Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

"Mavs" kapitulē Jūtā

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Mavs" kapitulē Jūtā
Epizode no "76ers" - "Pacers" spēles
Foto: AP

Šonakt Nacionālajā Basketbola Asociācijā (NBA) norisinājās trīs spēles. Līgas fināla atkārtojumā uzvarēja Losandželosas "Lakers". Citās spēlēs uzvarēja mājinieki - Filadelfijas "76ers" un Jūtas "Jazz".

Filadelfijas komanda savā laukumā saspringtā cīņā pieveica Indianas "Pacers".Spēle noritēja kā pa viļņiem. Pirmo ceturtdaļu ar +7 savā labā noslēdza mājinieki, bet pēc otrās ceturtdaļas, kurā pārspēku pierādījā "Pacers", mājinieki jau bija iedzinējos ar -2. Trešajā ceturtdaļā uzvarēja "76ers", pārņemot spēles vadību savās rokās. Sapratuši, ka spēli veiksmīgi nevarēs noslēgt ar šādu rezultātu uz tablo, "Pacers" uzskāka aktīvu pakaļdzīšanos, kas gan augļus nedeva un "76ers" varēja svinēt uzvaru ar 99:94.

Rezultatīvākais uzvarētāju rindās bija Villijs Grīns, kurš guva 23 punktus. Andrē Igodala guva 20 punktus un izdarīja 11 rezultatīvas piespēles, Semjuels Delambērts guva 18 punktus, taču izcīnīja 20 bumbas pie groziem.

Jūtas "Jazz" savā laukumā lika kapitulēt Dalasas "Mavericks". Spēles gala rezultāts - 115:87. Nedaudz aktīvāks sākums padevās viesiem, kas uzsāka spēli ar izrāvienu 5:0. Jau pēc dažām minūtēm tablo vēstīja 9:7, šoreiz "Jazz" labā. Visa pirmā ceturtdaļa aizritēja bezkompromisu cīņā, tiesa, pirmo spēles daļu kā uzvarētāji pabeidza "Jazz" basketbolisti. Arī otro ceturtdaļu uzvarēja "Jazz", kas viņiem deva drošības sajūtu pirms otrā puslaika. Jau trešās ceturtdaļas sākumā "Jazz" veica izrāvienu, sagraujot "Mavs" ceturtdaļā, un, nodrošinot uzvaru arī spēlē. Pēdējā ceturtdaļa noslēdzās neizšķirti, tādējādi "Jazz" varēja svinēt uzvaru ar 115:87.

Rezultatīvākais uzvarētāju rindās bija Derons Vilijams, kurš guva 34 punktus un atdeva 12 rezultatīvas piespēles. Memets Okurs guva 16 punktus un savāca 13 atlēkušās bumbas. Zaudētāju labā 18 punkti Džošam Hovardam, 14 Dirkam Novickim.

Izmantotie resursi:
nba.com

     [+] [-]

, 2009-02-06 08:29, pirms 15 gadiem
Novickim FG 6/20

     [+] [-]

, 2009-02-06 09:00, pirms 15 gadiem
Jasaka, ka ta ir sagrave!!Juta majas ir labi.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja