Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

"Pelicans" gatava atdot Holideju, lai turpinātu komandas veidošanu ap Zaionu

Matīss Kučinsks
Matīss Kučinsks

"Pelicans" gatava atdot Holideju, lai turpinātu komandas veidošanu ap Zaionu
Drū Holidejs. Foto: AP/Scanpix

'The Athletic'' NBA apskatnieks Šems Čanarija ziņo, ka Nacionālas basketbola asociācijas (NBA) klubs Ņūorleānas "Pelicans" ir gatava aizmainīt 30 gadus veco saspēles vadītāju Drū Holideju, kurš komandā ir kopš 2013. gada. Pamata mērķis ir turpināt komandas pārbūvi, lai veidotu komandu ap Zaionu Viljamsonu.

Savā "Twitter" kontā "The Athletic" NBA apskatnieks Šems Čanarija ierakstīja, ka Nacionālās basketbola asociācijas komanda Ņūorleānas "Pelicans" vēlas turpināt komandas pārbūvi, kā rezultātā NBA maiņas darījumos ir ar mieru iesaistīt 30 gadus veco saspēles vadītāju Drū Holideju.

Saspēles vadītājs jau aizvadītajā sezonā tika minēts dažādos maiņas darījumos. Pagājušajā sezonā par viņu interesi izrādīja tādas komandas kā Bruklinas "Nets", Denveras "Nuggets" un Maiami "Heat". Nav izslēgts, ka arī šogad šīs komandas būs starp kandidātēm, kas stāvēs rindā pēc Holideja pakalpojumiem.

Holidejs ir ļoti daudzpusīgs aizsargs, kurš spēj gan veidot uzbrukumus, gan spēlēt aizsardzībā. Šāda tipa spēlētājs iederētos jebkurā komandā, kas vēlas cīnīties par titulu. Nav izslēgts, ka par viņu interesi izrādīs arī šī brīža NBA čempione Losandželosas "Lakers".

Citi apstākļi, kas varētu ietekmēt Holideja piesaisti ir viņa traumu vēsture. Viņš tikai vienreiz ir nospēlējis vairāk par 67 spēlēm regulārajā sezonā, būdams "Pelicans" sastāvā. Tāpat viņam ir diezgan liels līgums, kuru ne visas komandas būtu spējīgas pacelt.

Holidejs savā karjerā pārstāvējis divus NBA klubus – "76ers" un "Pelicans". NBA viņš debitēja 2009. gadā. Labākā karjeras sezona viņam bija 2018./2019. gada, kad vidēji spēlē viņš guva 21,2 punktus, atdeva 7,7 rezultatīvās piespēles un savāca piecas atlēkušās bumbas.

Izmantotie resursi:
https://sports.yahoo.com/nba-trade-...

     [+] [-]

, 2020-11-05 10:56, pirms 4 gadiem
Šaubos ka te ir kāds sakars ar komandas pārbūves turpināšanu. Tā arī varēja teikt ka Ingramam jādod max lai noturētu.

     [+] [-]

, 2020-11-05 11:20, pirms 4 gadiem
Chris_Drury rakstīja: Šaubos ka te ir kāds sakars ar komandas pārbūves turpināšanu. Tā arī varēja teikt ka Ingramam jādod max lai noturētu.
Ar visu Jrue kontraktu viņiem pietiek naudas ar atliektiem galiem pārslēgt Ingramu uz max

     [+] [-]

, 2020-11-05 12:37, pirms 4 gadiem
Apskatījos populārākos variantus uz kurieni mainīt. GSW, LAC, Nets, Mavs, MIL, Heat. Jāsaka kā ir, ja es būtu Pels GM, mainītu prom uz Nets, jo Nets var vienīgie piedāvāt jau gatavu jauno spēlētāju Lavertu. Maiņa varētu būt šāda:
Jolidejs + Melli pret LaVertu+Allen+Musa+šī gada 19. piks.

     [+] [-]

, 2020-11-05 13:01, pirms 4 gadiem
Ogreinfo, Holidejs nav tik vērts, lai atdotu gan picku gan Levertu un visam piedevām Allen un Mūsa. Nezinu, ko tu pīpē, bet es arī gribu.

