Layout: current: getContentLayoutLoad (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayoutLoad (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

"Rockets" vadība: Ja Lins būtu palicis Hjūstonā, netiktu pamanīts

Andrejs Siliņš

"Rockets" vadība: Ja Lins būtu palicis Hjūstonā, netiktu pamanīts
Džeremijs Lins domā - piekrist "Rockets" piedāvājumam vai ne...
Foto: AFP/Scanpix

Nacionālās Basketbola Asociācijas (NBA) kluba Hjūstonas "Rockets" ģenerālmenedžeris Derils Morejs vispirms iemeta akmeni savā dārziņā par Džeremija Lina talanta neievērošanu pirms pagājušās sezonas un pēc tam piedāvāja spēlētājam līgumu uz vairākām nākamajām sezonām.

Atlaists no Goldensteitas "Warriors", Džeremijs Lins pirms nu jau aizvadītās sezonas piedalījās Hjūstonas "Rockets" treniņnometnē, taču nespēja iekarot stabilu vietu komandas rotācijā un tika atbrīvots. Turpinājums visiem ir labi zināms - Lins pievienojās Ņujorkas "Knicks" un izmantoja pirmo lielo iespēju, kļūstot par globālu fenomenu. Tagad spēlētājs ir ierobežoti brīvais aģents un darba piedāvājumu netrūkst.

Viena no Lina gribētājām ir jau minētā "Rockets" - ar aizsargu jau notikusi ne vien tikšanās, bet izteikts arī piedāvājums. "Rockets" šajā starpsezonā palika bez viena no saspēles vadītājiem - slovēnim Goranam Dragičam piedāvātos 30 miljonus četrās sezonās "raķetes" nebija gatavas pārtrumpot vai vismaz pielīdzināties.

Lins apsver piedāvājumu un sola atbildi tuvākajā laikā. Tiesa, "Knicks" jau iepriekš paziņoja, ka, lai cik kāds dotu Linam, viņi dos tikpat. Ierobežoti brīvā aģenta statuss nozīmē to, ka "Knicks", piedāvājot tikpat, cik kāds cits, tiek pie priekšrokas un saglabā basketbolistu komandā. Lina aģentam atliek vien sarunās ar citiem klubiem paaugstināt sava klienta cenu.

Tikmēr Hjūstonas ģenerālmenedžeris Derils Morejs atzina savu kļūdu Lina nepaturēšanā pirms aizvadītās sezonas: "Pat, ja viņš būtu te palicis, mēs droši vien nebūtu pamanījuši viņa talantu tik daudz, cik vajadzētu. Viņš droši vien nebūtu spēlējis daudz un sezonas beigās tiktu atlaists. Nezināju, ka viņš var spēlēt tik labi. Ja būtu zinājis, mēs viņu paturētu jau tad."

"Rockets" piedāvājuši Linam 30 miljonus četrās sezonās, un tas nozīmētu, ka Ņujorkai līdz ar visu algu griestu nodokli būtu jārēķinās ar aptuveni 35 miljoniem, lai noturētu komandā Linu.

Izmantotie resursi:
Yahoo! Sports
News, Travel, Weather, Entertainment, Sports,...

  +1 [+] [-]

, 2012-07-05 17:20, pirms 12 gadiem
Tas pats arī par Warriors komandu, ja čalis paliktu Warriors, tad arī neuzspīdētu, jo pat tāda iespēja nebūtu.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2012-07-05 17:33, pirms 12 gadiem
Pirmais PG Ņujorkā viņs toč nebūs.

     [+] [-]

, 2012-07-05 17:44, pirms 12 gadiem
M*daks. Nepamana talantu un tagad vēlas atpakaļ. Baigasi jau nu ģenerālmenedžeris

     [+] [-]

, 2012-07-05 17:45, pirms 12 gadiem
Rockets aktivitātes starpsezonā pagaidām šķiet, maigi izsakoties - nepārliecinošas! no vienas puses itkā visus maina prom un atbrīvo brīvos naudas līdzekļus, radot iespaidu, ka gatavojas kkam lielam, bet tajā pat laikā gatavi izmest milzu piķi par 2. šķiras spēlētājiem! - ar Ašiku jau vienojušies, nu pienākusi kārta Linam... vēl kādu šāda līmeņa "superstāru" jāpaņem un algu griesti būs sasniegti. būtu labāk pacīnījušies par Dragiču, kurš ir 3reiz labāks par Džekiju Čanu visos iespējamos spēles komponentos!

  +3 [+] [-]

, 2012-07-05 18:10, pirms 12 gadiem
Tas viss ir pārspīlēts!!! Katram var būt 3 veiksmīgas spēles nba un katrs var ielikt game-winner!

  -1 [+] [-]

, 2012-07-05 18:34, pirms 12 gadiem
Stoke rakstīja: Tas viss ir pārspīlēts!!! Katram var būt 3 veiksmīgas spēles nba un katrs var ielikt game-winner!
Nu bet protams ka katram cirvi

     [+] [-]

, 2012-07-05 19:21, pirms 12 gadiem
Hou ar Linu tikai atgūs āzijas naudu, ko zaudēja līdz ar Yao pāragro pensiju. Bet Lins neuzlabos viņu spēli. Viņš, kā spēlētājs nav gandrīz 8 citronu vērts.

  +1 [+] [-]

, 2012-07-05 21:31, pirms 12 gadiem
es domāju ka čalis mierīgi var iemest 15 pts un izdalit pie 7-10 piespēlēm katru spēli,viņam tikai jabūt akurātākam ar bumbu kļūdas viņam bija baigā problēma

     [+] [-]

, 2012-07-05 21:44, pirms 12 gadiem
Stoke rakstīja: Tas viss ir pārspīlēts!!! Katram var būt 3 veiksmīgas spēles nba un katrs var ielikt game-winner!
dafuq? katrs var ielikt gamewinner? katrs var iemest 20punktus un vēl padot 7+asistus? nesaku, ka lins ir all-star , bet tas nenozīmē, ka es vai tu tgd varam aiziet un iemest 20punktus nba spēlē..

  +1 [+] [-]

, 2012-07-05 21:49, pirms 12 gadiem
*Kirbish* rakstīja: dafuq? katrs var ielikt gamewinner? katrs var iemest 20punktus un vēl padot 7+asistus? nesaku, ka lins ir all-star , bet tas nenozīmē, ka es vai tu tgd varam aiziet un iemest 20punktus nba spēlē..
es domāju ka aziāti kārtīgi viņu iebalsos all star spēlē
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2012-07-06 17:35, pirms 12 gadiem
tiešam liekas ka viņš ir viens no pārvērtētākajiem spēlētājiem NBA. Pāris spēlēs nospēlēja labi un tāpēc liekas, ka būs nākamais All-Star spēlētājs.

     [+] [-]

, 2012-07-06 22:37, pirms 12 gadiem
zoltars rakstīja: tiešam liekas ka viņš ir viens no pārvērtētākajiem spēlētājiem NBA. Pāris spēlēs nospēlēja labi un tāpēc liekas, ka būs nākamais All-Star spēlētājs.
Kas tur parveerteets ? komandaa bija periods, kad nespeleeja ne Entonijs, ne Amare un knicks jau domaaja par nakamo sezonu, bet she tev Lins deva iespeeju play off un kā veel deva! Viņš nav vienkaarsh saspeles vaditaajs viņš ir basketbolists, kas var padariit komandu labaaku!