Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

"Spurs" centrs Spliters pleca savainojuma dēļ nespēlēs 3-5 nedēļas

Rolands Eliņš

"Spurs" centrs Spliters pleca savainojuma dēļ nespēlēs 3-5 nedēļas
Tjagu Spliters
Foto:AP/Scanpix

NBA kluba Sanantonio „Spurs” centra uzbrucējs Tjagu Spliters spēlē pret Losandželosas „Clippers” guva ne tikai 22 punktus, bet arī pleca savainojumu, kura dēļ nevarēs spēlēt no trim līdz piecām nedēļām.

Mačs pret „Clippers” brazīliešu centram Tjagu Spliteram izvērtās par vienu no labākajiem šajā sezonā, jo konkurencē ar Bleiku Grifinu un Deandrē Džordanu viņš guva 22 punktus (sezonas labākais rādītājs), kļūdams par komandas rezultatīvāko spēlētāju, bet „Spurs” losandželosiešiem pārbrauca pāri kā ar ceļa rulli (116:92).

Tiesa, ceturtajā ceturtdaļā Spliters bija spiests maču pabeigt priekšlaicīgi, jo pēc sadursmes ar Raienu Holinsu guva pleca savainojumu. Šodien notikušajās papildu analīzēs konstatēts pleca izmežģījums, kas liegs spēlēt vismaz trīs nedēļas.

Šosezon Spliters bija palīdzējis „Spurs” atrasties starp līgas līderēm un vidēji mačā bija guvis 8.6 punktus un savācis 6,2 atlēkušās bumbas. Viņa savainojums nozīmē, ka daudz aktīvāk Sanantonio spēlēs groza apakšā būs spiests darboties veterāns Tims Dankans.

Ironiskā kārtā, „Clippers” maču pret Sanantonio aizvadīja bez Krisa Polam, kuram arī pleca savainojums, turklāt atgriešanās laiks paredzēts identisks kā Spliteram, proti, 3-5 nedēļas.

Izmantotie resursi:
San Antonio Spurs' Tiago Splitter sprains...

  -1 [+] [-]

, 2014-01-06 00:28, pirms 10 gadiem
Diawam tagad vel sakas problema pec problema, Boneram beidzot atveles vairak minutes, perfekts speletajs,kurs netiek laukuma!