Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Lū Viljamss paliek "Sixers"

Andrejs Siliņš

Lū Viljamss paliek "Sixers"
Lū Viljamss spēles laikā apsveicinās
ar hip hopa zvaigzni Nelliju.
Foto: AP

Nacionālās Basketbola Asociācijas (NBA) kluba Filadelfijas "76ers" vadība noslēgusi jaunu līgumu ar aizsargu Lū Viljamsu, kurš bija kļuvis par ierobežotu brīvo aģentu pēc aizvadītās sezonas.

Pēc lieliskas karjeras vidusskolu basketbolā Viljamsu "Sixers" 2005. gada draftā izvēlējās ar tikai 45. kārtas numuru otrajā kārtā. Kopumā karjerā Viljamss "76ers" rindās pavadījis 171 spēli, vidēji guvis 7,2 punktus, atdevis 2,2 rezultatīvas piespēles un izcīnījis 1,5 atlēkušās bumbas nospēlētajās 15,8 minūtēs.

Aizvadītajā sezonā 21 gadu vecais jauneklis aizvadīja savu līdz šim labāko sezonu - vidēji 11,5 punkti, 3,2 rezultatīvas piespēles un divas izcīnītās atlēkušās bumbas. Viljamss bija viens no kandidātiem uz progresējušākā spēlētāja apbalvojumu, kā arī labākā rezervista apbalvojumu aizvadītajā sezonā.

Pēc komandas ģenerālmenedžera Eda Stefanski vārdiem var noprast, ka līgums parakstīts uz vairākām sezonām. "Esam ļoti priecīgi, ka panācām vienošanos. Viņš ir ne tikai talantīgs spēlētājs, kurš lieliski iederās ātrā spēlē, bet arī cilvēks ar lielisku raksturu un tā īpašībām ārpus laukuma," sacīja Stefanski.

Kā vēsta amerikāņu mediji, Viljamss noslēdzis līgumu uz nākamajām piecām sezonām par kopējo kontrakta vērtību 25 miljonu dolāru apmērā.

Izmantotie resursi:
nba.com
espn.com

Slēpts komentārs: slinkais_žīds
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: slinkais_žīds

     [+] [-]

, 2008-08-05 12:59, pirms 16 gadiem
Nju Jā Noderēs Šis Spēlētājs.
Slēpts komentārs: KUNDRATS
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2008-08-05 13:19, pirms 16 gadiem
Demars rakstīja: Domāju sixeriem Grīns ir stabils sākumsastāva spēle'tājs un diez vai viņa vietu ieņems Rašs, tikai tāpēc, ka viņam labāks % tālajos...(tad jau Vatsonam GSW arī jāiet sākumsastāvā, nevis Elisam) Viņu (Rašu) ar viņa labo metienu, tieši visliederīgāk būtu izmantot kā rezervistu, kas var uznākt laukumā un izmainīt spēles gaitu

Sevišķi tāpēc, ka 76ers tagad(salīdzinot ar pagājušo sezonu)visticamāk uzsvaru liks uz groza apakšu - tieši tāpēc jau paņema Brendu

Kad sāksies sezona tad jau redzēs kāds būs starta piecinieks
Šosezon domājams austrumos būs interesantāk kā pagājušosezon, jo tagad austrumos par titulu kapāsies 76ers, Magic, Cavs, Celtics un Pistons + varbūt Raptors, ja O'nīls būs vesels
P.S. Nevajag salīdzināt Vatsonu ar Elisu, jo viņi ir katrs no sava plaukta
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -4 [+] [-]

, 2008-08-05 13:36, pirms 16 gadiem
Demars rakstīja: Un no kura plaukta ir Rašs(Salīdzinot ar Grīnu)?

P.S. Vari mainīt profilus cik gribi, bet ar vecajiem niķiem (mīnusi tiem, kas tev nepiekrīt) tu sevi nodod. (tas tā neliels novērojums )

Neuzskatu, ka Grīns ir krietni pārāks par Rašu! Par kādiem profiliem tu runā?
P.S. Tu man ar ieliki "-" vai ne?
Slēpts komentārs: slinkais_žīds
Slēpts komentārs: slinkais_žīds

     [+] [-]

, 2008-08-05 14:48, pirms 16 gadiem
Ideali ka vins palek
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -4 [+] [-]

