Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

"Knicks" un Antetokunmpo vienojas par līgumu uz divām sezonām

Andrejs Siliņš

"Knicks" un Antetokunmpo vienojas par līgumu uz divām sezonām
Tanasis Antetokunmpo
Foto: AFP/Scanpix

Kristapa Porziņģa pārstāvētais Nacionālās Basketbola Asociācijas (NBA) klubs Ņujorkas "Knicks" vienojies par līguma parakstīšanu ar grieķu vieglo uzbrucēju Tanasi Antetokunmpo. Līgums tikšot slēgts uz divām sezonām, un atalgojums tajā būšot daļēji garantēts.

23 gadus vecais Antetokunmpo, kurš vecākais ir brālis Milvoki "Bucks" uzlecošajai zvaigznei Janim Antetokunmpo, pēdējās divas sezonas pavadīja Attīstības līgā un šovasar Lasvegasas Vasaras līgā "Knicks" sastāvā vidēji 15 minūtēs guva 6,4 punktus, izcīnīja 1,8 atlēkušās bumbas un bloķēja 1,2 metienus. 201 centimetru garais Antetokunmpo ir labs viens pret vienu aizsardzības spēlētājs, taču ārkārtīgi trūkst stabilitāte metienā, kā arī spēles izpratne.

Pirms pagājušās sezonas Antetokunmpo esot bijis piedāvājums no kluba ārpus NBA par pusmiljonu dolāriem, tomēr basketbolists palika Ziemeļamerikā, kur par 25 000 dolāru sezonā spēlēja Attīstības līgā, vēsta ESPN. Tagad vienošanās ar "Knicks" esot panākta par līgumu uz divām sezonām, tomēr tas būšot tikai daļēji garantēts. Tāds pats līgums "Knicks" organizācijā ir arī Lengstonam Gelovejam, kurš aizvadīja ļoti labu pagājušās sezonas otro pusi.

"Knicks" sastāvā šobrīd ir 13 spēlētāji, tā kā līdz sezonas sākumam klubs drīkst piesaistīt vēl divus.

Tikmēr fināliste Klīvlendas "Cavaliers" parakstījusi līgumu ar veterānu Ričardu Džefersonu. 35 gadus vecais Džefersons NBA nospēlējis jau 14 sezonas, bet pagājušajā Dalasas "Mavericks" sastāvā vidēji 16,8 minūtēs guva 5,8 punktus un izcīnīja 2,5 atlēkušās bumbas. No tālās distances Džefersons uzbruka ar 42,6% precizitāti. 201 centimetru garais basketbolists, kurš 2004. gadā izcīnīja olimpisko bronzu ASV izlases sastāvā, karjerā vidēji guvis 13,9 punktus, izcīnījis ,3 bumbas un atdevis 2,2 piespēles.

Izmantotie resursi:
ESPN

  +2 [+] [-]

, 2015-08-06 09:18, pirms 9 gadiem
brīžiem rodas iespaids, ka Knicks no viena grāvja lec otrā t.i. no izteikta uzbrukuma basketbola un sastāva, kas tika būvēts no tādiem spēlētājiem, kuri prot tikai mest un mest, līdz izteiktai aizsardzības tipa komandai šobrīd, kura būvēta no spēlētājiem, kas prot tikai aizsargāties(izņemot, Karmelo, protams). man, kā vecās basketbola skolas piekritējam, šāds sastāvs šķiet simpātiskāks, taču, ja Fils patiešām grib Knicks arsenālā ieviest trijstūri, būs grūti. jā, nesavtība ir laba lieta, taču vajag izpratni uzbrukumā. un vajag vēl kādu jēdzīgu saspēlnieku, ja kas.

  +1 [+] [-]

, 2015-08-06 13:16, pirms 9 gadiem
3stūra uzbrukumam nav vajadzīgs klasisks pirmais numurs, tā starp citu. Jebkurām no Fila čempionu komandām saspēlnieks nebija izteikts playmakers. Kaut gan Grants un Calderons ir izteikti playmakers, tas man liekas mazliet nesaprotami. Nepieciešami būtu vēl pārīts combo aizsargi, kas var uzmest.
Bet sastāvs ir sabalensēts. Ieviests tuffness. Ja uztraucies par uzbrukumu @Emilio , tad Melo var aizstāt 2-3 purnus ar savu punktu ražu.

  +1 [+] [-]

, 2015-08-06 15:03, pirms 9 gadiem
Nu Afflalo arī ir diezgan labs uzbrūkoš spēlētàjs, to viņš jau ir pierādījis.