07 11:59, pirms 11 gadiem
mammal rakstīja: Džeks tiešām liels zaudējums, ņemot vērā ka Karijs ir visai traumatisks. Rezervistu soliņš GW šobrīd tāds pašķidrs: Lendrijs, Dzeks,Rush prom, Ezeli trauma.
Aha... pie tam bija labi saspēlējušies, bija ķīmija...
Kas attiecas uz Ezeli, tad arī kad nav traumas nav viņš nekāds baigais talants... Jacks un Landrijs bija soliņa līderi GW pagāšsezon un potenciāli vēl Rushs būtu bijis ja ne trauma
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2013-07-07 12:01, pirms 11 gadiem
sandis444 rakstīja: Tādi piķi grozās NBA.. kkadam Pačulijam videji 5.3 milj$!

NHL krutakais speletajs pelna ap 8-9 milj$!

Labs hokejists labi ja 4-5 milj$ var dabūt!


Te neteiksim lūzers, bet zem videja limenja speletajs dabuu pāri pa 5 milj$ gadā!
Tev tas ir kas jauns? Tas ka NBA ir daudz lielākas algas un basketbolisti pelna vairāk par hokejistiem ir kā aksioma. NBA arīne velti ir daudz populārāks Amerikā nekā hokejs... Es pats sekoju abiem līdz, bet NBA tur ir krietni skatītāks nekā NHL. Par algām vispār nebrīnies. Biedriņš vien jau saņem vairāk kā lielākā daļa NHL.

  +1 [+] [-]

, 2013-07-07 12:06, pirms 11 gadiem
Dobleens rakstīja: pirmirsies bija par Iguodalu un domāju arī, ka Tompsons prom, bet nu garajā galā ir auzas + izlasi manu komentu kaut pussezonā un sapratīsi kāpēc tā.
garajā galā ir okei, Boguts un Lī vilks, ar garo galu problēmas tikai uz soliņa, jo tur nav kas nāks nomainīt Bogutu. Bet starpsezona vēl gara, gan jau paķers kādu vidusmēra centru
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2013-07-07 12:14, pirms 11 gadiem
arejs87 rakstīja: Aha... pie tam bija labi saspēlējušies, bija ķīmija...
Kas attiecas uz Ezeli, tad arī kad nav traumas nav viņš nekāds baigais talants... Jacks un Landrijs bija soliņa līderi GW pagāšsezon un potenciāli vēl Rushs būtu bijis ja ne trauma
20pt no soliņa ir liels zaudējums, bet tam abi bija visai vispusīgi.
Jā,Ezeli liels talants nav, bet savās min 15 spēja neko nebojāt + lēts, tagad arī jāmeklē cits rezerves centrs, jo Biedriņš ir aizmainīts

  +2 [+] [-]

, 2013-07-07 12:14, pirms 11 gadiem
Nu lielaakaa kļuuda palaist džeku prom. Džeks tik daudz speeles izvilka GSW. Pashi vainiigi. Lendrijs un džeks no soliņa deva kaut kaadu enerģiju. Diezvai ko no solina labaaku atradiis!

  +2 [+] [-]

, 2013-07-07 12:19, pirms 11 gadiem
chubaki rakstīja: Nu lielaakaa kļuuda palaist džeku prom. Džeks tik daudz speeles izvilka GSW. Pashi vainiigi. Lendrijs un džeks no soliņa deva kaut kaadu enerģiju. Diezvai ko no solina labaaku atradiis!
par kļūdu to nenosauksi. nba.com lasīju, ka pēc līguma ar Iguodalu, kareivjiem vairs nepietiek līdzekļu lai parakstītu ar Džeku. Tāda ir tā dzīve - lai kko iegūtu, no kaut kā ir jāatsakās.

