Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Saunderss atgriežas pie "Timberwolves" stūres

Andrejs Siliņš

Saunderss atgriežas pie "Timberwolves" stūres
Flips Saunderss
Foto: AP/Scanpix

Nacionālās Basketbola Asociācijas (NBA) kluba Minesotas "Timberwolves" vadība nolēmusi galvenā trenera pienākumus uzticēt Flipam Saundersam, kurš iepriekš veica kluba prezidenta funkcijas, bet reiz jau bijis galvenā trenera amatā.

Pēc aizvadītās sezonas "Timberwolves" līdzšinējais galvenais treneris Riks Adelmans ģimenes apstākļu dēļ pameta savu amatu. Vieta ilgi tukša nav palikusi - par treneri nozīmēts līdzšinējais kluba prezidents Flips Saunderss. 59 gadus vecais speciālists savulaik jau vadīja "Timberwolves" komandu no 1995. līdz 2005. gadam. Tas bija Saundersa pirmais galvenā trenera darbs NBA,

Vēlāk Saunderss vadīja arī Detroitas "Pistons" un Vašingtonas "Wizards" komandas. 2012. gada aprīlī Saundersu nolīga Bostonas "Celtics" kā padomdevēju, bet pirms nu jau vairāk nekā gada, 2013. gada pavasarī, Saunderss tika iecelts "Timberwolves" prezidenta amatā.

Tiek vēstīts, ka Saunderss sava asistenta lomā vēlas redzēt savulaik Detroitā iepazīto Čonsiju Bilapsu. 27 gadus vecajam aizsargam vēl ir līgums ar "Pistons" par nākamo sezonu, tiesa, ar komandas iespēju izvēlēties, vai turpināt sadarbību. Jau iepriekš parādījās ziņas, ka Bilapss šovasar varētu noslēgt spēlētāja karjeru.

"Timberwolves" aizvadītajā sezonā izcīnīja 40 uzvaras un piedzīvoja 42 zaudējumus, paliekot 10. vietā Rietumu konferencē un nespējot kvalificēties izslēgšanas spēļu turnīram.

Ar visiem galvenajiem rotācijas spēlētājiem klubam ir spēkā līgumi arī uz nākamo sezonu, taču liels jautājums ir komandas lielākās zvaigznes Kevina Lava noturēšana. Spēka uzbrucējs paudis vēlmi nonākt komandā, kas reālāk piedalās cīņā par titulu. Pēc nākamās sezonas Lavam būs spēlētāja opcija pagarināt līgumu vai nē, un, lai nezaudētu savu vērtīgāko spēlētāju par velti, iespējams, klubs būs spiests veikt maiņas darījumu šovasar vai nākamās sezonas laikā.

  +1 [+] [-]

, 2014-06-05 19:15, pirms 10 gadiem
Domāju, ka Lovu pagaidām nevajag mainīt prom. Redzēs kā Saunderss vadīs komandu. Un ja rezultāti nebūs spīdoši, tad līdz All-Star break gan jau ka paspēs Lovu aizmainīt uz kādu solīdāku klubu, pret pāris solīdiem spēlētājiem un pikiem.

     [+] [-]

, 2014-06-05 19:26, pirms 10 gadiem
Autor,Bilapsam ir 37 nevis 27 gadi

     [+] [-]

, 2014-06-05 20:10, pirms 10 gadiem
Saunderss togad reāli noraka virzuļu otrus gredzenus. Tiesa, pirmsākumos Twolves spēja izveidot no nekā.

  +1 [+] [-]

, 2014-06-05 20:22, pirms 10 gadiem
nba33 rakstīja: Autor,Bilapsam ir 37 nevis 27 gadi
Vo vo.. es jau domāju, ka 10 gadus veca ziņa
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja