Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Oberto atgriezies ierindā

Andrejs Siliņš

Oberto atgriezies ierindā
Fabricio Oberto
Foto: AFP

Nacionālās Basketbola Asociācijas (NBA) kluba Sanantonio "Spurs" centra spēlētājs Fabricio Oberto aizvadītajā naktī pirmo reizi devās laukumā pēc tam, kad basketbolistam atkārtoti tika konstatēti neregulāru sirdspuksti.

"Pēdējo dienu laikā mans sirds ritms ticis pārbaudīts bieži, un ar to viss bijis kārtībā," sacīja Oberto. "Zinu, ka šis savainojums nav tas pats, kas savainot potīti, bet varu apgalvot, ka jūtos krietni labāk, ja varu skriet kopā ar komandu, tāpēc viss kārtībā."

"Bieži vien, ja esi ārā no ierindas, tik un tā vari skriet vai braukt ar velotrenažieri, bet šādos gadījumos nevar darīt vispār neko, kamēr vien tev pasaka, ka viss kārtībā," sacīja basketbolists. Neskatoties uz Oberto atgriešanos komandas rindās, "Spurs" piedzīvoja trešo zaudējumu tikpat aizvadītajās spēlēs šosezon.

Izmantotie resursi:
nba.com