Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Noā par tiesnešu nolamāšanu būs jāšķiras no 15 tūkstošiem dolāru

Noā par tiesnešu nolamāšanu būs jāšķiras no 15 tūkstošiem dolāru
Žoakims Noā
Foto: AFP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Čikāgas "Bulls" centram Žoakimam Noā piespriests 15 tūkstošus dolāru liels naudas sods par incidentu "Bulls" mačā ar Sakramento "Kings".

Spēle starp Čikāgas "Bulls" un Sakramento "Kings" naktī no 3. uz 4.februāri (pēc Latvijas laika) noslēdzās ar pārliecinošu "Kings" uzvaru (99:70), tomēr atmiņā, iespējams, vairāk palikusi ar interesantiem notikumiem mača gaitā un pēc spēles.

Trešajā ceturtdaļā pie divām tehniskajām piezīmēm tika "Bulls" centrs Žoakims Noā, kurš nebija apmierināts ar tiesnešu darbību laukumā. Francijas basketbolists Noā pēc otrās tehniskās piezīmes saņemšanas (kas nozīmē spēles beigas) veltīja tiesnešiem diezgan asus vārdus tā vietā, lai pamestu laukumu bez starpgadījumiem

Pēc spēles Noā ar mediju starpniecību atvainojās tiesnešiem, norādot, ka tobrīd basketbolistam vienkārši bijušas sakāpinātas emocijas, tomēr no NBA uzlikta soda Francijas sportistam izvairīties neizdevās.

NBA "Bulls" centra spēlētājam noteikusi 15 tūkstošus ASV dolārus (~ 11,1 tūkstotis eiro) lielu soda naudu.

Izmantotie resursi:
NBA.com

  +1 [+] [-]

, 2014-02-05 11:24, pirms 10 gadiem
pusdienu naudu pazaudēja. Uz algu līmeņiem, nenopietns sods

  +2 [+] [-]

, 2014-02-05 12:34, pirms 10 gadiem
Tas pats kas mums par braukshanu dzeerumaa pie stuures 2,5 eur sodu uzlikt