Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Sniega vētras dēļ atceļ NBA spēli

Sniega vētras dēļ atceļ NBA spēli
Aizvadītajā naktī Karons Batlers un "Wizards" pārsteidza Orlando "Magic"
Foto: AP

Nacionālās Basketbola asociācijas (NBA) kluba Vašingtonas "Wizards" šonakt gaidāmā mājas spēle pret Atlantas "Hawks" nenotiks un ir pārcelta uz pagaidām vēl nenosauktu datumu. Iemesls - laika apstākļi.

Pašreiz ASV austrumu krasta vidusdaļā plosās liela sniega vētra un tas ietekmējis arī NBA spēļu kalendāru. Sniegputeņa dēļ atcelta sestdienas vakarā paredzēta spēle Vašingtonā starp vietējo "Wizards" un Atlantas "Hawks". Kā informējusi NBA, tad neviena no komandām nav spējusi piektdienas vakarā ierasties Vašingtonā.

"Wizards" piektdien aizvadīja spēli Orlando, kur guva negaidītu uzvaru ar 92:91. Savukārt Atlantas "Hawks" savā laukumā uzņēma Čikāgas "Bulls", gūstot uzvaru ar 91:81. Tuvākajā laikā tiks paziņots pārceltās spēles datums. Nenotiks arī dažas no sestdien paredzētajām koledžu basketbola spēlēm Vašingtonas reģionā.

Izmantotie resursi:
ESPN