, 2008-08-05 15:02, pirms 16 gadiem
Demars rakstīja: 1.Grīns pagājušajā sezonā bija stabils pamatsastāva spēlētājs, Rašs bija rezervists Paceros. Grīns ir vairāk piemērots sākumsastāvam, bet Rašs daudz liederīgāks ir kā rezervists - kas var iesaistīties spēlē, pastiprinot to( tieši šeit noderēs viņa labais meties)
2.76ers treneri nemeklēja pamatsastāva SG, bet gan labu rezervistu...'
3.Nebrīnīšos ja sezonas gaitā tiks iespēlets variants ar Iguodalu kā sg un Jangu kā sākumsastāva sf.
---------------------------
Tu sevi nodod wilios...Vecā kaite- sarakstīt muļķības, a pēc tam visi citi vainīgi, jo redz kāds tevi pārpratis, kādam ir 7 profili, kāds tev nepiekrīt, kāds tev salicis mīnusus utt..Paskaties lūdzu spogulī

Eu gribi dzirdēt prikolu es nesmu wilios! A kas ir tas Wilios tavs lielākais ienaidneiks, kurš ar ir teicis ka tev ir 5 profili?
P.S. Iesaku aprast ar domu, ka ne vienmēr tavs viedoklis ir vienīgais pareizais!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2008-08-05 15:12, pirms 16 gadiem
Demars rakstīja: Jā, jā es vienmēr ticu tam ko mans Saka, nevis tam kas ir Ja jau wilios(zināms arī kā cepamkaka) man saka, ka man ir 5 profili, tad tā tas noteikti ir!

P.S. Es nemaz nesaku, ka mans viedoklis vienmēr ir pareizais (es nemaz to negribētu) un no kā tad rodas diskusija, ja ne no viedokļu atšķirības?

Neesmu ne viens ne otrs, bet atzīsti, ka tev ir grūti samierināties ja kāds iebilst tavam viedoklim!
P.S. Cepamkaka raksta pilnīgas muļķības ar lamuvārdiem un bez pamatojuma, par wilios neko neatradu tāpēc nesauc mani par viņiem, tikai dēl mana smieklīgā segvārda
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2008-08-05 15:38, pirms 16 gadiem
visu izskjirs tiesa

     [+] [-]

, 2008-08-05 16:01, pirms 16 gadiem
Demars rakstīja: Es varu samierināties, ja kāds iebilst manam viedoklim...Bet šajā gadijumā bija otrādi - tu nespēji samierināties, ka es iebilstu tavam viedoklim.
Nu atzīsti mani argumenti ir daudz specīgāki

Kādi argumenti tas ka Grīns kapāja par starta SG 76ers pagājušajā sezonā, bet Rašs bija rezervists Pacers?
1) 76ers SG pozīcijā nekā labaka nebija
2) Rašam priekšā bija Danlīvijs, saproti kāpēc tā, ka Grīns bija starta pieciniekā, bet Rašs nē!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-08-05 16:47, pirms 16 gadiem
Demars rakstīja: Nekā labāka nebija, tāpēc, ka neko labāku vienkārši nevajadzēja (par to neesi padomājis?) Maigi izsakoties- jocīgs arguments...

Ai man jau apnika, bet zinot NBA tur bieži viss nenotiek loģiski, piem. Ginobili nāk no soliņa , NY Mārberijam māksā 20mlj sezonā utt. tā kā es neteiktu ka arī Young tiks pie lielāka spēles laika ka pagajušajā sezonā, jo šis kapā kā SF un PF kur viņam priekšā Iguodala un Brends! Labi es šo diskusiju beidzu jo redzu ka katrs paliekam pie saviem argumentiem!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-08-05 17:03, pirms 16 gadiem
ew demar un slinkais zhiid mosh nodibiniet sawu debashu pulcinju (saitu) un tur raxtiet sawas personiigaas kakas?

     [+] [-]

, 2008-08-05 17:11, pirms 16 gadiem
Demars rakstīja: Nu doma par Jangu bija tāda - Iguodala ietu sākumsastāvā, kā SG(tas viņam nebūtu nekas svešs), bet Jangs būs sākumsastāva SF.

(Par Džinobili - sākot spēli no rez.soliņa viņš ir daudz efektīgāks un komandai dod lielāku labumu...tas nav neloģisks lēmums, drīzāk otrādi, ļoti pareizs un gudrs trenera lēmums. Bet Mārberijs savu līgumu nopelnīja N-Džersijā un Fīniksā, bet NY viņš tikai izčakarēja sev karjeru...)

Gribēju likties mierā bet tomēr nevaru
Atceros ka Ginobili kkad Februārī nāca starta pieciniekā, jo kkas bija savainots un lādēja pat 40 punktus spēlē, tapēc runāt par viņa lielāku lietderību nākot nosoliņa ir dīvaini, jo drīzāk vnk Ginobili ir izcils spēlētājs!
Un Mārberijs ne reizi savā mūžā nav bijis 20mlj vērts, protams ka bija labāks nekā tagad bet nejau tik labs kā Pols, Williams vai Kids!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja