Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Rendolfa darījums "Knicks" rokās

Rendolfa darījums "Knicks" rokās
Zaks Rendolfs
Foto: AP

Iespējamais darījums starp diviem NBA klubiem - Memfisas "Grizzlies" un Ņujorkas "Knicks", kurā Zeks Rendolfs varētu pārcelties uz Memfisu, esot atkarīgs no Ņujorkas kluba.

Pašreiz pastāv iespēja, ka Memfisas "Grizzlies" un Ņujorku aizsūtītu serbus Darko Miličiču un Marko Jariču, pretī saņemot Zeku Rendolfu no "Knicks". Memfisas puse ir gatava veikt šādu darījumu, tāpēc tagad šis darījums ir "Knicks" rokās. Kluba prezidents Donijs Volšs gan pēdējā laikā esot mazāk ieinteresēts aizmainīt Rendolfu, kas arī kavē darījuma noslēgšanu.

Miličičs nākamajās divās sezonās saņems 14,5 miljonus ASV dolāru, savukārt Jaričam vēl līgums uz trīs sezonām par kopēju summu 21,3 miljoniem dolāru. "Knicks" apsver iespēju aizmainīt Rendolfu spēlētāja lielās algas dēļ - nākamajās trīs sezonās viņam pienāksies nepilni 48 miljoni. Ja "Knicks" aizmainīs Rendolfu, tas uzlabos komandas finansiālo situāciju (samazināsies algu saraksts) 2010. gada vasarā, kas ļaus cīnīties par brīvajiem aģentiem, kas būs īpaši spēcīgi, kuru skaitā būs arī Lebrons Džeimss.

Izmantotie resursi:
espn.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2008-09-06 13:25, pirms 16 gadiem
Demars rakstīja: skaties kopumā, nevis vienā sezonā:
Rendolfam 3 gadu līgums par 47 citr.
Jaričam+Miličičam kopā apmēram 35 citr.

Ietaupīti 12 miljoni


(+nākošvasar beidzas knicks līgumsasistības ar Mārberiju, Rouzu, t.i. vēl -30 citr. Un vēl no dažiem fatass varētu tikt vaļā)

Bet grizzlies vismaz iegūtu kkādu papildinājumu komandai...mošk grizzlies tīmā Zaks iederēsies daudz labāk...

vieniigais kur vins var iedereeties ir pelmenu paka
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-09-06 17:54, pirms 16 gadiem
Grizzlies laikam toč galvu saspieduši! Grib norakt savu komandu