Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

33 gadus vecais Konlijs debitēs Zvaigžņu spēlē, aizstājot savainoto Bukeru

Matīss Kučinsks
Matīss Kučinsks

33 gadus vecais Konlijs debitēs Zvaigžņu spēlē, aizstājot savainoto Bukeru
Maikls Konlijs. Foto: AP/Scanpix

Pirms neilga laika Devins Bukers, kurš pārstāv Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandu Fīniksas "Suns", tika iekļauts Zvaigžņu spēlē savainotā Entonija Deivisa vietā. Diemžēl arī Bukers iedzīvojies savainojumā un nevarēs piedalīties 8. martā paredzētajā spēlē. Viņu aizstās Jūtas "Jazz" saspēles vadītājs Maiks Konlijs.

Bukers, kuru vakar notikušajā Zvaigžņu spēles draftā izvēlējās Kevins Durents, nevarēs piedalīties nākamnedēļ paredzētajā Zvaigžņu spēlē ceļgala savainojuma dēļ. Šonakt tika paziņots, ka viņu aizstās Jūtas "Jazz" saspēles vadītājs Konlijs, kuram tā būs debija Zvaigžņu spēlē. Tāpat "Jazz" aizsargs aizstās Bukeru tālmetienu konkursā.

Konlijs ļoti daudzus gadus bija starp tiem, kurus varētu iekļaut Zvaigžņu spēlē, bet, ņemot vērā, ka viņš visu karjeru spēlē Rietumu konferencē, konkurence uz aizsarga pozīciju bija milzīga. Jau tad, kad uzsākās balsošana par Zvaigžņu spēles dalībniekiem, Konlijs izteicās, ka spēlēšana šajā spēlē viņam nozīmētu ļoti daudz.

Konliju 2007. gada NBA draftā ar kopējo ceturto numuru izvēlējās Memfisas "Grizzlies". Memfisā viņš spēlēja līdz 2019. gadam, bet pēc tam pievienojās Jūtas "Jazz". Karjeras laikā 33 gadus vecais saspēles vadītājs vidēji guvis 14,9 punktus un atdevis 5,6 rezultatīvās piespēles, bet šosezon viņš aizvada vienu no labākajām sezonām karjerā, vidēji gūstot 16,1 punktu un atdodot 5,7 rezultatīvas piespēles, bet viņa pārstāvētā Jūtas "Jazz" šobrīd ir NBA labākā komanda.

     [+] [-]

, 2021-03-06 12:31, pirms 3 gadiem
Izskatās līgas vadība iedeva iespēju Konlijam, lai viņš varētu spēlēt ASG, bet kaut gan viņi atrodas pirmajā līgas vieta, bet uzskatu tur varēja arī spēlēt citi viņa vieta.