Drīzāk Mavs ir reālāks variants. Holidejs ar vēl kaut kādu bomzi pret Džeksonu+Wright+Hārdeveju+ otras kārtas picku 2021 vai 2022

  +1 [+] [-]

, 2020-11-05 13:22, pirms 4 gadiem
Ir gan vērts tas Holidejs. Varbūt tagad piedāvājums izskatās pārāk iespaidīgs par viņu. Bet, kad visi kontenderi sāks piedāvāt savus maiņas variantus, cena par viņu strauji augs. Būsim atklāti, viņš ideāli iederās blakus Kairījam. Un viņš ir labākais spēlētājs līgā šajā starpsezonā tieši maiņu variantos.
Pels nevajag kaut kādus viduvējus/sliktus prospektus Džeksonu+Wright+ vecu Hārdeveju un sūdīgu piku. Kā var piedāvāt tik šausmīgi sliktu piedāvājumu par lābāko 3. opciju līgā blakus 2 zvaigznēm.

     [+] [-]

, 2020-11-05 14:56, pirms 4 gadiem
Holidejs ir labs, tur piedāvājumu varētu būt daudz!
Dallasai atbilstošu piedāvājumu nokomplektēt būtu grūti, bet, dodot abus drafta pikus un vēl kaut ko, varianti varētu arī būt!!

  +1 [+] [-]

, 2020-11-05 15:27, pirms 4 gadiem
Protams arī Dalasai Holidejs būtu izcils/labākais iespējamais papildinājums starpsezonā, bet diemžēl viņiem nav tik daudz ko piedāvāt. THJ nezinu vai viņiem tādu vajaga. Maiņas piedāvājums varētu būt tāds: Holidejs pret THJ+Bransons+Džeksons+ 2 šī gada piki. Ja viņi saka, ka negrib THJ bet labāk Klēberu, tad būtu šādi. Holidejs+Melli pret Klēbers + Bransons+ Džeksons+Wraits + 2 šī gada piki.

     [+] [-]

, 2020-11-05 15:41, pirms 4 gadiem
Bons Reikers rakstīja: Protams arī Dalasai Holidejs būtu izcils/labākais iespējamais papildinājums starpsezonā, bet diemžēl viņiem nav tik daudz ko piedāvāt. THJ nezinu vai viņiem tādu vajaga. Maiņas piedāvājums varētu būt tāds: Holidejs pret THJ+Bransons+Džeksons+ 2 šī gada piki. Ja viņi saka, ka negrib THJ bet labāk Klēberu, tad būtu šādi. Holidejs+Melli pret Klēbers + Bransons+ Džeksons+Wraits + 2 šī gada piki.
Aptuveni tāds Dallasas piedāvājums varētu būt, pieļauju, ka citas komandas par Holideju varētu ko vērtīgāku piesolīt!

Vēl variants ir kāda sarežģītāka kombinācija/vairāku komandu darījums, kurā figurētu arī augstāki drafta piki, varbūt arī Sets un pat DFS. Gaidām 18. novembri!

     [+] [-]

, 2020-11-05 17:28, pirms 4 gadiem
Kā var būvēt komandu ap traumatisku čali, kas tā plus mīnus 20 minūtes var nospēlēt, un nu neko nesaprot no aizsardzības...

     [+] [-]

, 2020-11-05 17:53, pirms 4 gadiem
Bons Reikers rakstīja: Protams arī Dalasai Holidejs būtu izcils/labākais iespējamais papildinājums starpsezonā, bet diemžēl viņiem nav tik daudz ko piedāvāt. THJ nezinu vai viņiem tādu vajaga. Maiņas piedāvājums varētu būt tāds: Holidejs pret THJ+Bransons+Džeksons+ 2 šī gada piki. Ja viņi saka, ka negrib THJ bet labāk Klēberu, tad būtu šādi. Holidejs+Melli pret Klēbers + Bransons+ Džeksons+Wraits + 2 šī gada piki.
Piekrītu abiem taviem komentariem. Diemžēl neticās,ka Dal piedāvajums būtu konkurējošs piemēram ar Bruklinas,bet jācer,jo Dru iederetos ļoti labi