Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Nočioni arestēts par braukšanu dzērumā

Edgars Bērziņš
Edgars Bērziņš

Nočioni arestēts par braukšanu dzērumā
Andress Nočioni
Foto: AP

Nacionālās Basketbola asociācijas (NBA) kluba Sakramento ''Kings'' uzbrucējs Andress Nočioni ceturtdienas naktī tika arestēts par automobiļa vadīšanu alkohola ietekmē, vēstīts līgas oficiālajā mājaslapā.

Kā pavēstīja vietējās policijas pārstāvji, Nočioni vadītā automašīna tika apturēta Sakramento centrā ap pulksten 2:00 naktī pēc vietējā laika. Sajūtot alkohola dvaku, policists pārbaudīja alkohola koncentrāciju spēlētāja izelpā un ap pulksten 3:26 nogādāja argentīnieti policijas iecirknī. Tajā pašā dienā basketbolists no iecirkņa tika atbrīvots.

''Es vēlos atvainoties ''Kings'' organizācijai, maniem komandas biedriem, treneriem, faniem, Sakramento pilsētai un savai ģimenei. Braukšana dzērumā jāuztver kā ļoti nopietns pārkāpums, un es apzinos, ka esmu pieļāvis kļūdu, un nožēloju savu lēmumu,'' kluba izplatītajā paziņojumā citēts Andress Nočioni.

Komandas pārstāvji atzina, ka ir vīlušies pieredzējušā spēlētāja rīcībā, norādot, ka sods no komandas puses tiks piespriests pēc tam, kad Nočioni būs sodījusi līgas vadība.

29 gadus vecais Argentīnas basketbolists tika aizturēts neilgi pēc savas komandas zaudējuma Atlantas ''Hawks'' vienībai (105:113). Minētajā spēlē Nočioni guva 14 punktus un savāca sešas bumbas zem groziem.

Izmantotie resursi:
nba.com

  -2 [+] [-]

, 2009-11-06 11:08, pirms 14 gadiem
Kad tādam čalim kā Nočioni jānikst nba "sibīrijā", tad var arī saprast, ka gribas nedaudz iedzert, bet pie stures gan nevajadzetu sesties.....Jebkurā gadijumā baumo, ka viņs kings ilgi neaizkavesies un pec TRADE DEADLINE spēles kādā topa komandā.....

  +1 [+] [-]

, 2009-11-06 15:29, pirms 14 gadiem
Diez Argentiinas liidzjuteeji vinju nodirsh un ir tik pat nozeelojami kaa Biedrinja latviesu "fani"
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-11-06 20:09, pirms 14 gadiem
Kopš kura laika vinš ir Nočioni? Cik man zināms viņa uzvārds ir Nousionī (tā arī izrunājās) Varat pārliecināties te - youtube.com: YouTube
- Andres Nocioni throws down the...

(starp citu iespaidīgs spraudiens)