Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Bainums šosezon vairs nespēlēs un atstāj "Pacers"

Rolands Eliņš

Bainums šosezon vairs nespēlēs un atstāj "Pacers"
Endrjū Bainums vienā no divām spēlēm "Pacers" kreklā
Foto:AP/Scanpix

NBA klubs Indianas "Pacers" paziņojis, ka veselības problēmu dēļ šajā sezonā spēlēt nevarēs centrs Endrjū Bainums, kurš komandu jau ir atstājis.

"Vēlamies pateikties Endrjū un mūsu medicīniskajam personālam par centieniem savest Bainuma ceļgalus kārtībā," paziņojis "Pacers" basketbola darījumu prezidents Lerijs Bērds. "Novēlam Bainumam visu to labāko viņa nākotnē!"

Endrjū Bainams Indianas komandai pievienojās 1. februārī kā brīvais aģents pēc tam, kad bija aizmainīts no Klīvlendas "Cavaliers" un atlaists no Čikāgas "Bulls". "Pacers" sastāvā viņš aizvadīja tikai divas spēles, kopā gūstot 23 punktus un savācot 19 atlēkušās bumbas. Viņš bija pieteikts visām "Pacers" "play-off" spēlēm, taču laukumā nedevās ne reizi.

"Pacers" turpina cīņu izslēgšanas spēlēs, un tās pamatcentra Roja Hiberta gandrīz katastrofāli sliktais sniegums bija mudinājis uzvirmot valodām par Bainuma piespiedu atgriešanos sastāvā, taču nu skaidrs, ka trenerim Frenkam Vogelam būs vien jāiztiek ar Hibertu.

Pirmajā sērijas spēlē pret Vašingtonas "Wizards" Indiana piedzīvoja zaudējumu, kas nozīmē, ka šīs nakts spēlē (sākums 2:00 pēc Latvijas laika) tā kļūdas nevar atļauties. Komandas līderi Pols Džordžs, Džordžs Hils un Rojs Hiberts gan publicējuši attēlu, kurā viņi kopīgi makšķerē, ar piebildi, ka ir noguruši no nemitīgajām diskusijām par viņu vājo sniegumu un gatavojas šīm runām pielikt punktu.

Bainums vēl pirms pāris sezonām tika uzskatīts par vienu no labākajiem, ja ne labāko centru visā NBA, un kopā ar Kobi Braientu un Pau Gazolu izcīnīja divus čempiona titulus. "Lakers" izvēlējās riskēt un aizmainīt viņu pret Dvaitu Hovardu, taču šis darījums nebija veiksmīgs ne Losandželosas komandai, ne Bainumam, kurš starpsezonā atkal būs brīvā aģenta pozīcijās. Tiesa, Bainums NBA rekordu grāmatās joprojām atrodams kā visu laiku jaunākais spēlētājs, kurš izgājis laukumā NBA spēlē (sešas dienas pēc sava 18 gadu jubilejas).

Izmantotie resursi:
2014 NBA playoffs—Indiana Pacers say locker...
Andrew Bynum Update | THE OFFICIAL SITE OF THE...

  +2 [+] [-]

, 2014-05-07 21:32, pirms 10 gadiem
par 2 spelem normalu pikji nopelnija.

     [+] [-]

, 2014-05-07 21:39, pirms 10 gadiem
Tas arī viss, karjera galā. Pēc problēmām ar ceļiem tā jau ir ļoti grūti atgriezties, kur nu vēl šitādam milzim, žēl

  +3 [+] [-]

, 2014-05-07 21:55, pirms 10 gadiem
Vēl atceros ,kad šie abi ar Biedru bija jaunuļi un tad diskutēja kuram būs spožāka nākotne NBA (Bainumu vērtēja augstāk), bet beigās ne viens ne otrs nerealizēja savu īsto potenciālu līdz galam. Iemesli gan kardināli atšķirīgi.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2014-05-07 22:02, pirms 10 gadiem
Ļoti žēl,kad spēlētāji nespēj realizēt savu potenciālu pilnībā dēļ traumām. Es gan ceru,ka vel izdosies savest veselību kārtībā,bet vis ticamāk,ka nē.

