Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Ballējies, kamēr vari: Hārdens izlaiž gan komandas, gan individuālo treniņu

Māris Noviks
Māris Noviks @MarisNoviks

Ballējies, kamēr vari: Hārdens izlaiž gan komandas, gan individuālo treniņu
Džeimss Hārdens. Foto: AP/Scanpix

Hjūstonas "Rockets" līderis Džeimss Hārdens svētdien, 6. decembrī, nepiedalījās komandas pirmajā oficiālajā treniņā, jo nevarēja to darīt, nepārkāpjot NBA veselības protokolu, žurnālistus informēja galvenais treneris Stīvens Sailass.

Dalasas “Mavericks” galvenā trenera Rika Kārlaila asistents Sailass oktobrī kļuva par “Rockets” stūrmani, uz komandtiltiņa nomainot Maiku d`Antoni. Decembra pirmajā svētdienā viņš vadīja Hjūstonas pirmo oficiālo treniņu, taču bez Džeimsa Hārdena klātbūtnes.

Kolorītais aizsargs nedēļas nogalē piedalījās repera “Lil Baby” dzimšanas dienas ballītē Atlantā, nevalkājot sejas masku. Tas neatbilda NBA prasībām – līgas protokols paredzēja, ka spēlētājiem šonedēļ jābūt mājas pašizolācijā. Atļautās darbības – testu veikšana komandu treniņcentros, individuālās nodarbības un, piemēram, veikala apmeklējums.

Sailass teica, ka Hārdenam svētdienas vakarā paredzēts individuāls treniņš “Toyota Center”. Treneris informēja, ka nedēļas nogalē nav personīgi sazinājies ar regulāro “All star” spēļu dalībnieku. “Precīzi nezinu, kas viņam jāizdara, lai varētu trenēties ar komandu. Vēlos, lai viņš būtu šeit un spēlētu nozīmīgu lomu mūsu darbā. Priecājos, ka varu viņu trenēt un ceru, ka varēsim sastrādāties. Gaidām viņu šeit. Tiklīdz viņš ieradīsies treniņcentrā, labākais saziņas veids būs saruna aci pret aci, nevis īsziņas, telefona zvani vai kas cits.

Tomēr Hārdens, kā ziņo ESPN, vēlāk neieradās arī uz individuālo nodarbību, taču vismaz esot informējis Hjūstonas "Rockets" vadību, ka drīzumā būšot ierindā. Hārdena līgums atļauj viņam spēlēt Hjūstonā vēl trīs sezonas, tai skaitā paredzot iespēju pēc divām sezonām izstāties no līguma. Aizsargs, pēc neoficiālām ziņām, paudis vēlmi tikt aizmainīts uz Bruklinas “Nets”, taču oficiāla apstiprinājuma tam nav.

NBA drošības un veselības protokols paredz, ka spēlētāji 2021. gada sezonas laikā nedrīkst apmeklēt bārus un naktsklubus, kā arī piedalīties izklaides pasākumos ar vairāk nekā 15 cilvēku līdzdalību.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/story/_/id...
https://twitter.com/espn_macmahon/s...

  -1 [+] [-]

, 2020-12-07 09:15, pirms 4 gadiem
Šito es personīgi nesaprotu. Priekš kam tev jāvazājās lieki apkārt šajā laikā. Te izskatās, ka Hārdens speciāli vazājās apkārt, lai dabūtu C19 un viņam vairs nebūtu jānospēlē neviena spēle (un trenniņš) ar HOU. Ja tas tā ir tad tas ir skumji. Pēc ~5 gadiem beigsi karjeru un varēsi nākamos 20 gadus vazāties pa visādām zālīšpīpētāj ballītēm.

