Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

NBA soda Smitu par nesportisku piezīmi (video)

Edgars Bērziņš
Edgars Bērziņš

NBA soda Smitu par nesportisku piezīmi (video)
Ērls Smits
Foto: AFP/Scanpix

Nacionālā Basketbola asociācija (NBA) piešķīrusi 25 tūkstošu ASV dolāru lielu naudas sodu Denveras ''Nuggets'' aizsargam Ērlam Smitam, kurš mačā ar Jūtas ''Jazz'', cenšoties apturēt Radžu Belu no groza gūšanas, izpelnījās 2. pakāpes nesportisko piezīmi.

Rupjības un apmainīšanās savstarpējām laipnībām abu spēlētāju - Ērla Smita un Radžas Bela - starpā sākās jau 4. ceturtdaļas iesākumā. Sākumā abi spēlētāji saķērās elkoņiem, un piezīme tika fiksēta Belam. Pēc tam pieredzējušais aizsargs otrā laukuma galā izprovocēja piezīmi Smitam, bet kronis visam bija ātrais uzbrukums ''Jazz'' izpildījumā, kad pēc Derona Viljamsa piespēles Bels saņēma bumbu groza tuvumā, kur viņu jau sagaidīja.. Smits.

Iekarsušais ''Nuggets'' aizsargs rupjā veidā pārkāpa noteikumus pret Belu, un tas izraisīja grūstīšanos abu komandu spēlētāju starpā [laukumā pat izleca ''Jazz'' treneris Džerijs Slouns]. Pēc nelielas apspriedes tiesneši novērtēja Smita pārkāpumu kā 2. pakāpes nesportisko piezīmi un piešķīra basketbolistam diskvalificējošo piezīmi.

Visā mačā uzvaru ar 113:106 izcīnīja Jūtas ''Jazz''.

Smita un Bela cīniņš

Izmantotie resursi:
Where amazing happens. | NBA.COM

  +3 [+] [-]

, 2011-02-06 17:46, pirms 14 gadiem
tā notiek, kad divi zīmuļi satiekas! raja vienmer ir bijis nekaunigs un sava veida ari negodigs , biezi provecejis speletajus, bet smits pedejai laika ir nedaudz plenee debesiis.
P.s dēļ šīm emocijām basketbols ir tiešām ko vērts
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2011-02-06 22:29, pirms 14 gadiem
Bels tak tāds žuliks ir bet sods bija pietiekami rupjš!

     [+] [-]

, 2011-02-07 20:18, pirms 14 gadiem
Vai tad tas nav J.R. Smith?

     [+] [-]

, 2011-02-07 22:27, pirms 14 gadiem
Pret Belu drīkst un vajag.