Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

"Haringtona lietā" - turpinājums

Juris Miņins
Juris Miņins

"Haringtona lietā" - turpinājums
Als Harringtons
Foto: AP

Nacionālās Basketbola Asociācijas (NBA) vienības Goldensteitas "Warriors" treneris Dons Nelsons ir nācis klajā ar saviem komentāriem Ala Haringtona maiņas lietā, tāpat ir izteicies arī pats spēlētājs.

"Pirmssezonas sagatavošanās nometnē man ar Alu bija saruna, kurā mēs vienojāmies, ka viņš spēlēs tik cik gribēs", sacīja Nelsons, "taču dzirdot viņa paziņojumus īsi pirms sezonas sākuma... tādā situācijā es nevaru turēt savu solījumu." Tāpat Nellijs bija visai ass izteikumos par iespējamo maiņu: "Savus izteikumus Als varēja pastiprināt ar savu spēli, taču pagaidām tas nav noticis. Es uzskatu, ka viņš ir labi zināms spēlētājs līgā un ja kāds vēlēsies viņu redzēt savās rindās, tad mēs nekavēsimies."

Atbildot uz jautājumu ko komandas treneris domā darīt pašslaik, kamēr Haringtons ir komandā, Nelsons atbildēja: "Mums ir ļoti perspektīvs, taču nepieredzējis "garais gals", taču Brendans Raits, manuprāt, ir gatavs spēlēt vairāk. Pašlaik izskatās, ka tieši ar Brendanu Alam būs jādala savs spēles laiks."

Tikmēr pats Haringtons savu pašreizējo situāciju komentēja mierīgi: "Ja mani gribēs aizmainīt, tad, lai maina. Mans līgums neparedz kaut kādus speciālus maiņas aizliegšanas noteikumus." Tāpat Haringtons atzīmēja Raita spēles progresu: "Esmu runājis par komandas pašreizējo sniegumu. B-Wright (Brendana Raita iesauka - aut.) spēlē lieliski. Tā būs lieliska iespēja viņam savu spēli "pacelt" jauna līmenī."

Izmantotie resursi:
insider.espn.go.com

     [+] [-]

, 2008-11-06 18:47, pirms 16 gadiem
Ta tik uz priekshu...!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -3 [+] [-]

, 2008-11-06 19:28, pirms 16 gadiem
Jo ātrāk aizmainīs, jo labāk spēles GSW!

  +2 [+] [-]

, 2008-11-06 19:38, pirms 16 gadiem
Well, absolutely. I think two things are going on here. Al (Harrington) wants to be traded, as everybody knows, and we would like to oblige him. We'd like to get a good player for him. He's playing like he's unhappy. I kind of feel for the guy because he doesn't want to be here. It's probably really difficult to really gear it up and play up to his ability. I made a deal with him. I was going to play him as many minutes as he would want and I would have kept that word but when he surprised me with going public with wanting to be traded, it's made it pretty difficult for me and everybody else. And he hasn't been playing well to go along with it, so we might as well start making the change now.

-----------------------------

no esporta teksta var paarprast, ka Nelosons sho vairs negriobeeja tureet laukumaa peec tam kad shis pazinjoja, ka grib tikt aizmainiits..tomeer to faktu Nelsons zinaaja jau ieprieksh.. un tapec abi vienojas - Als vares spelet cik grib (WTF???).. tomeer pec ta, kad Als aizgaaja pie preses pabljaustiities tad jau situaicja izmainiijaas...

  -1 [+] [-]

, 2008-11-07 10:44, pirms 16 gadiem
Varēja Iversonu no Denveras dabūt... Bet nu jau par vēlu!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja