Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Novickis: ''Kobe joprojām labākais pasaulē"

Edgars Bērziņš
Edgars Bērziņš

Novickis: ''Kobe joprojām labākais pasaulē"
Dirks Novickis
Foto: AP/Scanpix

Pēc šonakt izcīnītās uzvaras NBA izslēgšanas spēļu turnīrā pār Losandželosas ''Lakers'' (93:81) Dalasas ''Mavericks'' spēka uzbrucējs Dirks Novickis atklāja, ka viņa komandas atrašanās vadībā sērijā ar 2:0 ir nedaudz pārsteidzoša.

Dalasas ''Mavericks'' uzbrucējs Dirks Novickis: ''Ja jūs man pirms sērijas būtu teikuši, ka mēs uzvarēsim pirmās divas spēles, tad tam būtu grūti noticēt. Vairākas reizes esmu teicis, ka Kobe Braients ir labākais basketbolists pasaulē. Un nekas nav mainījies. Nav nekā tāda, ko viņš nespētu paveikt. Es teiktu, ka nav tāda metienu, ko viņš nespētu realizēt.''

Ierasti klusais un ieturētais Losandželosas ''Lakers'' centra spēlētājs Endrjū Bainums šoreiz bija ļoti vīlies: ''Mums acīmredzot ir problēmas ar uzticēšanos cits citam, un tas redzams ikvienam, kas šo spēli vēro gan klātienē, gan TV. Ja šo lietu neizrunāsim, nekas nemainīsies. Minstināšanās piespēlēs un nepalīdzēšana aizsardzībā - visi šie sīkumi beigās veido rezultātu.''

Losandželosas ''Lakers'' aizsargs Kobe Braients: ''Neesmu šokēts. Esmu pārsteigts, bet neesmu šokēts. Ar uguni esam spēlējušies jau pēdējos trīs gadus, zaudējot spēles savā laukumā. Tagad beidzot esam saņēmuši pelnīto un esam iedzinējos ar 0:2. Negaidām, ka atgūties būs viegli. Ja vēlies rakstīt vēsturi, tad tev jāpaveic vēsturiskas lietas!''

Izmantotie resursi:
NBA.com
Associated Press

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: wolf

  +8 [+] [-]

, 2011-05-05 15:09, pirms 13 gadiem
Interesanti būs paskatīties, ko pasaulē populārākais klubs ar labāko spēlētāju spēj izveidot šādās situācijās!

  +4 [+] [-]

, 2011-05-05 15:17, pirms 13 gadiem
Neklāsies viegli ne 'Mavericks ', ne 'Lakers'' ..
Slēpts komentārs: Kaspars Heisters

  +9 [+] [-]

, 2011-05-05 15:31, pirms 13 gadiem
paskaties vispār nba kā nostaigātos svilpj. nba pirms dribla uzsākšanas pusotru soli spert ir normāli. tie paši lebroni, wade, rose utt kājas skrien ātrāk par driblu.
Kaspars Heisters rakstīja: Ja vēl tiesneši fiksētu Kobem viņa nostaigātos, tad sērijā Dalasai būtu vēl lielākas cerības. Pēdējās spēles nelielajā NBA atskatā, 2 reizes Kobem bija nez cik soļi.

  +5 [+] [-]

, 2011-05-05 16:13, pirms 13 gadiem
ramis rakstīja: paskaties vispār nba kā nostaigātos svilpj. nba pirms dribla uzsākšanas pusotru soli spert ir normāli. tie paši lebroni, wade, rose utt kājas skrien ātrāk par driblu.
NBA ir atlauts pirmais solis bez dribla par nakamiem gan butu jasvilpj bet parasti atklataa laukumaa tiesnesi klusee bet kad jau ir pozicionala spele vai zem groza tad gan svilpj nostaigatos...Pietam kad ASV spele PČ tad nemaz vinjiem tik daudz nostaigata brakja nav

  -1 [+] [-]

, 2011-05-05 16:35, pirms 13 gadiem
Bet kurš bus labakais speletajs DAL šogad? Šovakar DAL aizraujošas pusfinala speles

  -1 [+] [-]

, 2011-05-05 16:39, pirms 13 gadiem
DAL finalaaa!!!!!!!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2011-05-05 18:25, pirms 13 gadiem
NBA ir atlauts spert soli pirms dribla. Painteresējies par noteikumiem speciālist!
ramis rakstīja: paskaties vispār nba kā nostaigātos svilpj. nba pirms dribla uzsākšanas pusotru soli spert ir normāli. tie paši lebroni, wade, rose utt kājas skrien ātrāk par driblu.

     [+] [-]

, 2011-05-05 22:23, pirms 13 gadiem
Cerēju, ka Kobe panāks Džordana 6 gredzenus . Nu , ko- būs HISTORY MADE ?
Katrā ziņā, ja šogad tas neizdosies, tad iespējas praktiski nebūs, jo Heat, Bulls, Grizzlies, OKC (varbūt pat LAC nākamsezon būs nopietns spēks, jo potenciāls ir milzīgs komandai) paliks arvien labāki.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2011-05-06 10:58, pirms 13 gadiem
Zamezz rakstīja: NBA ir atlauts spert soli pirms dribla. Painteresējies par noteikumiem speciālist!
tu kaut vienu spēli esi redzējis???
te runā par to all stāriem ļauj nostaigāt ūkstiņ

     [+] [-]

, 2011-05-06 18:43, pirms 13 gadiem
Kaspars Heisters rakstīja: Ja vēl tiesneši fiksētu Kobem viņa nostaigātos, tad sērijā Dalasai būtu vēl lielākas cerības. Pēdējās spēles nelielajā NBA atskatā, jau varēja vismaz divas reizes saskaitīt, ka ir nostaigāts.
Lai nu kursh, bet kobe nestaigaa daudz, jo parsvaraa pustaalos metot nevar nostaigaat savukaart miilotais Lebrons skrien piecus soļus un par to viņu apbriino!