  +1 [+] [-]

, 2013-07-07 12:21, pirms 11 gadiem
Klīvlenda pastiprinās - Džeks no GSW, Klārks no Lakers, jāskatās kas seko. Vispār interesanta vasara !
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2013-07-07 12:30, pirms 11 gadiem
AirSasch rakstīja: garajā galā ir okei, Boguts un Lī vilks, ar garo galu problēmas tikai uz soliņa, jo tur nav kas nāks nomainīt Bogutu. Bet starpsezona vēl gara, gan jau paķers kādu vidusmēra centru
nu, Boguts ir riskants variants - ja būs vesels, tad ok, vismaiz centrs un pirmais PF viņiem būs, bet beņķis šobrīd nekāds..
jautājums vēl, kā vietā varētu iet Iguodala starting 5, jo pieņemu, ka viņš tur varētu būt. Bārna vietā it kā ticamākais, bet vēl vakar NBA apskatnieku viedokļus lasīju, ka GW varētu iet īso ceļu (tas gan nav nekas jauns) un Igijs varētu iet Lee vietā... kaut kā tā... Nu bet beņķis jebkurā gadījumā šobrīd nekāds izskatās...
vidusmēra centru? jautājums vai tirgū tādi ir-būs, jo daudzas komandas tādus gribēs un GW maz nauda ir palikusi?

  +1 [+] [-]

, 2013-07-07 12:33, pirms 11 gadiem
mammal rakstīja: 20pt no soliņa ir liels zaudējums, bet tam abi bija visai vispusīgi.
Jā,Ezeli liels talants nav, bet savās min 15 spēja neko nebojāt + lēts, tagad arī jāmeklē cits rezerves centrs, jo Biedriņš ir aizmainīts
Nē nu nekas traģisks jau Ezeli nav, bet vismaz pagāšsezon viņa sniegums nekas labāks kā otrā centra līmenī nebija un es pat teiktu līdz tam diezgan bieži nedavilka. Bet ar traumatisku centru kā Bogutu kā 1.numuru viņiem vajag stabilu otro centru, kas Ezeli, vismaz pagaidām, nav.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2013-07-07 12:58, pirms 11 gadiem
Kad veic mainu vai tad ja kareivji dod 23 milj, vertiba speletajus vai tad nav pretim jadod apmeram lidzvertibs piedavajums? Jo reali ta jau nav maina, bet speletaju atdosana par velti. Vai tad ko sadu liga apstiprina???
Kareivji atdeva 23 miljonus vertiba ligumus,bet ja atmina nevil tad pirms sezonas beigam sie attecas no kautkadas niecibas lai butu zem algu griestiem. tadatd ieklaujas ramjos. un ja atdod 23 miljonus tad tie ir brivie lidzekli. jo tiem kas paliek nav nekads ipasais algu kapums cik atceros. tatad ja ar iggy parakstija 12 pa sezonu tad brivi ira ap 11 vai 10 miljoniem sezonai nakosajai. ja dzeks pelnija ap 5 un tagad 6.5 sezona un ja lendrijs ja nemaldos vispar tik kadus 4 pelnija un tagad ap 6-7 sezona. tad tos 10 brivos miljonus vareja jau kautka sadalit. nu vienam noteikti vareja piedavat ligumu,piemestu tik kadus 2-3 sezona klat un noslegt ilgtermina ligumu un butu super. Es tik domaju ka sie tik bija iespringusi uz hovardu ka pa siem aizmirsa un taka sie ira vienojusies mutiski,jo cik zinu ligumus oficiali var slegt no 10.julija ,tad kads no viniem varetu kadu piekast... butu vienu atstajusi un butu liels speks....

  +3 [+] [-]

, 2013-07-07 13:02, pirms 11 gadiem
AirSasch rakstīja: par kļūdu to nenosauksi. nba.com lasīju, ka pēc līguma ar Iguodalu, kareivjiem vairs nepietiek līdzekļu lai parakstītu ar Džeku. Tāda ir tā dzīve - lai kko iegūtu, no kaut kā ir jāatsakās.
Nu bet vinji aizmainija lielaas algas Jefersonu un AB + rush nu dzeku vismaz vajadzeeja atljauties!

