Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Džeksons pēc atlaišanas no "Warriors": "Man vairs nav jāpierāda, ka spēju trenēt"

Andrejs Siliņš

Džeksons pēc atlaišanas no "Warriors": "Man vairs nav jāpierāda, ka spēju trenēt"
Marks Džeksons
Foto: AP/Scanpix

Pēc atlaišanas no Nacionālās Basketbola Asociācijas (NBA) kluba Goldensteitas "Warriors" galvenā trenera amata Marks Džeksons atzina, ka savu darbu paveicis un norādīja, ka klubam tagad jāuzstāda visaugstākie mērķi.

"Šajos trīs gados sasniedzām daudz un man par to gods. Vēlu tikai labāko. Tagad viņiem ir spiediens izcīnīt čempiontitulu. Kluba vadībai vairs nav laika būt pacietīgai. Šī ir čempiontitula kalibra komanda. Pirms gada spēlējām "play-off" bez Deivida [Lī] un šogad bez [Endrjū] Boguta. Kad šī komanda ir vesela, tā ir pilntiesīga pretendente. To arī turpinājumā gaidīsim no komandas," sacīja treneris.

"Zinu, ka, pateicoties iespējai, ko man deva, man vairs nav jāpierāda, ka spēju trenēt," sacīja 49 gadus vecais Džeksons, kuram pēdējie trīs gadi pie "Warriors" stūres bija pirmie galvenā trenera amatā. Pirms tam bijušais basketbolists strādāja televīzijā par spēļu komentētāju.

Džeksons tiek minēts kā viens no kandidātiem uz Losandželosas "Lakers" galvenā trenera amatu, savukārt "Warriors" interešu lokā esot Stīvs Kers, Stens Van Gandijs, Toms Tibodo un Freds Hoibergs.

"Taisnība ir tāda, ka šis bija [ģenerālmenedžera] Boba Maiersa lēmums," "Warriors" īpašnieks Džo Leikobs noraidīja, ka Džeksona atlaišana bijusi viņa iniciatīva. Leikobs arī norādīja, ka jebkāda cita veida Džeksona rīcība nebūtu izmainījusi šo lēmumu, kas pieņemts jau laikus. "Domāju, ka es un mēs esam reālistiski. Uzskatām, ka Džeksonam bija laba sezona. Nekad neesam teikuši, ka sagaidījām čempiontitulu. Mēs teicām, ka vēlamies būt labāka komanda nekā pagājušajā sezonā un saprātīgas cerības būtu tikšana labāko četru komandu skaitā Rietumos un tikt pie mājas spēļu priekšrocības."

Izmantotie resursi:
San Jose Breaking News, Sports, Weather,...
Yahoo! Sports

  +1 [+] [-]

, 2014-05-07 15:06, pirms 10 gadiem
Trenēt spēj, bet jāpierāda, ka spēj uzvarēt.

Rezultāti normāli, bet ar tādu budžetu/naudu tie bija minimums. Lūk piem POR treneris ar daudz mazāku naudu izspieda daudz labāku rezultātu..

  +2 [+] [-]

, 2014-05-07 15:20, pirms 10 gadiem
Uz Leikeriem!!!

  -3 [+] [-]

, 2014-05-07 15:38, pirms 10 gadiem
zigiss rakstīja: Trenēt spēj, bet jāpierāda, ka spēj uzvarēt.

Rezultāti normāli, bet ar tādu budžetu/naudu tie bija minimums. Lūk piem POR treneris ar daudz mazāku naudu izspieda daudz labāku rezultātu..
Portlendu, atšķirībā no citiem gadiem, šosezon ir saudzējis traumu Dievs. ja neskaita Aldridža kkādas 10-15 izlaistās spēles, tad visi vadošie spēlētāji faktiski ir nospēlējuši no zvana līdz zvanam pa 30+ minūtēm mačā. potenciāls jau Portlendai ir bijis vienmēr - cita lieta, ka mūždien to ir vajājušas traumas.
bet Warriors faktiski turās uz pāris spēlētājiem, kuri ātros/pusātros pretuzbrukumos paļaujas un ātriem metieniem un tos galvenokārt arī realizē. trenera t.i. Džeksona nopelns tur ir minimāls.

  -1 [+] [-]

, 2014-05-07 19:23, pirms 10 gadiem
Leikeros neder!!

  +1 [+] [-]

, 2014-05-07 23:24, pirms 10 gadiem
koriolans 24 rakstīja: Leikeros neder!!
Spēcīgs koments.