Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

"Nets" atlaiž Alstonu

"Nets" atlaiž Alstonu
Reifers Alstons
Foto: AP

Nacionālās Basketbola asociācijas (NBA) klubs Ņūdžersijas "Nets" no sastāva atskaitījis saspēles vadītāju Reiferu Alstonu, kurš savu karjeru varētu turpināt Maiami "Heat".

Lēmums par Alstona atlaišanu skaidrojams ar "Nets" vēlmi ieekonomēt līdzekļus. Lai arī klubam nāksies izpirkt Alstona 5,2 miljonus ASV dolāru vērto līgumu, tādējādi tomēr tiek ietaupīta kāda naudas summa, ziņo Ņūdžersijas apkārtnes mediji. Alstonam vēl pienāktos 3,05 miljoni par atlikušo sezonas daļu, bet "Nets" ar viņa aģentu vienojušies par šīs summas samazināšanu līdz 2,1 miljonam.

Gaidāms, ka ilgi bez darba Alstons nepaliks, jo par šo pieredzējušo spēlētāju nopietnu interesi izrāda cits NBA klubs Maiami "Heat". Interesanti, ka "Heat" jau atbrīvojis vietu Alstonam sastāvā, jo uz "Nets" ir aizmainīts aizsargs Kriss Kvins. Šajā darījumā iesaistītas arī komandu nākotnes izvēles draftā - uz Ņūdžersiju ceļos "Heat" otrās raunda izvēle 2012. gada draftā, bet Maiami iegūs "Nets" 2010. gada drafta izvēli otrajā kārtā. Iespējams, Alstona pievienošanās "Heat" sastāvam nozīmēs Karlosa Arrojo atskaitīšanu, kuram ir negarantētais līgums.

Šosezon Alstons piedalījās 27 spēlēs, no kurām 13 viņš sāka "Nets" pamatsastāvā, vidēji gūstot 9,7 punktus, atdodot 3,9 rezultatīvas piespēles un izcīnot 2,8 atlēkušās bumbas. 33 gadus vecais Alstons savā NBA karjerā aizvadījis 646 regulārās sezonas spēles, vidēji gūstot 10,3 punktus un atdodot 4,8 rezultatīvas piespēles. Lielāko karjeras daļu Alstons pavadījis Hjūstonā, kur spēlēja četrus gadus, līdz pagājušās sezonas vidū tika aizmainīts uz Orlando "Magic". Alstons palīdzēja "Magic" aizkļūt līdz NBA fināliem, lielu sezonas daļu veiksmīgi aizvietojot Džamīru Nelsonu. Pirms šīs sezonas kopā ar Kortniju Lī viņš tika aizmainīts uz "Nets".

Izmantotie resursi:
nj.com
espn.com

 +11 [+] [-]

, 2010-01-06 15:17, pirms 14 gadiem
Sorry, bet nu tādā ātrumā vadošais sporta portāls latvijā nedrīkst strādāt.

 +13 [+] [-]

, 2010-01-06 15:30, pirms 14 gadiem
Nu domajs ipasi apbedinats vins nejutas

  +1 [+] [-]

, 2010-01-06 15:40, pirms 14 gadiem
Damn, šitas ir baigi, varēja jau viņu un vēl kādu iemainīt pret čali, kam arī šogad beidzās līgums, domāju vairāk ka vajadzēja iemainīt SF pozīcijas čali...

     [+] [-]

, 2010-01-06 15:46, pirms 14 gadiem
Bet ja vins speles Heat bus lieliski
Arojo tomer nav tāda limena

 -19 [+] [-]

, 2010-01-06 15:52, pirms 14 gadiem
Grand master flash rakstīja: Sorry, bet nu tādā ātrumā vadošais sporta portāls latvijā nedrīkst strādāt.
Atvainojos, bet vai šī ir tā ziņa, kas LATVIJAS sporta portālam būtu prioritāte?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

 +13 [+] [-]

, 2010-01-06 15:54, pirms 14 gadiem
Juris Miņins rakstīja: Atvainojos, bet vai šī ir tā ziņa, kas LATVIJAS sporta portālam būtu prioritāte?
Atvainojos, a Tu vari vienreiz nomierināties? Dabuj meiteni, citādi tāds uzvilkts vislaik...
Slēpts komentārs: chubaki
Slēpts komentārs: Kaziks

  +7 [+] [-]

, 2010-01-06 16:00, pirms 14 gadiem
Juris Miņins rakstīja: Atvainojos, bet vai šī ir tā ziņa, kas LATVIJAS sporta portālam būtu prioritāte?
Atvainojos, bet ja paintresētos par basketbolu, tad saprastu, ka Alstons ir pietiekami laba līmeņa spēlētājs, par kura atlaišanu var uzrakstīt atrāk. Un vispār es to vairāk rakstiju kā padomu, jo ja SC negrib kļūt par vienu no, nevis vadošo sporta ziņu portālu, tad vienkārši jāstrādā labāk. Atvainojos, ja kādu aizskāru.

  +2 [+] [-]

, 2010-01-06 16:06, pirms 14 gadiem
chubaki rakstīja: Abi ar chalmersu viņi dala speeles laiku abi nokapaa pa 20 min viss normaali! Alstons nekas dizh naw! Bet tomeer pagajusho gad spelee finalaa a tagad sildija beņķi nets sastavaa kuri ir pedeejie! Uz Cavs!
nu tu kaut kur kludies, pirmkart Čalmerss speleja daudz vairak par Arojo lidz savai traumai nesen.
otrkart, Alstons jau tiesham nesildija benki Nets sastava. Bija pamatsastava "saspelnieks" pirms Devins Heriss atgriezas pec traumas, ka ari stati bija diezgan pieklajigi, dazhas speles nebija talu no "triple-double".

  +2 [+] [-]

, 2010-01-06 16:24, pirms 14 gadiem
Kaziks rakstīja: Es nesaku, ka viņs ir zema līmeņa spēlētājs, bet te viens čalītis chubaki saka, ka viņs pagājušo gadu spēlējis finālā, cik zinu tad Alstons iepriekšējo gadu spēlēja Houston un zinu arī to, ka Houston finālā nebija
Lielāko karjeras daļu Alstons pavadījis Hjūstonā, kur spēlēja četrus gadus, līdz pagājušās sezonas vidū tika aizmainīts uz Orlando "Magic". Alstons palīdzēja "Magic" aizkļūt līdz NBA fināliem,