  +5 [+] [-]

, 2014-05-07 22:03, pirms 10 gadiem
kamikaze rakstīja: Vēl atceros ,kad šie abi ar Biedru bija jaunuļi un tad diskutēja kuram būs spožāka nākotne NBA (Bainumu vērtēja augstāk), bet beigās ne viens ne otrs nerealizēja savu īsto potenciālu līdz galam. Iemesli gan kardināli atšķirīgi.
Eh,kur tie laiki,vel NBA mēdza rādīt pa LTV7
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2014-05-07 22:25, pirms 10 gadiem
Pēdējās divās sezonās 26 spēles. Birda komentārs un došanās prom no komandas izsaka visu. Bezcers ar viņa ceļiem. Ja tu 2 gadu garumā (pie tam vienu gadu pilnībā izlaižot, veicot operāciju) nevari tikt galā, tad ir skaidrs, ka vairāk šajā brīdī jāpadomā par veselību kā tādu (vai viņš, piemēram, varēs normāli paiet un trennēties sevis labad, lai uzturētu fizisko formu ikdienai) nekā par profesionālo karjeru.

Nav jau arī tur kobes, rozes gadījumi, kad vai nu pa ātru atnāk atpakaļ, nepaveicas vai kas tāds un gūst atkārtotas traumas. Te jau hroniska problēma, no kuras netiek vaļā arī nespēlējot.

     [+] [-]

, 2014-05-07 22:33, pirms 10 gadiem
Un man te bij tādi,kuri brauca augumā..tjip,kapēc nepieminu Bainumu,ka šamējais tāds palīgs būšot..Līdzīgi kā ar Odenu,nu tik būs.

     [+] [-]

, 2014-05-07 22:36, pirms 10 gadiem
Asais_Nazis rakstīja: piem, Odens, Roys, pilnvērtīgi līdz galam nevar arī Wade - lai gan labākos laikus viņš nospēlēja bez nopietnām problēmām.
Jā šie tādi pēdējie..Bet man atmiņā-Makgreidijs,A.Hardavejs,G.Hils..bij tik talantīgi un spoža nākotne,bet tās traumas..ehh

  +1 [+] [-]

, 2014-05-07 22:37, pirms 10 gadiem
Varētu teikt, ka viņa ieguldījums bija milzīgs.. sačakarējot Pacers mikroklimatu.. jo tieši pēc viņa pievienošanās Paceriem sākās problēmas ar spēļu uzvarēšanu.

NBA karjera čalim ir beigusies. neredzu nevienu komandu, tik dumju, lai paņemtu viņu ar visiem stikla ceļiem un to šausmīgo attieksmi.

  +1 [+] [-]

, 2014-05-07 22:55, pirms 10 gadiem
Da viņš vispār šosezon ir spēlējis ?

     [+] [-]

, 2014-05-07 23:11, pirms 10 gadiem
druupis87 rakstīja: Da viņš vispār šosezon ir spēlējis ?
26 spēles.

  -1 [+] [-]

, 2014-05-07 23:22, pirms 10 gadiem
ventilators rakstīja: Varētu teikt, ka viņa ieguldījums bija milzīgs.. sačakarējot Pacers mikroklimatu.. jo tieši pēc viņa pievienošanās Paceriem sākās problēmas ar spēļu uzvarēšanu.

NBA karjera čalim ir beigusies. neredzu nevienu komandu, tik dumju, lai paņemtu viņu ar visiem stikla ceļiem un to šausmīgo attieksmi.
Par minimumu paņems kāds un cerēs.

Bet nu ko lai saka.... baigā nelaimes čupa. IND būtu labi noderējis. Tās divas spēles, ko spēlēja bija ļoti labas.