Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Liandželo Bols pievienosies G-līgas komandai; ''Knicks'' vēlas papildināt garo galu

Mārtiņš Miķelsons
Mārtiņš Miķelsons

Liandželo Bols pievienosies G-līgas komandai; ''Knicks'' vēlas papildināt garo galu
Liandželo Bols. Foto: AP/Scanpix

Ņūorleānas ''Pelicans'' aizsarga Lonzo Bola un Šarlotes ''Hornets'' basketbolista Lamelo Bola brālis Liandželo Bols parakstījis līgumu ar kādu NBA G-līgas jeb attīstības līgas komandu, ziņo ''The Athletic'' apskatnieks Šems Šaranija. Tikmēr no tā paša avota pieejama informācija par NBA komandas Ņujorkas ''Knicks'' plāniem aizvietot brīvās vietas sastāvā.

Liandželo decembrī parakstīja viena gada negarantēto līgumu ar Detroitas ''Pistons'' par līgas minimālo algu, taču drīz vien (pēc 11 dienām) no komandas tika atbrīvots. Pagājušajā sezonā vidējais Bolu brālis parakstīja līgumu ar G-līgas komandu Oklahomsitijas “Blue”. Sākumā viņš bija tikai treniņu sastāva basketbolists, bet, tiekot īstajā sastāvā, pēc vienas spēles, kurā Bols nepiedalījās, sezona tika pārtraukta Covid-19 dēļ.

G-līga gan vēl nav oficiāli paziņojusi par gaidāmās sezonas plāniem, taču, saskaņā ar vairākiem ziņojumiem, līga šī gada februārī plāno izveidot NBA ''burbuļa'' līdzīgu turnīru Orlando. Atsaucoties uz ESPN analītiķa Džonatana Givonija teikto, paredzams, ka janvāra vidū komandas pulcēsies uz pirmajiem treniņiem pirms ierašanās Orlando, kur sezona tiktu sākta 8. februārī.

Tāpat no Šaranijas nule kā pienākusi ziņa, ka NBA komanda Ņujorkas ''Knicks'' ir izteikusi vēlmi parakstīt jaunu līgumu ar uzbrucēju Tāžu Gibsonu. 35 gadus vecais Gibsons jau pagājušajā sezonā spēlēja ''Knicks'' rindās, kur izgāja starta pieciniekā 56 spēlēs, nepilnu 17 minūšu laikā gūstot 6,1 punktus un savācot 4,3 atlēkušās bumbas. Spēka uzbrucējs jau spēlējis Ņujorkas kluba galvenā trenera Toma Tibodo vadībā ''Timberwolves'' un ''Bulls'' sastāvā. Ar Tibodo pie stūres komanda ir salīdzinoši veiksmīgi iesākusi jauno NBA sezonu, ar bilanci 5-3 Austrumu konferencē ieņemot piekto vietu.

Ziņots, ka ''Knicks'' interešu lokā ir arī 38 gadus vecais veterāns Taisons Čendlers, kuram arī tā būtu atgriešanās Ņujorkas kluba sastāvā. Čendlers pagājušo sezonu pavadīja Hjūstonas ''Rockets'', kur viņa loma bija ļoti ierobežota, laukumā izejot tikai 26 spēlēs un vidēji spēlējot 8,4 minūtes.

Izmantotie resursi:

https://nypost.com/2021/01/07/knick...
https://www.si.com/nba/2021/01/07/l...

     [+] [-]

, 2021-01-08 19:38, pirms 4 gadiem
Bija tādi savā laikā labi garie kā Gregs Monro un Kenets Farīds...