  +2 [+] [-]

, 2020-12-07 09:19, pirms 4 gadiem
Un vēl līga visu sezonu vēlās šādus tipus nokontrolēt

     [+] [-]

, 2020-12-07 09:37, pirms 4 gadiem
Bostonietis rakstīja: Un vēl līga visu sezonu vēlās šādus tipus nokontrolēt
Nu reāli neiespējāmi turēt būri NBA sportistus visu sezonu. Vienīgi ja jeņķi taisa lockdown un taisa naktsklubus ciet ,tad ir cerība visi sportististi "prātīgi" uzvedīsies

     [+] [-]

, 2020-12-07 09:42, pirms 4 gadiem
comon88 rakstīja: Nu reāli neiespējāmi turēt būri NBA sportistus visu sezonu. Vienīgi ja jeņķi taisa lockdown un taisa naktsklubus ciet ,tad ir cerība visi sportististi "prātīgi" uzvedīsies
Ir jau štati kuros tādas vietas ir pilnībā slēgtas,vai pat kopš pirmā lockdown nav atvērtas vaļā-Kalifornija.
NFL 49ers vispār tika ''izmesti'' no štata,un nācās pārcelties uz Arizonu
Tam štatam ir tāda vispār dīvaina vadība

Bet te liekas,ka Hārdens visu šo pasākuma dara nedaudz uzpūsti..Liekas viņam jau ceturto dienu reāls benders.

  +3 [+] [-]

, 2020-12-07 10:15, pirms 4 gadiem
"Tev ir nereāli liels piķis un domā, ka es vislabākais pasaulē"

Tādus džekus neiespundēsi.

  +1 [+] [-]

, 2020-12-07 10:24, pirms 4 gadiem
pērtiķis

     [+] [-]

, 2020-12-07 10:48, pirms 4 gadiem
Bons Reikers rakstīja: Šito es personīgi nesaprotu. Priekš kam tev jāvazājās lieki apkārt šajā laikā. Te izskatās, ka Hārdens speciāli vazājās apkārt, lai dabūtu C19 un viņam vairs nebūtu jānospēlē neviena spēle (un trenniņš) ar HOU. Ja tas tā ir tad tas ir skumji. Pēc ~5 gadiem beigsi karjeru un varēsi nākamos 20 gadus vazāties pa visādām zālīšpīpētāj ballītēm.
2 gadu laikā pēc karjeras nauda jau būs notrallināta...
tā, ka tā zālīte jāpīpo ātri... kamēr vēl var atļauties

     [+] [-]

, 2020-12-07 10:55, pirms 4 gadiem
Black lives matter

  +3 [+] [-]

, 2020-12-07 14:22, pirms 4 gadiem
Gatis rakstīja: 2 gadu laikā pēc karjeras nauda jau būs notrallināta...
tā, ka tā zālīte jāpīpo ātri... kamēr vēl var atļauties
Nu paklau, vinjsh par savu algu tik daudz zaaliites nevareetu paspeet nopiipot pat tad, ja ar lielo kaasi zobos skrietu pa laukumu kaa gazele shurpu turpu.

     [+] [-]

, 2020-12-07 17:34, pirms 4 gadiem
Gan jau grib novest Rocjets vadību, lai tie viņu iemaina. Var redzēt, ka netic, ka Hjūstonā kaut ko sasniegs, tāpēc arī uzvelk kāsi.

     [+] [-]

, 2020-12-07 20:40, pirms 4 gadiem
fantomas rakstīja: Gan jau grib novest Rocjets vadību, lai tie viņu iemaina. Var redzēt, ka netic, ka Hjūstonā kaut ko sasniegs, tāpēc arī uzvelk kāsi.
Kur ir rakstīts, ka viņš kaut ko vilka?

     [+] [-]

, 2020-12-08 11:15, pirms 4 gadiem
šim nav nekāda sakara ar viņa uzdzīvošanas vēlmi, tā ir varas izrādīšana, attieksme pret komandas iekšējiem procesiem. Patiesībā viņš noteikti ir gatavāks par gatavu spēlēt.

     [+] [-]

, 2020-12-09 15:51, pirms 4 gadiem
wizinjsh rakstīja: Kur ir rakstīts, ka viņš kaut ko vilka?
Tas arī nekad nebūs rakstīts, jo kurš gan Tev privātās ballītēs laidiis žurnālistus iekšā. Ko Ti domā viņu tur pienu dzer un multenes skatās!?