  +1 [+] [-]

, 2013-07-07 13:10, pirms 11 gadiem
stelmaher rakstīja: Kad veic mainu vai tad ja kareivji dod 23 milj, vertiba speletajus vai tad nav pretim jadod apmeram lidzvertibs piedavajums? Jo reali ta jau nav maina, bet speletaju atdosana par velti. Vai tad ko sadu liga apstiprina???
Kareivji atdeva 23 miljonus vertiba ligumus,bet ja atmina nevil tad pirms sezonas beigam sie attecas no kautkadas niecibas lai butu zem algu griestiem. tadatd ieklaujas ramjos. un ja atdod 23 miljonus tad tie ir brivie lidzekli. jo tiem kas paliek nav nekads ipasais algu kapums cik atceros. tatad ja ar iggy parakstija 12 pa sezonu tad brivi ira ap 11 vai 10 miljoniem sezonai nakosajai. ja dzeks pelnija ap 5 un tagad 6.5 sezona un ja lendrijs ja nemaldos vispar tik kadus 4 pelnija un tagad ap 6-7 sezona. tad tos 10 brivos miljonus vareja jau kautka sadalit. nu vienam noteikti vareja piedavat ligumu,piemestu tik kadus 2-3 sezona klat un noslegt ilgtermina ligumu un butu super. Es tik domaju ka sie tik bija iespringusi uz hovardu ka pa siem aizmirsa un taka sie ira vienojusies mutiski,jo cik zinu ligumus oficiali var slegt no 10.julija ,tad kads no viniem varetu kadu piekast... butu vienu atstajusi un butu liels speks....
piekrītu... kaut kā dīvaini... It kā ne ar vienu arī liekas ka nepagarināja pa lielo piķi. Ja nu vienīgi taupa ar domu ka vajadzēs pēc nākošās sezonas, nu bet šaubos ka tas ir variants pie tam saka, ka tagad jau naudas nav.

  +2 [+] [-]

, 2013-07-07 13:25, pirms 11 gadiem
sandis444 rakstīja: Tādi piķi grozās NBA.. kkadam Pačulijam videji 5.3 milj$!

NHL krutakais speletajs pelna ap 8-9 milj$!

Labs hokejists labi ja 4-5 milj$ var dabūt!


Te neteiksim lūzers, bet zem videja limenja speletajs dabuu pāri pa 5 milj$ gadā!
Pirmkārt, hoķis nav populārs sporta veids ASV , līdz ar to mazākas naudas apgrozās. Otrkārt, hokeja komandā ir 20 spelētāji, kuriem jāmaksā, bet basīti 12.

     [+] [-]

, 2013-07-07 14:35, pirms 11 gadiem
Onslovs rakstīja: Pirmkārt, hoķis nav populārs sporta veids ASV , līdz ar to mazākas naudas apgrozās. Otrkārt, hokeja komandā ir 20 spelētāji, kuriem jāmaksā, bet basīti 12.
ASV pirmajās vietās popularitātē laikam bija amerikāņu futbols un beisbols.
nuuu.... hokejā vairāk kā 20 - vēl jau ir bariņš fārmklubos ar

     [+] [-]

, 2013-07-07 14:44, pirms 11 gadiem
Jaromir_jagr68 rakstīja: Un ka tu sarunaji par biletes sanemshanu?? Pats brauksi pakalj vai arii tev vinju atsutis kkada veida??
Nekā pašam jāstrādā tās dienas, kam piedāvāju, neviens negribēja, tā ka paliks bilete pie viņiem
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2013-07-07 16:15, pirms 11 gadiem
mavaans rakstīja: Kaut kā ''Warriors'' sastāvs izplūst pa dažādām komandām,GSW nākošsezon būs daudz stiprāki...
Zaudējot divus labākos džekus no benķa?!?

     [+] [-]

, 2013-07-07 23:12, pirms 11 gadiem
Piekrītu, ka Warriors laiž projām komandas ķīmijai un panākumiem svarīgus spēlētājus, taču tieši pārāk lielu līgumu piešķiršana role player'iem bija viena no Warriors vadības lielākājām kļūdām vēsturiski, tāpēc domāju, ka GM baidījās arī skriet pakaļ Džeka un Lendrija jaunajiem līgumiem pēc tam, kad viņiem tikko bija pamatīgi pieaugusi cena.

     [+] [-]

, 2013-07-08 02:32, pirms 11 gadiem
AirSasch rakstīja: par kļūdu to nenosauksi. nba.com lasīju, ka pēc līguma ar Iguodalu, kareivjiem vairs nepietiek līdzekļu lai parakstītu ar Džeku. Tāda ir tā dzīve - lai kko iegūtu, no kaut kā ir jāatsakās.
Njaaa, ja jau viņiem pietiktu līdzekļi, domāju Džeks stabili paliktu GSW, bet nu labi vien ir, labāk jau lai paraksta ar Cavs