Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

"Lakers" piedāvāja Vestbruku un drafta izvēles, Lebrons vīlies par Ērvinga neiegūšanu

Agris Suveizda

"Lakers" piedāvāja Vestbruku un drafta izvēles, Lebrons vīlies par Ērvinga neiegūšanu
Lebrons Džeimss. Foto: AP/Scanpix

Kopš Kairija Ērvinga maiņas pieprasījuma daudzi fantazēja par viņa un Lebrona Džeimsa atkalapvienošanos, tomēr Bruklinas "Nets" deva priekšroku Dalasas "Mavericks", nevis Losandželosas "Lakers" piedāvājumam.

Ziemeļamerikas mediji ziņo, ka Losandželosas "Lakers" pret Ērvingu bija gatava piedāvāt Raselu Vestbruku un divas pirmās kārtas izvēles, taču Bruklinas "Nets" uzskatījusi, ka Spensera Dinvidija un Doriena Finnija-Smita piesaiste ļaus konkurētspējīgāku sastāvu saglabāt tieši īstermiņā, tādējādi palīdzot apmierināt Kevina Durenta ambīcijas. Losandželosas "Lakers" vadība gan uzskatot, ka "Nets" puse negribējusi, lai Ērvings nokļūst Losandželosā.

Intervijā ESPN savas domas pēc Ērvinga aizmainīšanas uz Dalasu pauda "Lakers" superzvaigzne Lebrons Džeimss, kurš kopā ar Ērvingu un Klīvlendas "Cavaliers" triumfēja 2016. gadā: "Protams, ka esmu sarūgtināts. Nevaru šeit sēdēt un teikt, ka neesmu vīlies, ka nespējām iegūt ne vien šādu talantu, bet arī spēlētāju, ar kuru man ir lieliska saikne un kurš var palīdzēt izcīnīt čempiontitulus. Taču nu mana uzmanība koncentrējas citur – atkal koncentrējos tam, kam man vajadzētu koncentrēties, un tas ir šis klubs un mūsu ģērbtuve."

Maiņu periods beigsies ceturtdien plkst. 22.00 pēc Latvijas laika, un Džeimss sacīja, ka baumas un sastāva izmaiņas viņa prātu pārāk nenodarbina: "Tas viss ir īslaicīgi un pārejoši. Pārāk nesaceros par iespējamībām un neiespringstu, kamēr nezinu, ka tas patiešām notiks. Un, kad tas nenotiek, nekavējoties atgriežos pie darba. Mums bija iespēja, izskanēja dažādu komandu nosaukumi, arī mūsējais, bet tas nenotika. Jāiet tālāk un jāpabeidz sezona, cik labi vien varam, lai tiktu pie iespējas sezonu turpināt, kur, manuprāt, ja būsim veseli, varēsim cīnīties pret jebkuru."

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/story/_/id...

  +1 [+] [-]

, 2023-02-07 16:44, pirms gada
nez, kuram gan tas WB-0 vajadzīgs?
ja nu vienīgi daudzas drafta izvēles līdzi nāk...

     [+] [-]

, 2023-02-07 20:03, pirms gada
Gribētos lai šie spēlētāji, kam vērtība ir kritusies par 60% nonāk atpakaļ tajos klubos, kuros tika slēgti tie mega līgumi. Tak nevienam viņi ar tiem lielajiem mio nav vajadzīgi.

  +1 [+] [-]

, 2023-02-07 20:19, pirms gada
markkomartins rakstīja: Gribētos lai šie spēlētāji, kam vērtība ir kritusies par 60% nonāk atpakaļ tajos klubos, kuros tika slēgti tie mega līgumi. Tak nevienam viņi ar tiem lielajiem mio nav vajadzīgi.
Nu kāda loģika komentam.

Tāpēc ir aģenti, kas cīnās par lielajiem līgumiem un tāpēc komandās ir GM, kas tos lielos līgumus cenšas nogrūst kaut kur citur, ja tas nestrādā komandas interesēs.

Kad slēdza līgumu, tad komanda un spēlētājs bija priecīgi par paveikto.

Bet tu te tagad centies izgudrot jaunu Ameriku.